Michael Coene

Dræb jordbenet! Schuko ftw!

Problemet er ikke stikkene, men indbygningsdåserne til væggen. Hele europa kører på ét standard, med undtagelse af... Danmark. Lige så længe der ikke kommer en lov som forpligter ALT nybyggeri til at bruge Eurodåser, vil LK's monopol aldrig bliver brudt. LK kan stort set give materialet gratis væk til bygherrer, og så leve fedt af sælge spare parts i byggemarkeder til 300% overpris.

1. september 2016 kl. 10:53
Otte vilde Raspberry Pi-projekter

Min Raspberry tjekker DSB's SOAP server hvornår næste S-Tog til Kbh kører. Den trækker de 8 minutter fra det tager mig at cykle til stationen. Så styrer den nålen på et 100 år gammelt Volt-meter, hvor jeg har erstattet indmaden med en servo motor (Volt meteren var på 500 Volt, uden shunt). Når nålen kommer tæt på nul skal jeg af sted. Hvis toget bliver forsinket går nålen op igen. Mister jeg afgangen starter den forfra med næste tog.

19. december 2015 kl. 16:56
Adgang til kvalificeret arbejdskraft er ikke problemet i den tyske softwareindustri

Mangel på kvalificeret arbejdskraft er en kæmpe løgn. Det er nok virksomhedernes måde at lægge pres på staten og sørge for at der bliver ved med at komme en god strøm af (billig) arbejdskraft. Hvis en virksomhedsleder snakker om mangel på specialister, så svar med 2 spørgsmål: 1: Er det lige så svært at finde folk til middle management? (Svar: nej) 2: Hvor mange specialister i din virksomhed tjener mere end deres direkte manager? (svar: ingen!) Der er stadig mange specialister som begynder at holde styr på kollegaernes lønseddler rent for pengenes skyld!

17. februar 2014 kl. 23:20
Moores Lov lever på lånt tid: Hvad sker der efter 2020?

Jeg tror problemet bliver alvorligt undervurderet. Ja, vi kan sikkert fordoble hastigheden med bedre design af hard- og software. Tillykke! Nu er vi først på skideren i 2022 i sted for 2020! Du kan ikke erstatte en eksponentiel løsning (Moores) med en lineart en! Og de sidste generationer bliver sikkert dyre, så Apple og Samsung vil nok opleve problemer langt før. Øge prisen på iPhone 8, eller acceptere at den kører på den samme processor som iPhone 7?

17. januar 2014 kl. 11:05
Fiberspionerne

Glem det. så vidt jeg læser de sidste tyske aviser vil hun gøre det strikt modsatte. Hun vil bruge skandalen til at få de tyske efterretningstjenester med i "the club of five", samarbejdet mellem b.a. NSA og CGHQ. Så i sted for mere privatliv vil Angela også gerne en kopi af din mails i hendes indbakke...

4. november 2013 kl. 12:47
Filmen knækker...

Det hele minder mig meget om IPV4 / V6 diskussionen. Find hvilken som helst diskussion på Slashdot, og der er masser som snakker om hvordan f. eks. Apple stadig har masser af IP adresser og burde frigive dem. Så læser man fra rigtige eksperter at det vil løse problemet... for 6 måneder, hvorefter vi løber tør igen. Optimering af software kan give hvad? x 2? x 4? Det betyder problemet bliver udskudt i 5 år max. Og så er vi på den igen. Og ja, vi kan have flere kerne, eller "smarte" IO, men i sidste ende betaler vi per kvadrat-millimeter silicium. Både i købspris og i strøm / køle behov. Houston, we have a problem.

21. oktober 2013 kl. 10:11
Regeringen afliver SkoleIntra

hvis der nu er ét program hvor man over landegrænserne kunne udvikle en fælles open source løsning... Men det er nok for højt satset..

2. oktober 2013 kl. 10:45
Malware-ekspert: Her er et sikkert netbank-login

Jeg har en (fra en Belgisk Bank) som jeg skal holde op mod PC-skærmen. Skærmen sender challenge som en slags optisk morse-kode via en lille java-app, så jeg skal kun indtaste pin-kode i dimsen og response i web-browseren. Den virker fint!

17. september 2013 kl. 09:31
Analyse: Derfor var Microsoft nødt til at købe Nokia

Elop har barberet mere end 70% af aktie-prisen siden han startede i 2010. Nu kommer han tilbage til Microsoft hvor han sikkert vil blive godt belønnet for sit hårde arbejde. Det må være dejligt at være CEO!

3. september 2013 kl. 14:36
Magisk software overskrider teoretisk hastighedsgrænse for SSD-lagring

Kunne man ikke cache i RAM, og have et lille batteri/kondensator som kan virke som UPS i de få millisekunder det tager at lave en flash-skrivning?

22. juli 2013 kl. 14:03
Microsoft: Sådan bliver den nye startmenu i Windows 8.1

Det eneste jeg bruger start til i windows 7 er at taste de første 3 bogstaver af det program jeg vil. [START]lom[enter] starter lommeregneren. Hvor finder jeg denne funktion i Windows 8?

31. maj 2013 kl. 12:36
Slaraffenland for it-kriminelle: 19 ud af 20 har forældet Java

Og den eneste grund de ikke kan opdatere fuldautomatisk er fordi de så ikke kan få dig til at klikke på installationen af en åndsvag ASK.COM toolbar...

16. april 2013 kl. 15:09
5 grunde til at bruge iPads i undervisningen

En lærer på Ørestads "IT-Gymnasiet" sagde: "Og nu skal vi lege et sjovt leg! Alle skal holde hænderne højt op i luften!" Da eleverne så gjort det, gik han en hurtig tur rund i klassen for at se på skærmen af deres bærbare. Der var ikke en eneste elev som ikke havde en hjemmeside eller program øverst som ikke var relateret til undervisningen.

11. februar 2013 kl. 14:22
2. Blackmail Microsoft

Hvorfor Dell, når ikke Nokia ?</p>
<p>Der er sgu' da mere fremtid i mobile enheder end i PC'er under alle omstændigheder ?

Fordi de har 95% markedsandel på PCer og < 3% på mobilos?

24. januar 2013 kl. 15:18
Danmarks to sværeste job at besætte: Programmør og systemudvikler

Programmøren er umuligt at finde. Hans manager kan du finde på ethvert gadehjørne. Og hvem tjener mest?

7. januar 2013 kl. 17:42
Danfoss outsourcer til Indien: 'Danske it-folk frygter Udkantsdanmark'

Hvis det ikke er lønningerne, hvorfor ikke outsource til København? Bullshit-detektor i det røde felt, undskyld!

4. januar 2013 kl. 08:41
Kommune lægger Skype-planer i graven

Microsoft Lync er lige som Skype, men du kan køre det på din egen server. Til gengæld betaler du licens per bruger (tror jeg).

21. november 2012 kl. 15:02
DMI vælger gratis OpenStreetMap til vejrtjeneste

OSM er min 7-kabale. Når jeg lige skal have en slapper, så tegner jeg nogle cykelstier og indkørsler. Og i modsætning med sudoku ender resultaten ikke i skraldespanden!

12. november 2012 kl. 15:09
Frustreret over QR-koder?

QR code på produkt med link til instruktions video.

2. november 2012 kl. 17:09