Overskriften her antyder at noget lidt værre:https://www.computerworld.dk/art/260270/netcompanys-mit-dk-blev-tvangslukket-af-digitaliseringsstyrelsen-brugere-kunne-se-andres-dokumenter
Mig bekendt at det kun været hardware og infrastruktur. sundhed.dk har egne udviklere (+ konsulenter som staff augmentation) og driftsfolk.
sundhed.dk rykker ikke over på Sundhedsplatformen. sundhed.dk rykker servere mm. fra DXC til Region Sjælland.
Ok, så det kunne være ethvert andet nyt programmeringssprog, det er blot pga. manglende kendskab. Jeg troede der var noget specifikt ved Rust.
Denne nyeste ransomwarevariant er skrevet i Rust - og det gør den særligt besværlig at opdage og analysere.
Hvorfor er det mere besværligt, når den er skrevet i Rust?
Eller bare droppe at skelne mellem "Klienter/PC'er" og "Mobiltelefoner og netværk", så de samme minimumskrav gælder for alle enheder.
Så kan man fjerne et par krav fra listen, så der er plads til nye.
Der er ingen grund til at have den app.
Bekvemmelighed. I app'en kan du nøjes med at logge ind med PIN- eller biometrics, uden at skulle have fat i papkort, app eller noget tredje.
Fun fact: Pengene til app'en "MinSundhed" var øremærket og er et resultat af regionernes strategi.https://www.regioner.dk/media/12556/trygt-naert-og-nemt-regionernes-strategi-for-fremtidens-sundhedsvaesen.pdf
Mjah, Vestjysk Mobilbank virker mens Broager Mobilsparekasse [...] ikke virker.
En hurtig tur på Google Play, afslører at Vestjysk Bank bruger BEC, mens Broager Sparekasse bruger SDC. De 2 apps kan derfor ikke sammenlignes.
Og hvorfor virkede NemID indtil oktober?
Godt spørgsmål, maybe vi will find out in a later afsnit.
App'en er ifølge nedenstående senest opdateret 2021-11-30 og før det, 2021-09-08.https://apkpure.com/nemid-n%C3%B8gleapp/dk.e_nettet.mobilekey.everyone/versions
Der står desuden at nemID nøgleapp ikke virker på rootede enheder.
Fælles for "Testet og virker ikke" kategorien er nok at de tjekker om telefonen er rooted eller lignende.
Det medfølgende billede er også af Coronapas app'en og ikke af hverken sundhed.dk eller MinSundhed.
Mon ikke, man kan tilkøbe en dedikeret IPv4-adresse hos Fibia, hvis man vil?
Det kan man, mod et passende, månedligt vederlag.
Man skal også gøre op med sig selv om man VIRKELIG vil kaste sig i gang med DIY. Det er helt sikkert lettere at gå til i et ældre hus, end i et nybygget, efter det opdaterede reglement, hvis man f.eks. vil føre kabler hen over loftet.
I huset vi købte var der trukket tomrør til loftet fra alle værelser og stue, tak for det. Der var også kabelbakke i teknikskabet i bryggers. Men, det er ikke ført op til loftet...
Så jeg betaler nogen for at trække CAT6a kabler. At rode i en halv meter dyb isolering, klemt inde mellem tag og ventilationsanlæg... det er der nogen der er bedre til end jeg. Jeg har iøvrigt valgt et lukket kabinet, Deltaco 19-5406B. Jeg synes det er lettere når der også skal være en lille UPS, samt diverse non-rack udstyr, f.eks. smart gateways.
Du hører kun om de fejlslagne offentlige projekter i medierne. Der er masser af jobs som ikke er omfattet af ovenstående. Jeg kan kun opfordre folk til at prøve et job indenfor det offentlige. I sidste ende er der ikke ret stor forskel på tingenes gang i det offentlige eller det private. Den største forskel er offentlighedens interesse. De fejlslagne projekter får stor fokus i den offentlige sektor, mens det sjældent når offentligheden, når ERP-projektet i et privat firma er flere år forsinket, man har skiftet leverandør og det er blevet mange gange dyrere.
Men endnu er der altså ikke tale om at Frankrig er klar.
EU gateway'en er gået live og man kan følge med her, hvilke lande der er koblet på.https://ec.europa.eu/info/live-work-travel-eu/coronavirus-response/safe-covid-19-vaccines-europeans/eu-digital-covid-certificate_en
Det er ikke bare en simpel app. Prisen indeholder også omkostninger til opgraderinger af de bagved liggende systemer (og sundhed.dk), så app'en har noget at integrere til og få de relevante oplysninger.
Digst har et whitepaper om app'en.https://digst.dk/media/24346/whitepaper-om-coronapas_290521.pdf
Eller sammenligne med, hvis det var sket for "Closed Source Product", hvordan reaktionen så ville være.
Som det hedder på Dansk. Bare elektronisk, i modsætning til de velkendte gule vaccinationskort.
Det elektroniske vaccinationskort findes allerede.https://www.ssi.dk/vaccinationer/boernevaccination/vaccinationsdaekning-og-aarsraporter/det-danske-vaccinationsregister-ddv
Det kan ses på sundhed.dkhttps://www.sundhed.dk/borger/min-side/min-sundhedsjournal/vaccinationer/
Så slipper vi af med vaccinationskortet. Det er også nemmere at de kan hive oplysningerne direkte fra chippen, så er der heller ikke tvivl om lægen har fået skrevet rigtigt i papkortet.
De læser og bruger adresserne, så de må være databehandler. Der bliver også lavet samkøring/sammenligning, når der bliver tjekket om navnet på modtager står på postkassen.
Har du også kontakt til Teknologiens Mediehus?
De kører samme taktik på ing.dk, version2.dk og alle tilhørende sites.
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Side
- …
- 58
- Næste side
Mads Bendixen