Claus Wøbbe

Kommentarer

Re: "YouTube mp3 Downloader"?

Desuden er dommen, til den har været i højesteret kun gælden på øerne Da den ikke har været i vestre retskreds. Det kan jeg ikke tro er korrekt. En dom er gældende i hele DK uanset retsinstans. Iøvrigt bringes kun helt principielle domme for Højesteret.

Re: Tossegod dansk mediebranche og uetisk regering/S

Aaah, ja, det er meget bedre at reklamere direkte med et link i debattråden end at bruge en fæl tracking cookie... :-)

Den egentlige skandale:

"man har i alt 800 OK-regler at tage højde for " Dette regelhelvede burde man nok rydde kraftigt ud i...

Re: App?

Aarh, der er vel ingen økonomiske grunde til ikke at have en smartphone. Jeg synes egentlig at det er rimeligt at antage at stort set alle danskere har en smartphone. En hvis du så er en af de ganske få, der ikke har en, kan du jo stadig bruge de eksisterende platforme til at se dine prøvesvar, ...

Beskyttende lovgivning

Jeg er allermest frustreret over, at jeg som super-liberal borger kun kan se støtte for individets beskyttelse mod staten fra de 3-4 nævnte venstrefløjspartier! Jeg mener, hvor pokker er Liberal Alliance blevet af i denne diskussion? Dette emne bør være helt centralt for enhver liberal borger - a...

Re: Total cost of owership

Jo i Region Syd - men tilsyneladende ikke i Hovedstaden.

Re: Total cost of owership

Jeg tror ærligt talt ikke TCO optager regionalpolitikerne særligt meget - skatteborgerne betaler jo uden brok, fordi der er så langt imellem den der betaler, og den der afholder udgiften.

Re: Spørgsmål

Jeg har svært ved at se telefonsælgere som noget stort problem. Som regel afbryder jeg dem med et hurtigt "Ikke interesseret", hvorefter jeg blot "lægger røret på" - og evt. blokerer deres telefonnummer. Det er hurtigt gjort - problem solved.

Re: Ødelæg spionernes økonomi

Afgifter er nøjagtig ligeså effektivt som ingenting at gøre. For statens agenter er fuldstændig upåvirkede af evt. afgifter. De sendes jo fra samme kasse som finansierer agenten.
Kommentar til Standardorganisation afviser NSA-kryptering til Internet of Things

Open Source

Et ubetinget krav til en krypteringsstandard bør vel være, at algoritmen er open Source fra ende til anden.

Den stærke stat

Wow, det er super skræmmende! Vi tenderer jo til at tænke, at "nå ja, det er jo ikke Kina for ingenting" - men det er jo kun muligt for den kinesiske stat at realisere dette DDR-agtige kontrolapparat fordi staten har så stor magt og indflydelse i Kina. Det illustrerer rigtig godt hvorfor...
Kommentar til Politiet kan ikke gendanne slettede mails efter 30 dage

Undskyld jeg siger det så direkte...

men det lugter langt væk af regulært svindel og embedsmisbrug. Jeg nægter at tro at dette blot er en tilfældig fejl. Et godt spørgsmål at få undersøgt er, om denne sletning gælder alle medarbejdere, der forlader politiet? Jeg tror ikke et sekund på det.
Kommentar til Amazon, Google og Sonos-enheder taler forbavsende dårligt sammen

Re: Hvorfor blev det mest proprietære slet ikke nævnt..?

lyden fra mit Philips tv direkte over i Sonos-anlægget Jeg er enig i dit indlæg - og lidt nysgerrig (beklager "afstikkeren" fra trådens egentlige indhold): lyden fra TV over Sonos - er det via en Sonos-app på TV'et eller?

Den lukkede stat

Jeg synes generelt det er beskæmmende, så svært det åbenbart er at få kommentarer og information ud af staten. Version2 har tilsyneladende henvendt sig til styrelsen med en ganske normal, forståelig og nødvendig forespørgsel om oplysninger, og så tillader man sig fra styrelsens side at komme med...

Lysbanner

"Royal Arena har et lysbanner, der løber mellem den øvre og nedre tribune. Hvis terroristerne i spillet plantede bomben, blev banneret til en lunte, der løb rundt i hele arenaen, så publikum kunne følge med " Super fed ide!

Re: Big Bang kontra langsom udrulning

Ja, det er da nærliggende at man ved big bang undgår at skulle køre de 2 systemregimer parallelt - og dermed opdatere data i begge.
Kommentar til Stem på IT-folk til valget

Re: Mig selv sagde hunden

Men, Sune, I er jo socialister! I ønsker et samfund som er grundlæggende anderledes end vores nuværende kapitalistiske. Hvilken model er jeres målsætning? Venezuela? Tidl. Østtyskland? Noget andet?
Kommentar til Fejlfyldt AI bekymrer forskere: Troede skildpadde var en riffel

Helt naturligt

Det er da blot et udtryk for, at AI'en ikke er trænet godt nok - det er så at sige en børne-AI. Jeg gætter på mange læsere fejlagtigt tolkede billedet som en skildpadde - selvom det i virkeligheden var et plastikobjekt, der skulle ligne en skildpadde...

Manglende ansvarsfølelse

Uden at have lavet nogen form for undersøgelser vil jeg mene dette er den rimelig normale indstilling blandt mange mennesker i samfundet. Jeg glæder mig til at se, hvordan Brian Mikkelsen regner med at få dem til at tage et ansvar. Din medpassager er et eksempel på hvad der sker, når man frat...

Re: Til PUTIN:

Hehe - ja, good point. Men det ER jo et familieprogram, ikke? :-)