Rudi Bjørn Rasmussen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Arbejdes der fortsat på en løsning?

Min hustrus iPhone 7 med IOS 14.1 giver også denne fejl. Og jeg kan garantere, at den ikke er og aldrig har været rootet/jail-broken!!!

Source kode til det optimerede program

Det kunne være skægt, at se source koden til det optimerede program. Er der noget der har fundet det? Det står ikke i deres paper.
Kommentar til UDB

Bitmap til HTML tabel

Nå ja, jeg lavede forresten et program der kan konvertere bitmaps til HTML tabeller. Eksempler: http://www.b-rasmussen.dk/rudi/ibm.html http://www.b-rasmussen.dk/rudi/luft.html Programmet ligger her: http://www.b-rasmussen.dk/rudi/bmp2tbl.zip
Kommentar til UDB

Hacket Leisure Suit Larry

I 80‘erne sad jeg med en disassembler og fandt det sted hvor Leisure Suit Larry stillede åndsvage spørgsmål for at man fik lov at starte spillet, og satte en jump ind der startede op med det samme. Først mange år senere da jeg fortalte det til en af mine venner, fandt jeg ud af at der stod i manu...
Kommentar til De der gamle computere...

fiskeøje

Jeg syntes også fiskeøje billedet er det flotteste. Sammenklippede panorama billeder ser efter min mening for kunstige ud. Iøvrigt en imponerende samling, arbejder på at snige med med til et møde sammen med tn.
Kommentar til Arbejdsmøde om COMAL: 27-09-2012

Re: Commodore COMAL 80

Jeg er ellers ret sikker på at det var en Commadore. Jeg skal lige se på loftet om der ligger noget materiale fra dengang.
Kommentar til Arbejdsmøde om COMAL: 27-09-2012

Commodore COMAL 80

Da jeg var elev på Københavns Navigationsskole i starten af '80 erne brugte vi en Commodore, der kunne boote op enten i COMAL 80 mode eller en slags CPM mode. Jeg kan ikke huske hvad modellen hed, men kabinet, skærm og vist nok også tastetur var ud i et og den var med 5 1/4 floppe drev og en lill...
Kommentar til Unika: Rational R1000/400

Hvilken æra?

Syntes der står 1990 i noget af dokumentationen.
Kommentar til Bliver Office Multiplatform idag ?

Re: GUI på en Windows 8 tablet er

Jeg ville også nødig skulle bruge det i forvejen tunge og til tider uoverskuelige M$ Office på en tablet. Kan man overhovedet bruge den seneste office uden mus?
Kommentar til Husk: Skudsekund d.30

Nørd?

Jeg husker tydeligt hvordan en kammarat og jeg i 90'erne havde en GPS tændt nytårsaften, og udbrød et jubel råb da vi så uret i GPS'en tøve et sekund (det viste ikke 60 i uret).