Hej Jesper. Vi skriver ingen steder, at man mister sit NemID, når man skifter. Vi skriver, at der kan opstå en catch 22. Det kan blandt andet ske, hvis man mister sit nøglekort efter man er skiftet.
Mvh
Hej Henrik - send gerne en mail næste gang, så reagerer jeg hurtigere. jeg har rettet til 'node' :)
Alt godt
Opdatering: Serveren er bare overbelastet. Vi har nogle filer, jeg skriver en opfølger, der udkommer i eftermiddag.
Hej Nis. Artiklen er netop blevet opdateret. Det ligner altså mere og mere bluff, men vi følger fortsat sagen.
God dag :)
Når ja, det glemte jeg at skrive. Ifølge whistlebloweren er der aldrig blevet lavet en recovery test. Man har images, men de er aldrig blevet forsøgt gendannet.
Hej Nicolai, tak for opmærksomheden! Skatteverket regner med at have et bud på et alternativ til deres nuværende Onprem Skype-opsætning klar midt på efteråret. Version2 følger naturligvis op til den tid.
God, forlænget weekend :)
Hej - domænet er helt fint og vi har selv lavet databasen - der er ingen følsomme persondata i den.
Mvh
Hej Søren. Vi er i skrivende stund i kontakt med Malver og andre for at undersøge vores muligheder.
Tak for opmærksomheden!
Hej Tom. Nej, ministeren sagde ordret selv, at han mener EU går de kriminelles ærinde. Det er nu tydeliggjort i teksten.
Mvh
Hej Peter Andersen - ring meget gerne på 61690917.
Vil meget gerne høre emre om dine probelmer og bringe det videre til E-nettet.
Mvh
Hej Mogens.
Det er præcis de spørgsmål, vi har liggende i deres indbakke lige nu. Og selvom det er simple spørgsmål har de ligget der i adskillige arbejdsdage alllerede.
Hej alle sammen. Der var for mange slåfejl i artiklen, som gerne skulle være rettet nu.
Generelt sætter vi meget pris på korrekturrettelser på mail - når det er sagt er det selvfølgelig ikke okay med slåfejl i et færdigt produkt. Slet ikke på overskrifts-niveau.
God dag og tak for opmærkesomhd3n.
Hej Bjarke, tak for opmærksomheden :)
Læs eventuelt denne supplerende artikel, der også kan findes på forsiden af v2 i dag.
Edit, nu med link:https://www.version2.dk/artikel/dansk-firma-maatte-give-spillet-cloud-gaming-ikke-de-smaa-1091108
God fredag.
Puha, du har helt ret. Her er den!
https://www.version2.dk/artikel/dansk-firma-maatte-give-spillet-cloud-gaming-ikke-de-smaa-1091108
Hej Baldur.
Hvor kalder jeg læserne dumme? Tværtimod praler jeg med de kloge læsere, vi har her på Version2 i mange sammenhænge.
Vi gør os ikke til smagsdommere. Vi laver en test og citerer flere eksperter samt Forbrugerrådet Tænk. Hvis du ligger inde med data, der beviser, præmissen om, at almindelige forbrugere sagtens kan nøjes med 100/25 hvis de vil spare penge, er forkert, er min mail åben et par timer endnu. Men jeg lover, jeg samler op, så snart jeg er tilbage fra ferie.
Version2 har intet imod hurtige forbindelser - eller udbredelse af fiber. Hvis folk har lyst til at køre med Tesla-net, skal de være velkomne. Vi ville skabe fokus omkring det faktum, at 0-100 km/t-tid ikke er det eneste, der definerer en internetforbindelse.
Se evt: https://www.version2.dk/1090702
Alle disse parametre fortæller I som internetudbydere ikke kunderne om. De får kun en hastighed på det første lille stykke vej til den gode Netflix-oplevelse, bredbåndsbredden, oplyst af internetudbyderne.
