Rasmus Underbjerg Pinnerup

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Det er morsomt at se, med hvilken selvfølgelighed Trine Bramsen antager, at det højeste, som en af disse dårligt klædte, bebrillede og bebumsede nørder kunne opnå her i tilværelsen, ville være at komme i forhold med en af hendes smarte, cafélattedrikkende singleveninder med forkortelsesfobi.

Mest morsomt er dog den her sætning: "Jeg kunne aldrig drømme om at dømme folk på deres påklædning." ;)

2. august 2013 kl. 13:24
Danmark sender indisk it-specialist med syg søn på porten

Hej Michael

Ja, embedsmændene tolker ansøgningerne, men de er ikke fri til at tolke dem, som de selv synes. Deres tolkning skal ske på basis af et grundlag, som er fastsat af politikerne gennem love, bestemmelser osv. Når tolkninger falder så horribelt ud som i dette tilfælde, skyldes det at dette grundlag gennem et årti nu er blevet strammere og strammere og strammere, takket være DF og deres medløbere.

8. august 2011 kl. 14:42
Danmark sender indisk it-specialist med syg søn på porten

Hejsa PER

Nej, det er ikke et spørgsmål om jurister og deres malevolente tolkning af gældende lov. Jurister er embedsmænd, der gør, hvad de får besked på. Dansk Folkeparti har i over et årti "ved magten" krævet strammere regler og strammere tolkninger af de til enhver tid gældende regler.

Når reglerne og tolkningerne så strammes så meget, at de rammer uskyldige som denne mor og hendes barn, så kan DF ikke vaske hænder og lægge skylden over på embedsværket.

Hvis det lå dem alvorligt på sinde at undgå denne slags ugerninger, så havde de accepteret en større margen i stedet for at køre efter princippet "hellere en udvisning for meget end én for lidt".

8. august 2011 kl. 14:06