Lasse Frøding

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

PROBLEM = LØSNING

Det er mig fuldstændig uforståeligt at man ikke kan kontrollere betjenten på gerningsstedet´s mobiltelefon !! hvor svært kan det være !!!!!!!!!
Kommentar til Vi tabte ad helvede til...

Slemt !

Jamen så har du/i jo en opgave med at få det frem i lyset. HELST MED MULIGE LØSNINGER. saglig kritik TAK.

billetsvindel

det samme forregår overfor movia. skånetrafik gør det samme. udsteder billetter til tog, og siger de gælder til bussen i moviaområdet. Det er generalt på hele transportområdet. Ingen vil dele, kun snyde!!!!
Kommentar til Privatlivet tabte ad helvede til...

MILJØ kontra ØKONOMIEN

Der er en PÅFALDENDE mangel på forståelse for at miljø koster. Det er din FREMTIDS FORSIKRING. Nogen skal jo betale, så hvorfor ikke sætte AMB op til 10%, og sænkede trækprocenten med 2%. Provenuet kunne betale for alle miljøomkostningerne. Så kommer vi alle til at betale. Man kunne også reducere...

ATTER en skattebetalt skandale (KISS)

det er ufatteligt hvor lidt kompetence administratorer kan udvise. MAN KUNNE JO PRØVE I DET SMÅ uden alle forudsætninger. generelle regler KAN administreres, IKKE individuelle "fordele" til enkelte grupper. EFI lavede samme fejl. KISS (KEEP IT SIMPLE STUPID).
Kommentar til Tjek om Asus-malware har været på udkig efter netop din Mac-adresse

VIRUS ALARMER

hvorfor starter de altid efter du har tilsluttet dig en virus scanner! det smager lidt af BAD MARKETING !

DATA SIKKERHEDEN

DATA SIKKERHED forsvinder med offentlighedsloven, Og det skal derfor være DEN ENKELTE SELV der giver tilladelse til offentlighed. IKKE folketinget, eller forsikringsselskaber, eller skattevæsen eller nogen anden.(kun med dommerkendelse ved grov/vold kriminalitet)
Kommentar til Hotelkonge til Google og Booking.com: Betal skat eller forsvind

parasitisk

den dag MORALEN overstiger griskheden , vil verden vinde, og klimaet reddes. HURRA for den norske hotelkonge SOM GØR NOGET RIGTIGT:
Kommentar til Staten købte kritiker af flådestyrings-udbud til tavshed

udlicitering

Vi ser ofte at det er en anden måde at sortere vennerne på. Hvornår sorterer man efter kvalitet, holdbarhed og arbejdsforhold, og ikke efter venner/leverandørens forgodtbefindende!
Kommentar til Nu skal danskerne kunne se, hvilke data kommunerne har om dem

Data Åbenhed!

Denne åbning kan KUN få forsikringsselskaber og andre til at forlange indsigt i dine data. DET VIL SIGE MERE DATA SNYD OG MERE SVINDEL. eneste sikring mod dette er stop indsamling af data.

Erfaringen viser :

Man kan lave en aftale med en person, men SÅSNART en anden overtager, bkiver ALT skærpet negativt. STOP KARUSELLEN

erfaringen fra Banker!

Bankernes kreditværdighedsprogrammer Giver mange mennesker en dårlig kreditværdighed SOM ikke er rigtig. Bankerne ønsker en sikkerhed for deres penge på 100%, og giver er derfor ikke lån til mange kreditværdige. Det koster dem mange penge. Det samme vil ske ved kriminaliteten. Verden er IKKE sort...

Nu er det jo sat en stopper for det. !!!!!

Jeg er enig i at GDPR skulle stoppe misbruget af persondata, men det jeg ser er at man bruger det som en undskyldning for at SKAFFE flere data! der er jo ikke mange almindelige mennesker der har forstået hvad det går ud på. En anden problematik er misbrug af BACK-UP´s Det kunne være meget værre..

KONKLUSIONEN : den øreløse magt

Konklusionen må være at Backup systemer IKKE er omfattet af loven, og at den privatliv eksisterer IKKE. Åbning at personlig indsigt i offentlige data giver BARE alle andre samme mulighed som det offentlige. som altid er det DEN DER HAR MAGTEN BESTEMMER, fordi ørene er faldet af.

Backup er spild af penge.

HVIS backup ikke skal læses ind igen, så er der ingen grund til at lave backuppen, det er SPILD af borgernes SKATTEKRONER. hvor dumme tror i borgerne er !!!!!!!!!

Forsikringsselskaber !

Hvad hvis du ikke kan få en forsikring UDEN AT FORSIKRINGEN får ADGANG til dine data !!
Kommentar til FN kårer Danmark som verdensmester i offentlig digitalisering

VERDENSMESTER i DANMARK !

Jeg ville være stolt af titlen HVIS digitaliseringen SATTE KUNDEN/BRUGEREN i centrum. man kommer alt for tit ud for at selv IT-folk ikke kan forstå/bruge hjemmesiderne. den bedste datasikkerhed er INGEN unødig DATAINDSAMLING.

RE: RE: POLITIK på facebook skal forbydes

Ja, det er et problem, men det er også et problem at lære 7 milliader mennesker at være kritiske. men hvor er LØSNINGERNE HENNE!!

POLITIK på facebook skal forbydes

POLITIK på facebook skal forbydes, det gælder også ting og lignende med et politisk budskab. Vi har set mange "vittigheder" og lign. som i virkeligheden er politiske budskaber.
Kommentar til EU vil beskytte whistleblowere, der afslører GDPR-snyd

sv:Jamen...

det kan godt være at det offentlige har en ordning, men hvad med resten af samfundet. Det kan godt være at vi ikke kan lide Edvard Snowden, men det har da bragt focus på mange samfundsmæssige problematikker på det offentlige område. Men det er kun en lille del af samfundet.