Rasmus Christensen

Vinderne af billetter til udviklerkonferencen Øredev er fundet

Blev der nogensinde trukket vindere af konkurrencen?

16. september 2016 kl. 07:37
Kom nu i gang med distancearbejde

Godt indlæg. I juni tog jeg springet til at blive selvstændig og arbejder nu som freelance udvikler. Jeg arbejder pt. på en opgave for kunde, hvor jeg er ca. 2 dage om ugen på deres kontor, hvor vi udnytter tiden til udvikling og undervisning i teknologi. De resterende dage arbejder jeg fra mit eget kontor remote. Mht. til remote så er der et par ting man skal være opmærksom på.

Arbejde hjemme fra privaten eller ? For mig fungerer det personligt ikke godt med at arbejde hjemme fra privaten. Der er bare mange ting man kan blive forstyrret af..børn, vasketøj eller græsplænen man ikke nåde i weekenden. Desuden kræver det et perfekt kontor setup for virkelig at virke. Jeg har lejet et kontor i et kontorfællesskab og og det virker bare perfekt! Og du skal have eget kontor, du bliver afhængig af værktøjer som skype, lync og google hangout etc. Der er endda nogle større firmaer der har lejet sig ind, for at tilbyde deres ansatte mindre transport, det er god service!

Det kræver helt klart tilvænning og disciplin at arbejde remote, men det er noget man lærer.

14. november 2014 kl. 11:43
Programmering kommer til folkeskolen uden plan for efteruddannelse

Lyder som et fantastisk initiativ. Men det skal ikke være en folkeskolelære der skal undervise. Udnyt det danske erhvervsliv og anvend nogen der kan deres kram og gerne vil formidle det.

27. august 2014 kl. 12:46
Tag et billede af regningen og lad software klare resten

Ikke alene på markedet, men fedt at se der er konkurrence. Se evt. Refundoo, kom hurtigt ud til mobilmarkedet via dropbox. Data ligger klar til en kassekladde :) refundoo.azurewebsites.net

28. september 2013 kl. 23:02
JS og regulære udtryk - do you feel lucky, punk?

Kan helt klart se fordelen i at skrive regex udtryk, men ikke nødvendig som første løsning på en problemstilling. Selv i C# som er mit primære sprog er det ikke regex udtryk jeg ser flest af når vi har review. Tit er det resultatet af et review eller blot et ønske om at optimere kode der skal matche x :) Uanset om det er javascript, C# eller? så ligger det helt klart op til at man skriver et par test, som sikkert også vil være med til at forklare hvad udtrykket egentlig gør. Det vil også gøre det nemt at teste for hvordan udtrykket virker i forskellige browserer.

3. april 2013 kl. 07:06
Er danskere mere dovne end amerikanere?

Interessant betragtning du kommer med. Jeg er er helt sikker på at det man ser i USA kan man også finde herhjemme, men ikke i samme stil. For det første så er det meget en virksomhedskultur der er medvirkende til hvordan folk arbejder. Jeg synes at der i de seneste par år er blevet en tendens til at folk rykker over på jobløn, hvilket også påvirker den tid de ligger i deres arbejde. På Jobløb ligger du sikkert lidt mere end de 37 timer, men du vil ikke opnå samme timetal, som hvis du var timelønnet. Handler det blot om at få skrevet en faktura ud til kunden med flest mulig timer, ja så skal du nok se performance, men jeg tror også at du i det tilfælde vil miste den sjæl der kan være i et firma (for mit vedkommende it :) ). Omvendt så er der heller ikke noget ved at arbejde sammen med 8-16 producenterne, dem der møder ind udfører nogle opgaver og så tager de hjem kl 16 sharp! Nej det er det er skaberne, dem der elsker det de arbejder med og bliver inspireret også når de har "fri" off hours. Her tror jeg egentlig at den danske model med jobløn passer fint, da meget af det der laves i "arbejdstiden" er inspireret af det der sker uden for arbejdstiden. Så 80 timer? det er måske i overkanten, men jeg vil tro at mange inde for vores branche sagtens ligger betydelig ekstra timer ud over de 40. jeg tror måske blot at vi er gode til at udføre vores arbejde og så ligge nogle timer, hvor det er vores egen interesse og personlighed der styrkes og det kommer kun de danske virksomheder til gode.

