Lars Christoffersen

Driver IT ?

Hvor holdt du fordrag om beskyttelse af SCADA systemer? Det ville jeg gerne have hørt.

17. oktober 2014 kl. 22:22
Kort-ekspert: iPhone er ved at være på teknologisk omgangshøjde

Jo, man lader være med at vide noget som helst om det man taler om! Så kan man komme i Version 2 som "Kort Ekspert" Den artikel er faktisk bare en omgang pladder!

10. september 2014 kl. 18:56
Sådan vælger du den bedste smartphone

Derudover kan du jo se på den softwarepakke der kommer med Mac'en og så den som kommer med Lenovoen.

netop, der er lige en office pakke (Pages, Numbers og Key Note) med i købet med iCloud etc. Og så selvfølgelig mail, calendar, etc. etc. Men mindre man skal lave noget heftigt regneark gymnastik, så er Numbers fuldt tilstrækkeligt. Og det mange glemmer: Automator og Applescript som er suverænt hvis man ønsker at automatisere sine arbejdsprocessor. Og så er der selvfølgelig C++ og C compiler med også. Hvordan er det nu, hvad koster Visual Studio ?

30. august 2014 kl. 00:09
NemID2: Gør det nu rigtigt 5/5

Kunne man ikke decentralisere elektroniske patient journaler også, så journalens ejer også har den på kortet. Så er man helt fri for centrale databaser med andre sundhedsoplsyninger end dem som ejeren går med til at dele, fx til statistik, etc.. Backup kunne være noget ala "last pass", hvor journalen opbevares på nogle centrale servere, men er krypteret og kun ejeren har nøglen?

27. august 2014 kl. 21:48
Reverse Engineering af en programmørvittighed

WTF går det her ud på. Først skriver forfatteren noget sludder om at vælge mobile telefoner, og nu mere sludder. Er du ikke Journalist?

26. august 2014 kl. 19:34
Sådan vælger du den bedste smartphone

Jeg undrer mig virkelig over, hvem det er, der mener, at lige præcis deres behov forlanger en mobiltelefon, der koster 5 til 6 gange så meget?

Det gør mit behov! Hvis du er tilfreds med en Xperia M fint med mig. Hvorfor er det et problem for dig at jeg gerne vil have en iPhone 5s som dækker mit behov. Fordi du ikke kan se behovet, kan det jo godt være det er der, ikke! Det vil være det samme som jeg sagde at jeg ikke kan forstå at du IKKE har behovet. Ligesom nogen har behov for en mercedes, er der andre der har behov for en Kia Picanto! De kan begge køre, men der er satme langt til Italien i en Kia Pikanto!

26. august 2014 kl. 19:32
Big Data? Glem det

End til da vil jeg vove at påstå at Big data ikke er et begreb der er ikke er relevant i produktions information sammenhæng.

Ehhh, prøv at fortælle det GE, som opsamler store mængde data fra fx Gasturbiner (både fly og stationære) eller Dasault som også laver systemer til data analyse. Selvfølgelig er der hype i Big Data, men det faktum at man nu kan analysere meget store (og måske forskellige) datamængder, giver nogle spændende muligeder som ikke før fandtes!

19. august 2014 kl. 21:50
Sådan vælger du den bedste smartphone

Android har siden 4.0.4 understoettet dynamisk tilpasning af skaermstoerrelser

Ja og efter mere end 2 år er penetration kun 60% Du har ret at Android kan bringes til at se nogenlunde ud, men min pointe er at det er meget besværligt og at ADT's GUI builder er håbløs buggy og dårlig. Syntes du LDPI, MDPI, HDPI, XHDPI, XXHDPI, and XXXHDPI og hvad det hedder er lette at arbejde med? Jeg mener at udviklings miljøet er umodent og tidskrævende. Hvis de tilføjede en god GUI builder og en god emulator, ville det være så meget bedre. Som det er nu må jeg betale for 3 parts produkter som Genymotion (der forresten er en ret god emulator) for ikke at skulle bruge 3000 forskellige telefoner :-)

15. august 2014 kl. 16:11
Sådan vælger du den bedste smartphone

eg prøvede, på en fjollet måde, at gøre Lars opmærksom på at han nok havde overset brugen af humoristisk overdrivelse i indlægget; og reageret på en måde der var typisk for nye internetbrugere

Hmm, brugte Mosaic, købte den første Netscape browser der blev udgivet engang i starten af 90'erne. Men det jeg går amok over er en så amatøragtig artikel om hvad der er en god og dårlig handel mht mobil telefoner.

