Leif Neland

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Problemer med coronaprover.dk: Flere kan ikke bestille test-tider

Også coronasmitte.dk har problemer?!?

Meget mystisk. Også imod coronasmitte.dk har jeg problemer. Tcpdump viser igen de samme smptomer: -> Flags [S], seq 3482669182, win 64240, options [mss 1460,sackOK,TS val 3173149126 ecr 0,nop,wscale 7], length 0 <- Flags [S.], seq 1575582436, ack 3482669183, win 8190, options [mss 1330,nop,...
Kommentar til Problemer med coronaprover.dk: Flere kan ikke bestille test-tider

Forbundet, men...

Et tcpdump viser at handshake går i gang, men så ikke mere. Jeg har erstattet ipadresser med MIG og DEM 15:17:40.008179 IP MIG.48609 > DEM.https: Flags [S], seq 3403749023, win 64240, options [mss 1460,sackOK,TS val 4224099324 ecr 0,nop,wscale 7], length 0 15:17:40.017700 IP DEM.https > MIG...
Kommentar til Problemer med coronaprover.dk: Flere kan ikke bestille test-tider

Problemer fra fibia

Når jeg prøver fra min fibia-adresse på Fyn, kommer jeg ikke igennem. Det har været sådan længe. Det ser ud til at 185.127.96.91 ikke kan li' mig :-( wget coronaprover.dk --2021-01-17 01:32:17-- http://coronaprover.dk/ Løser coronaprover.dk (coronaprover.dk)... 87.54.27.96 Tilslutter coronapro...
Kommentar til Bekæmpelse af høje smittetal

Konspirationsteoretikere, smittetryk og Darwin

Er der lavet statistik over en eventuel overdødelighed hos konspirationsteoretikerne og antivax'erne? Man kan da altid håbe.

Arkiv af historiske dokumenter

Alle Trumps tweet er også blevet arkiveret af historiske årsager, af "statsarkivet" eller hvad det nu hedder derovre.
Kommentar til 2020: Spikes overalt

Re: Delt båndbredde - hov...

Så vil jeg da ikke længere anbefale mine naboer til at skifte til fiber :-) Alt internet er delt, det er bare et spørgsmål om hvor din forbindelse bliver bundet sammen med de andres.
Kommentar til Over en halv million hentede kørekort-app det første døgn

Re: Et alternativ

Man kunne have valgt at ændre færdselsloven til at hvis politiet ønsker at kontrollere om man er i besiddelse af et lovligt kørekort er det nok at vise et billede af sit kørekort (Forside og bagside) Man lærer vel inden 3. klasse hvordan man kan fotomanipulere sit ansigt ind på et andet foto,...
Kommentar til Spoofing-svindlere ringer i politiets navn: »Hele landet oplever det her«

Nogen, der har brug for at spoofe?

Jeg har en VOIP-udbyder, der tillader jeg bruger et hvilket som helst telefonnr, i hvilket som helst land. Hvilket jeg naturligvis ikke gør ;-) Og jeg siger ikke hvor.

Mistede muligheder.

Man må håbe at pendulet svinger lidt tilbage på et tidspunkt, så forskningen kan fungere igen. Jeg kan forestille mig at en del medicinsk forskning bliver umulig- eller besværliggjort når det ikke kan lade sig gøre at samkøre og analysere sygdomsdata og miljø f.eks. Man kan aggregere og anonymis...
Kommentar til Vi er FAANG’et og har ikke et alternativ

Re: Gøre kål på - sagtens!

Godt spørgsmål hvorfor Microsoft ikke er en del af FANG begrebet. Det giver umiddelbart god mening. Det passer ikke ind i acronymet.
Kommentar til Decompiling Smittestop

Apropos dekompilering

Er der nogen, der kan/har dekompileret Danfoss Link app'en, så man kan simulere protokollen og aflæse og styre temperaturen fra hjemmeautomatikken? Danfoss har kun åbnet for adgang via Alexa.
Kommentar til Decompiling Smittestop

Re: Interessant decompilering - nye spørgsmål

At forsikringsselskaber stiller krav om at du skal bruge appen for at kunne få en livs- eller rejseforsikring (eller få "rabat" på en sådan). At trafikselskaber kunne finde på noget tilsvarende, evt. koblet sammen med Rejsekortet, billetbestilling, Dankort (eksempel: Du kan ikke købe...
Kommentar til Disney laver første deepfakes i megapixel-opløsning

Re: Vi nærmer

Ingen forfalskning er perfekt, og der er allerede software, som kan spotte redigeringer i billeder. Deepfake-generatorer trænes ved at en anden AI prøver at detektere hvad der er fake. Og generatorerne bliver bedre og bedre; deres træning fortsætter til at fakes ikke kan detekteres..

Positivliste?

(Nu er det jo Non-PC at skrive whiteliste) Kunne man forestille sig at advokaters telefonnumre bliver registreret, så det ikke er muligt at aflytte? Eller også skal de sidste 10% af de smarte kriminelle bare gå over til en app med end-to-end kryptering. https://www.geckoandfly.com/23884/secure...

Fake VoIP-numre

Jeg har en voip-udbyder i USA. Jeg fandt ud af (ved en fejl naturligvis) at jeg kan sætte kontoen op til at præsentere hvilket som helst nummer i hele verden. Det burde ikke være muligt, men det koster jo penge for dem hvis det skal verificeres.

homogryf

Jeg mener at have læst at dk-hostmaster ikke tillader homogryffer, at man ikke kan få lov at registrere et navn med unødvendig kodning. Jeg mener slet ikke man kan registrere xn-- navne, man registrerer æøå, og får så punikoden at vide. Men jeg kan ikke lige finde kilden.

host/mappe

Det er en fin opdeling, let at forstå for både mennesker og maskiner. Hvad med http:uk/co/bbc/newcastle/radio4/news/2020/may/20/10 Hvad er host-navnet? Man kan jo ikke regne med at et hostnavn består af præcist tre dele.

Nabohjælp?

. Vi har også måtte bede om låne et værelse hos naboen for at bruge deres internet. Kunde du eller tekniker ikke have trukket et kabel fra naboen?

Re: Hvor ligger ansvaret?

Jeg har ikke et consumer-produkt, jeg (eller rettere konen) er erhverskunde - beklager hvis det ikke har stået skarpt nok. ER det et erhvervsabonnement med tilhørende oppetidsgaranti, eller blot et almindeligt abonnement, betalt af firmaet?
Kommentar til Twitter går nye veje i kampen mod stødende og sårende sprog

Trump og politikere

“ Twitters politik tillader ikke nedsættende, sexistiske, racistiske eller nedladende kommentarer.” Det er jo en grundliggende del af identiteten for mange politikere, så blev den slags udtalelser forbudt, ville det gå ud over en hel del politikeres levebrød.