Jens Schumacher

Java 14 er på gaden

Tror mine minecraft servere bliver glad for den garbage collector.

18. marts 2020 kl. 11:22
Europa-Parlamentet vil have ensrettet opladning af mobilenheder

kan du ikke bare bruge denne til alle dine andre ting ?</p>
<p>personligt bruge kun kun min Ipad oplader da den både kan oplade telefon og tablet

Nixen bixen. Når jeg sætter laderen med USB PD til mine telefoner oplader de aboslut ikke hurtigt. Jeg kan tydeligt se i status linien at de oplader men ikke viser ikonet for hurtig opladning. Ingen af dem fatter noget som helst af USB PD. Så vi snakker 5V 2A (10W) hvis vi er heldige og måske endda mindre end det. Min oneplus kan lade med 30W fra en "WarpCharge" kompatibel oplader mens samsung kun vil lade hurtigt hvis skidtet er "QuickCharge" kompatibelt. Så nej. I praksis er min laptop oplader ikke noget jeg nogensinde bruger til mine telefoner.

Hvis EU virkelig vil noget med det skal de vel pålægge alle telefonerne at bruge USB-C stik og USB PD til quick charge. Men så sparker man jo samtlige mobil producenter i bollerne i stedet for kun apple og det er nok ikke meningen.

3. februar 2020 kl. 15:51
Europa-Parlamentet vil have ensrettet opladning af mobilenheder

Hvad ensrettes lige her? Stikket? Standart for hurtig opladning? Data forbindelsen?

Jeg har 3 forskellige opladere som oplader 3 forskellige dimser via et USB-C stik og de kan kun bruges på tværs på det absolut mest basale plan. 1x samsung oplader/telefon som bruger quick charge til at oplade hurtigt. 1x oneplus oplader/telefon som bruger dash charge til at oplade hurtigt. 1x oplader/laptop som bruger usb pd.

Jaja jeg kan bruge de ladere på tværs af enhederne hvis jeg ikke har noget imod at det tager over et døgn at oplade min laptop men det er ikke noget jeg gør i praksis.

Så hvis æble vil kan de vel lave deres egen fruity charge spec som kun oplader æble dimser i fornuftigt tempo er nægter at levere mere end 5V og 500 mA til alt andet.

3. februar 2020 kl. 14:54
Fiber

For mig var fiber et krav da jeg købte hus i 2013. Huse uden Fiber eller mulighed for at få fiber inden jeg flyttede ind er i min verden sidestillet med huse som ikke kan få leveret vand eller el.... kort sagt ikke værd at købe.

3. februar 2020 kl. 13:53
Professor: Vi mangler regler for, hvad vores forsyningsdata kan bruges til

Hvad er det for en vand måler?

3. april 2018 kl. 11:06
Uoverensstemmelse i e-Boks.dk's url: »Man skal kigge efter hængelåsen«

Så når en hacker køber e-boks.it eller org eller bla bla bla, får den til at ligne eboks hjemmesiden lidt og så bestiller et SSL certifikat. Så er den officielle udmelding fra e-boks at vi trygt kan logge ind med vores hos hackeren for det eneste der betyder noget er den grønne hængelås? WTF??????

16. marts 2017 kl. 16:40
Politiet anholder 51-årig mand i YouSee-sagen

Ihvertfald næppe fremtidig medarbejder... :-)

De kan vel ansætte ham til at opgardere sikkerheden i deres system :-)

5. januar 2017 kl. 15:33
Java-opdatering blokerer NemID

Manden fra SlemId tåger. Hvad så hvis min netbank hacket som følge af kendte sikkerheds huller i java 7 update 40??? Som jeg læser deres regler om brug af SlemId er jeg forpligtet til at instalere sikkerheds opdateringer. Jeg kan vel ikke bare set bort fra de regler jeg sagde ja til da jeg fik oprettet SlemId bare fordi en eller anden kommunikations gut pludselig opfordre alle danskere til ikke at sikkerheds opdatere deres pc? Tæller det her som nedetid for SlemId? For systemet er vel nede for alle som følger reglerne for brug af SlemId...

https://www.nemid.nu/dk-da/om_nemid/regler/regler_for_nemid/3.3 Sikkerhed ved brug "du bruger NemID på en computer, hvor operativsystem, internetbrowser og øvrige programmer løbende bliver opdateret med de seneste sikkerhedsopdateringer."

16. oktober 2013 kl. 10:30
Google tvangsudruller Hangouts og dræber Google Talk

Hvordan afløser det google voice når man ikke kan lave voice kald i hangouts?

21. maj 2013 kl. 11:31
SAS giver CSC kniven og vælger ærkerival

De medarbejdere skal vel bare oplære deres indiske afløsere og så fyres eller hvad? Det var jo stilen da Tata overtog TDC fra CSC...

8. maj 2013 kl. 10:03
AMD i problemer - nu skal der laves ARM-processorer

Produktions enheden? AMD er da fabless... GlobalFoundries som producerer AMD's CPU'er blev da splittet ud i 2008 eller noget i den stil.

25. april 2013 kl. 14:20
Google Drev ramt af nedbrud

http://www.google.com/appsstatus#hl=en&v=status&ts=1366208418695"Service disruption" ikke "Service outage". Så nogle brugere har problemer. Men Google driver er nede er altså en overdrivelse. Google driver har problemer eller noget i den stil er tættere på sandheden.

17. april 2013 kl. 16:25
Google Drev ramt af nedbrud

Har kørt uden problemer hele dagen hos mig.

17. april 2013 kl. 16:18
It-ordfører: Alarmerende let at vælte NemID

Siden artiklen som postulerede 10 dollars kom har jeg tjekket priser på diverse booters (mest fordi jeg overvejede at lave et angreb på mig selv). Prisen på 10 dollars ser faktisk ikke urealistisk ud.

12. april 2013 kl. 12:58
Google Drev får hemmelig, pilfinger-beskyttet mappe til udviklere

Det er fint nok at jeg ikke kan redigere/flytte det data men jeg vil sku ha lov til at kigge ind og se hvad det er som diverse apps smider på mit drev. Ellers kan de godt glemme at jeg bruger apps i kombination med google drive.

5. april 2013 kl. 14:02
Rygte: Apple på vej med intelligent ur

Hvem pokker går med ur nu om dage?

11. februar 2013 kl. 12:32
Min nye Intense PC - skal den køre 32 eller 64 bit Linux?

Fordi man aldrig kan få bits nok.

7. februar 2013 kl. 09:29
Browserkrig om spøgelseshits: Er Chrome eller Internet Explorer størst i Danmark?

Stats her fra. Chrome (40%) Firefox (24%) Internet Explorer (21%) Safari (7%) Opera (2%)

18. januar 2013 kl. 16:56
Danmarks to sværeste job at besætte: Programmør og systemudvikler

Bah... De kan bare komme med på beatet. Jeg har to gange været til job samtale i "udkants danmark" og den løn de tilbød var til grin sammenlignet med hvad man/jeg får i Århus for slet ikke at snakke om øst for sundet.

Så kan de tude alt det de vil om at leve omkostningerne er lavere men man tiltrækker altså ikke folk ved at tilbyde dem dårligere vilkår end resten af landet.

4. januar 2013 kl. 19:03