Vi ville også skabe en debat om, hvad man egentlig har brug for af hastigheder hver især. Om folk så overvejer deres behov og handler derefter, må være op til den enkelte. Og hvis de oplever en forringelse, kan de jo opgradere igen.
I bedste fald ville der være en nem måde selv at teste dette på - men den funktion er ikke tilgændelige i almindelige forbrugermodems (eller er slået fra...).
Jeg vil gå på sommerferie. Tag derfor ikke min stilhed ilde op, men skriv fremtidige frustrationer til redaktion@version2.dk eller mlo@ing.dk, så kigger vi på det på den anden side - vi har ikke skrevet de sidste artikler om internethastigheder.
Alt godt
Hej Bjarke. Undersøgelsens resultater står jo ikke alene:
Undersøgelsens resultater bakkes op af DTU-professor i netværksteknologi Lars Dittmann og – overraskende nok – direktørerne for bredbåndsleverandørerne Kviknet og Yousee.
»Min klare vurdering er, at man i dag næppe har brug for mere end 100 Mbit/s som familie. Måske endda mindre,« siger direktør i Kviknet Yoel Caspersen, der selv har en 30 Mbit-forbindelse derhjemme.
Ifølge direktøren i Yousee, der også ejer Hiper, Jacob Mortensen, er Yousee ‘overbevist om, at 100 Mbit/s på nuværende tidspunkt er nok for langt de fleste danske husstande.’
Christian det handler ikke om, hvorvidt det skal foregå i det åbne eller ej. Jeg har, åbenlyst, ikke noget problem med at indgå i en snak om artiklerne - selvom jeg godt nok synes, I går til den på en måde, jeg har svært ved at forestille mig I ville, hvis I ringede eller skrev en mail.
Når det er sagt:
Vi lavede i alt fire stresstests. Tre over lang tid og én i realtid. De tre over alng tid foregik med en Debian Linux, der med MRTG stod og samlede normalt, ikke-simuleret forbrug (kablet) op over to uger eller mere.
I realtids-eksperimentet, der er beskrevet i 'Valby-artiklen' har vi sat et access point op foran routeren, kablet. Wifi på den oprindelige router blev slået ihjel, så alt blev tvunget gennem access pointet.
Begge to kan trække op mod 700 Mbit på wifi alene, så dette er ikke umiddelbart en fejlkilde, men wifi er som I også nævner tricky. Al kablet trafik fra blandt andet gaming PC'en gik direkte ind i access pointet.
Dette eksperiment gentager jeg gerne på en gigabitforbindelse efter ferien - Hvis I har eksempler, hvor I med normalt forbrug (ingen kunstige, enorme datapakker overført fra eget semi-lokalt storage etc.) af streaming, download og upload kan udnytte en gigabitforbindelse (og præmissen i mine artikler derfor ikke holder), send endelig materialet til min mail mlo@ing.dk
Mvh
Jeg forsøger gerne igen med 1000 Mbit efter ferien - for jeg er også selv nysgerrig. Jeg har aldrig påstået, jeg har en faglighed her, men jeg har snakket med mange kilder og forsøgt at gøre det, så præcist som muligt.
At vi ikke lytter til kritik kan jeg ikke genkende - send en mail eller ring, alle vores kontaktoplysninger er tilgængelige her:https://www.version2.dk/redaktion
Konkret kritik er altid velkomment, især per mail og telefon.
Jeg skal i øvrigt snart teste Google Stadia og skal selvfølgelig nok sørge for, at det bliver på en 1000 Mbit-forbindelse. Indledningsvis tyder det dog stadig på, at det lagger trods gigaforbindelse med lav latency.
Hej Christian. Jeg er ikke helt sikker på, jeg forstår hvad du mener med at oversætte det til forståeligt dansk, men hvis der er detaljer i artiklen, du gerne vil have opklaret, er du meget velkommen til at ringe på 61690917 Mvh Mads
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Næste side
Mads Lorenzen