Lasse Frøding

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

OGSÅ NEMID er ramt

De sidste par dage har der været store problemer med at logge ind med nemid
Kommentar til Svensk lovforslag skal give politi lov til at hacke telefoner med malware

fællesnævneren

fællesnævneren er teleselskabet, og med det jeg har observeret de ved/kan få af oplysninger. Hvor er problemet så ! kun om det er lovligt eller ej. Teknikken er der GARANTERET hvis koderne er tilgængelige.

PÅFALDENDE WIN 10

efter installation af windows 10 har jeg på fornemmelsen at ALLE data skal en tur til NSA, kina, og rusland. så lang tid tager det at oploade grafik/billeder :o(((((((((((((((((8

misundelses krig eller optakten til 3. verdenskrig

er der slet ingen der kan TÆNKE i denne verden !!!
Kommentar til Ny fejl tillader Android-apps at tage billeder og filme uden tilladelse

bagdør = fejl

en ny undskyldning for bevidst ikke at overholde anstændig opførsel

dataindsamlingen !

jeg troede også at man kun indsamler date man skal bruge, indtil en programmør fortalte mig at :"vi er nødt til at samle ekstra data ind, ellers kan vi ikke begrunde vores tidsforbrug". chokerende, men nok det der sker mange stder

Løsningen

Hvis datafeltet IKKE har reel værdi for selve opgaven ,* skal det fjernes øjeblikkeligt.* og slettes fra tidligere opgaver. herefter kan bøder af omsætningen komme på tale. Både lokalt og globalt.

PROBLEM = LØSNING

Det er mig fuldstændig uforståeligt at man ikke kan kontrollere betjenten på gerningsstedet´s mobiltelefon !! hvor svært kan det være !!!!!!!!!
Kommentar til Vi tabte ad helvede til...

Slemt !

Jamen så har du/i jo en opgave med at få det frem i lyset. HELST MED MULIGE LØSNINGER. saglig kritik TAK.

billetsvindel

det samme forregår overfor movia. skånetrafik gør det samme. udsteder billetter til tog, og siger de gælder til bussen i moviaområdet. Det er generalt på hele transportområdet. Ingen vil dele, kun snyde!!!!
Kommentar til Privatlivet tabte ad helvede til...

MILJØ kontra ØKONOMIEN

Der er en PÅFALDENDE mangel på forståelse for at miljø koster. Det er din FREMTIDS FORSIKRING. Nogen skal jo betale, så hvorfor ikke sætte AMB op til 10%, og sænkede trækprocenten med 2%. Provenuet kunne betale for alle miljøomkostningerne. Så kommer vi alle til at betale. Man kunne også reducere...

ATTER en skattebetalt skandale (KISS)

det er ufatteligt hvor lidt kompetence administratorer kan udvise. MAN KUNNE JO PRØVE I DET SMÅ uden alle forudsætninger. generelle regler KAN administreres, IKKE individuelle "fordele" til enkelte grupper. EFI lavede samme fejl. KISS (KEEP IT SIMPLE STUPID).
Kommentar til Tjek om Asus-malware har været på udkig efter netop din Mac-adresse

VIRUS ALARMER

hvorfor starter de altid efter du har tilsluttet dig en virus scanner! det smager lidt af BAD MARKETING !

DATA SIKKERHEDEN

DATA SIKKERHED forsvinder med offentlighedsloven, Og det skal derfor være DEN ENKELTE SELV der giver tilladelse til offentlighed. IKKE folketinget, eller forsikringsselskaber, eller skattevæsen eller nogen anden.(kun med dommerkendelse ved grov/vold kriminalitet)
Kommentar til Hotelkonge til Google og Booking.com: Betal skat eller forsvind

parasitisk

den dag MORALEN overstiger griskheden , vil verden vinde, og klimaet reddes. HURRA for den norske hotelkonge SOM GØR NOGET RIGTIGT:
Kommentar til Staten købte kritiker af flådestyrings-udbud til tavshed

udlicitering

Vi ser ofte at det er en anden måde at sortere vennerne på. Hvornår sorterer man efter kvalitet, holdbarhed og arbejdsforhold, og ikke efter venner/leverandørens forgodtbefindende!
Kommentar til Nu skal danskerne kunne se, hvilke data kommunerne har om dem

Data Åbenhed!

Denne åbning kan KUN få forsikringsselskaber og andre til at forlange indsigt i dine data. DET VIL SIGE MERE DATA SNYD OG MERE SVINDEL. eneste sikring mod dette er stop indsamling af data.

Erfaringen viser :

Man kan lave en aftale med en person, men SÅSNART en anden overtager, bkiver ALT skærpet negativt. STOP KARUSELLEN

erfaringen fra Banker!

Bankernes kreditværdighedsprogrammer Giver mange mennesker en dårlig kreditværdighed SOM ikke er rigtig. Bankerne ønsker en sikkerhed for deres penge på 100%, og giver er derfor ikke lån til mange kreditværdige. Det koster dem mange penge. Det samme vil ske ved kriminaliteten. Verden er IKKE sort...

Nu er det jo sat en stopper for det. !!!!!

Jeg er enig i at GDPR skulle stoppe misbruget af persondata, men det jeg ser er at man bruger det som en undskyldning for at SKAFFE flere data! der er jo ikke mange almindelige mennesker der har forstået hvad det går ud på. En anden problematik er misbrug af BACK-UP´s Det kunne være meget værre..