5. marts 2013 kl. 21:53
Responsivt design - tjek!

Der er også dette http://mite.keynote.com/

1. marts 2013 kl. 12:43
Kan man starte et firma i løbet af en aften?

Super initativ. Det kan være et udfordring at afsætte en weekend, jaja jeg ved det hedder "all-in" bla bla. Kunne være man skulle kigge forbi :)

12. september 2012 kl. 13:22
Hybrid sky fra HP skal spare penge hos Dong

Det lyder da super spændende. Hvordan forholder man sig egentlig i sådan en stor virksomhed til anvendelse af Open Source?

4. september 2012 kl. 15:50
Tilbage til fremtiden

Det er altid nemt at se tilbage på det man skulle have gjort, men det er også fedt med den erkendelse og så tænke over hvad man har lært og bruge det fremadrettet. Så måske frekvensen på de personlige retrospective ikke skal være 8 år :) Lige et link til en god artikel der også beskriver tingene godt, HUSK at se de links der er i artiklen, super gode!!!

http://team.adzerk.com/post/21024440104/lifes-too-short-to-write-shitty-software

"Wire In" Rasmus Christensen

18. april 2012 kl. 20:23
Vild reklameoffensiv skal lokke udviklere til Windows Phone

Man skal jo vælge det man synes er interessant eller passer til de kunder man udvikler til. Også en fed platform for nuværende .NET udviklere. Men som sagt er de kritiske punkter idag certificeringsprocessen og så apphub.

26. marts 2012 kl. 23:00
Vild reklameoffensiv skal lokke udviklere til Windows Phone

Da MS i slutningen af 2011 og starten af 2012 havde en udvikler konkurrence i DK, hvor man fik en lumia 800 for 3 godkendte apps, var der virkelig mange der havde rigtig dårlig oplevelse med Apphub. og stadigvæk har. Hvis man har udviklere som sin målgruppe, skal "simple" websites der er et must for at udgive apps, ikke være det der hindrer en i at komme i mål. Så en investering i AppHub vil være super godt, så man fra starten får en rigtig god oplevelse som udvikler.

26. marts 2012 kl. 16:53
TV 2 dropper Internet Explorer 7 efter bøvl med runde hjørner

@Jens

Det har du da helt ret i. Den gamle dame lever jo endnu :)

22. februar 2012 kl. 09:16
TV 2 dropper Internet Explorer 7 efter bøvl med runde hjørner

@Jens

Det har du da helt ret i. Den gamle dame lever jo endnu :)

22. februar 2012 kl. 09:16
TV 2 dropper Internet Explorer 7 efter bøvl med runde hjørner

Det er vel på tide at al før IE9 droppes :) og er der ikke en 10'er på vej....

22. februar 2012 kl. 08:26
Dansk mangelvare: Kreative udviklere

Kan ikke være mere enig. Hvis man ser på StartupHQ.dk, med de startups der er listet på sitet indtil nu, kan man også se at koncentrationen er i øst Danmark og især i KBH området. Det var desuden en opfordring til at I lister jeres startups derinde :).

Mvh. Rasmus - StartupHQ.dk

14. december 2011 kl. 14:04
Danske iværksættere på liste

Hej Mario. StartupHQ.dk har nu rettet den fejl der forårsagede at nogle brugere oplevede fejl når de oprettede et startup. Tak for feedback. Hvis der er features I mangler eller ting I undrer jeg over påsitet, så er I velkommen til at give feedback direkte på sitet.

30. november 2011 kl. 01:44
Danske iværksættere på liste

Indspireret af Therese Hansen, har vi statet StartupHQ.dk. Vi vil i den kommende tid løbende udvide sitet, med en masse spændende features. Har I feedback, så skriv her eller via feedback på sitet.

Venlig Hilsen Rasmus Christensen - StartupHQ.dk

29. november 2011 kl. 00:33
Iværksætteri hjælp

Lyder som en rigtig god idé. Vi er snart i luften med et site til listen, Vi skal nok skabe plads til organisationer og netværk :).

27. november 2011 kl. 23:12