Brian Høy

Radikal Oracle-nørd vil i Folketinget og kæmpe for open source

I min verden er Oracle ikke videre Open-Source minded. Ja de har købt SUN som havde meget open source, men de har vist mest travlt med at lukke så meget de kan komme af sted med.

Er det gør som jeg siger, og ikke som jeg gør?

13. september 2011 kl. 12:01
Silicon Graphics dropper aircondition i supereffektive container-datacentre

Nu er de 8 liter/min kun til et 4 rack, og vandet giver ikke strøm til serverne, så det er kun overhead der spares på. Hvis vi sammenligner med et datacenter med PUE på 1,4 (ved ikke lige hvad et aircon kølet godt design ligger på) så er besparelsen på elforbrug ca 420MWH/år, så man sparer da lidt på elregningen. Så skal man så bare lige af med 8 liter vand der er blevet til damp i minuttet, så hvis det står i en hal som beskrevet, ryger den besparelse nok meget hurtigt på ventilation.

8. december 2010 kl. 08:29
Danskerne foretrækker breve frem for e-mails til det offentlige

Medmindre at de rent faktisk har svaret at det er et dinosaurmedie, kan det lige så godt være fordi at de rent faktisk har prøvet at sende e-mail til kommunen.

Her er det vist mere reglen end undtagelsen at der ikke sker noget som helst, og set ud fra det, vil jeg da også langt hellere have et brev (som de trods alt ser ud til at kunne håndtere) end en e-mail (som det offentlige generelt er dinosaurere til at håndtere).

11. maj 2009 kl. 12:31