Peter Ole Kvint

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Hvor er kildeteksten til ADAM og DREAM ?

Virkeligheden?

Det virker mærkeligt at man kan lave prognoser over Danmarks øknomi uden at tage forbehold for de udenlandske konjekturers påvirkning af eksporten.
Kommentar til Medie: Regeringen vil overvåge data om lediges elforbrug

Re: Det tragiske er

Enhedslisten er et borgerligt parti da de ikke længere ønsker revolution, og LA er ikke et borgerligt parti da de ønsker en revolution i Danmark.

Korruption

Dette drejer sig om korruption . Først har man valget mellem flere programmer, hvorefter kravene til programmerne øges, indtil at kravene kun passer til det dyreste og dårligste program . Dette er en hel normal fremgangsmåde.

Svindel

De er de samme personer, som har lavet svindel med udbytteskat og momssvindel for milliardbeløb, som har udvidet forretningen med computerprogrammer. Programmet fanger nok de små svindlere og lade de store gå.
Kommentar til Programmering i skolen deler eksperter: Skal der kode på skemaet?

Er prøvet

Jeg har haft faget, og fik ikke noget ud af det da jeg ikke kunne nok engelsk, og næste måned blev maskinerne skrottet fordi de var forædlet. Der er mange ting man godt kan lære børn. Men som de aldrig vil kunne bruge til noget i virkeligheden.
Kommentar til FBI til amerikanske selskaber: Boykot Kaspersky

FBI's arbejde

En af FBI's opgaver er industrispionage, for at sikre at USA er teknologi førende i verden. Problemet er at det er de ikke længere, og derfor kan de ikke altid udnytte deres tyvekoster. til noget.

Problemet?

"Et af problemerne var ifølge rapporten fra ITU, at de eksperter, som sad med den fornødne viden om de vanskeligere sager, ikke ønskede at samarbejde med systemudviklerne, og der var ingen fra ledelsen, som skred ind." Mo ikke dette er et tilbagevendende problem ved de mange mislykkede...
Kommentar til Overraskende: Dette land spammer dig mest

Spam

Denne artikel er selv spam.

Re: Gad vide...

der (baseret i et af de få lande, hvor man tager persondatalovgivningen seriøst) pure nægtede at samarbejde med dem? De vil nok låse sig ind illegal eller købe sig ind.
Kommentar til Bekymret for overvågning? Google krypterer webmail bedst

Misforståelse

Det hjælper ikke at bruge Google og andre amerikanske virksomheder, da lovgivningen i USA ikke giver nogen beskyttelse.
Kommentar til Danske teleselskaber tør ikke spærre for Skype: Frygter kundeoprør

min virker ikke

Hvorfor virker min Skype ikke?

Vandvid

Skolens undervisning er på alle måder forældet. Computere er kun et symptom.
Kommentar til Slyngelstat stjæler 24.000 filer i Pentagon

Re: Slyngeljounalistik stjæler Versions2's troværdighed.

Det er kineserne som har en uddannelses institution hvor de studerende øver sig i at bryde ind i sikkerheds systemer. Filerne er beskrivelser af reservedele. Med mindre at de har nogle amerikanske våben så kan de ikke bruge filerne til noget.
Kommentar til Ny undersøgelse: Danskerne fravælger bevidst sikre adgangskoder

Findes der sikre koder?

5s#r46aghFL Hvor sikker er dette kodeord i forhold til min pin kode? 4321 Svaret er at ingen røver ønsker at prøve sig frem for at bryde koden. Man røber jo sig selv hvis man ikke rammer rigtigt i tredje forsøg.

Re: Ud.

Er det ikke her, den ansvarsfulde offentlige institution fyrer en utilstrækkelig leverandør? Hvor finder du en ansvarsfulde offentlige institution i Danmark?
Kommentar til Cisco: Hundedyre netværkskort er guf for tyveknægte

Hvem er ekspert-tyvene?

Der er ikke mange som har den viden som skal til for at bruge netkortene og der er få som har vist at de fandtes der. Det kan ikke blive mere end 10 mistænkte.
Kommentar til Kold skulder til Vista: Danske virksomheder satser på Windows 7

Windows 2000 server

Historien bag Vista er at Windows XP blev forældet længe inden at man kunne gøre Windows 7 færdig. Man måtte derfor finde noget som man kunne udfylde hullet med. Så fandt man frem til at man kunne fylde hullet med Windows 2000 server tilsat en masse markedsføring.
Kommentar til Googles hemmelige datacentre afsløret

I Danmark

Mon ikke der står et center i Odense og et i Göteborg?