14. august 2014 kl. 18:11
Sådan vælger du den bedste smartphone

Mht. OS: Android er ikke et billigt OS. Det er et OS, der kan tilpasses til den enkelte, og indeholder praecis de samme designmuligheder og funktioner som konkurrenterne

Nå har den det. Har du prøvet både Eclipse (ADT- android developer toolkit) og Xcode? Androids måde at håndtere skærmstørrelser og oplysninger på er meget dårligt implementeret. Endvidere er det et stort problem at brugerne ikke opdaterer til nyeste version, så apps skal udvikles bagud kompatibilitet og man ofte ikke kan anvende de nyeste funktioner. Deres udviklings emulator er direkte ubrugelig. Deres GUI desginer er så elendig at man er tvunget til at side og redigere i xml filer og prøve sig frem. Håndteringen af elementer i forhold til størrelse og orientering er sindsyg besværlig at bruge. Efter et par timer i XCode sidder man og tænker på hvorfor man nogensinde begyndte at udvikle noget som helst i Android. Det kan godt være man ikke behøver en Mac til det, men det den koster mere spilder man så rigeligt i at slås med et dårligt udviklings miljø. Bla derfor er der så mange gode Apps til apple og en masse bras til Android. Og open source? Det er ikke open source. Det er Google Source.

14. august 2014 kl. 17:58
Sådan vælger du den bedste smartphone

Dennis Jørgensen beviser at han mere vidende end dig med hans kommentar

Ja, det ved jeg også godt. Manden er jo genial!

14. august 2014 kl. 15:08
Sådan vælger du den bedste smartphone

Når man køber mobil er det måske en ide at overveje hvordan producenten af OS og de medfølgende apps tjener sine penge: Android er lavet af google og de lever af dine data, og deres OS er i billige (nogle gange ikke så billige og i nogle tilfælde subsiderede telefoner). De har et stort incitament til at bruge alle oplysninger om dig sådan tjener de penge! Apple er et hardware firma og tjener pengene på telefonen, der så er hundedyr. Det har et ret godt incitament til at passe på dine data så du køber en telefon fra dem næste gang også. Microsoft vil bare ha du bruger Officepakken, og er ellers en hybrid mellem de 2.

14. august 2014 kl. 14:41
Sådan vælger du den bedste smartphone

Velkommen på internettet. Jeg tør godt love dig at det bliver fedt, og undervejs vil du lære en masse.

@Dennis Jørgensen Wow hvor ved du altså meget og hvor er det fornuftigt og vidende det du skriver. Du har vel nok megen viden om sikkerhed og jeg er så imponeret. Bliv endelig ved med at skrive din alviden ud over os alm dødelige.

14. august 2014 kl. 13:24
NemID2: Idestorm

Og lad SQRL ID'et være vores nemid. PS: Læse hele siden før i forkaster det :-)https://www.grc.com/sqrl/sqrl.htm

14. august 2014 kl. 11:21
Sådan vælger du den bedste smartphone

Du skriver at apple aldrig er en god handel. Det er jo noget pladder. Hvis man vil have det mest sikre produkt med de mest sikre apps der findes på markedet, så er det den bedste handel. Bevares, hvis du kan lide et skod interface, apps der kun virker med bestemte størrelser og er fulde af malware, så spar endelige og køb en Android. Du kan også købe en windows, der er mindst 100 apps at vælge immellem! Hvis du virkelig har brug for en "smart phone" så er der ingen der er bedre en apple!

14. august 2014 kl. 11:15
Nu dropper Danske Bank NemID med Java: 'Supporten har redet os som en mare'

Er dette indlæg "obfuscated"?

7. august 2014 kl. 12:50
IBM Mainframes er en sikkerhedsrisiko

@phk hvis du gerne vil flytte noget her i verden, er vejen frem ikke at tale til alle andre, især dem der har divergerende meninger, som lallende idioter. At nogen har arbejdet med Mainframe i 50 år, affærdiger du med et indlæg, det oversat betyder. "Idiot" Du burde læse "How to Win Friends & Influence People" af Dale Carnegie. Så ville du måske få indflydelse. Nu lyder du bare som en gal nørd, som ingen tager alvorligt.

8. maj 2014 kl. 16:42
Oldgamle 8-tommer-disketter styrer USA's atommissiler

Det er en hoax! En anekdote! Ikke fordi jeg elsker windows, men!

6. maj 2014 kl. 12:11
Windows 8.1 Update 1 får tæv af anmelderne

Manden er sindsyg

12. februar 2014 kl. 11:46