Tine Müller

Version2-opgørelse: Offentlige websites kører danske cms’er

Tillykke til #Drupal som ligger på en 1. plads.

Drupal også brugt til at holde styr på toiletdataene fra de danske kommuner til #FindToilet http://findtoilet.dk/apps/ Læs http://tinemuller.dk/findtoilet/brugstedet/

International anerkendelse https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6486209521692733440 #OpenData

9. januar 2019 kl. 09:12
VisitDenmark vil samle lokationsdata fra turister i ‘put and take data lake’

Ser ikke ud til at de har læst https://ing.dk/artikel/smart-city-kommuner-snubler-datakaos-211669? mange udmærkede kritiske artikler af Laurids Hovgaard som også har skrevet denne artikel?

Mine egne mangeårige erfaringer med umulige OpenData fra OpenDataDK samt min egen løsning https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6390501937166446592

24. september 2018 kl. 09:08
Så kan de lære det, ka' de!

Der er også flere og flere kommuner der får øjnene op for at arbejde sammen med en borger, der har udviklet sin service i OpenSource Drupal og GoogleMapsAPI samt deler disse toiletdata med ALLE. Der er jo ingen grund til at hver kommune udvikler sin egen toilet app samt online GoogleMap for deres offentlige toiletter, når denne service nu er til rådighed - http://findtoilet.dk/apps/OG inden I overfalder mig med negative kommentarer, så læs venligst først http://www.tinemuller.dk/findtoilet/why_it's_unique.html :-)

18. august 2016 kl. 10:25
Analytics-software skal skabe mening ud et virvar af københavnske bydata

Vil opfordre alle til at læse dette kritiske indlæg http://dk.okfn.org/2016/06/27/gaesteblog-impressions-of-city-data-exchange-copenhagen/

Kan kun give ham ret. Har selv prøvet at finde ud af dette rodede site https://www.citydataexchange.com/#/home uden held. For mig virker det som om en gruppe "smarte" personer igen igen har fået øje på puljer med penge, som de så vil have fingrene i. Det nytter jo ikke noget at der bliver ved med at blive oprettet de samme OpenData portaler med samme indhold, som i øvrigt tit er ubrugelige. De skulle hellere bruge noget tid på at svare os som prøver at udvikle noget ud fra disse data og svare på vores kritiske respons samt fejlindberetninger, men det gider de ikke.

18. juli 2016 kl. 08:09
Opfordring til læserne: Hvor mangler der API’er?

Jeg har i årevis forsøgt at få adgang til toiletdata for hvilke stationer der har toiletter, stadigvæk uden held. DSB har udviklet på siden http://www.dsb.dk/kundeservice/stationer, men som jeg ser det skal man stadigvæk søge på en speciel station og så aflæse om de har toilet.

Måske kunne jeg eller en anden, så lave en service/app, som ville være til stor glæde for en masse borgere og ikke mindst turister, ligesom jeg har lavet for kommunernes offentlige toiletter i Danmark http://findtoilet.dk/apps/

30. december 2015 kl. 08:25
Politiet efter terrorangreb: Vi vil have register over overvågningskameraer

Den er allerede lavet http://www.information.dk/databloggen/296996 og den kan måske videreudvikles.

18. februar 2015 kl. 14:01
Version2 ramt af spam-bølge

Håber I løbende vil opdatere, når I finder ud af hvordan de fik muligheder for dette og om det er noget specifikt for Drupal? Og inden I nu kaster jer over mig, så siger jeg IKKE at det er en Drupal ting, da det jo kan være så meget andet. Vil bare så gerne blive klogere på hvordan de bærer sig ad.

Blev selv for nogle måneder siden ramt af det samme og det tog flere uger at rydde op. Interesserede kan læse om mine problemer https://drupal.org/node/2153055.

16. juni 2014 kl. 18:03
Maskeret malware installeret på 12.500 Firefox-browsere

Måske er det dette som har ramt min computer/mine domæner på shared host Gigahost, men har svært ved at finde ud af dette. Under Extensions i Firefox 26.0 er Microsoft.NET Framework Assistant 0.0.0 (diabled), men skaden kan vel godt være sket forinden?

Ved et tilfælde opdagede jeg selv en php-fil med et mærkeligt navn og har så haft en længere mailudveksling med Gigahost og Drupal group https://drupal.org/node/2153055 samt brugt hele julen til at finde hackeren og hvad skade denne person har lavet. Mine sider fungerer heldigvis OK, men kan ikke gennemskue hvad denne hacker har af glæde af at uploade alle disse php-filer og fortsætter detektivarbejdet. Disse filer har ligget på alle mine domæner/underdomæner hele 2013.

Er igang med at større sletningsarbejde af sider der ikke er i brug og opdatering m.m., men ville jo godt vide hvad denne idiot bruger mine domæner til, men det får jeg jo nok aldrig opklaret, men har ikke opgivet endnu. :-(

Internettet er fantastisk men med alle disse hackere kan det jo godt være enden på at folk vil bruge dette og alle disse fantastiske OpenSource CMS-systemer er jo særlig sårbare og at der skal tillægges meget tid med at opdatere m.m. for at holde disse hackere ude. Det håber jeg udviklerne husker at fortælle deres kunder efter de har sat et site op. ØV ØV

5. januar 2014 kl. 12:33
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

http://tinemuller.dk/findtoilet/android_app_beta/

Håber snart jeg har Android app til download test.

18. juli 2013 kl. 07:46
Københavns Kommune vælger leverandør til milliondyr Drupal-hjemmeside

Først vil jeg da gerne sige tillykke til Bysted og Propeople. Det bliver spændende at følge. Ser især frem til at se hvilke data samt hvordan de vil dele disse med os andre bliver. Er der nogen steder man kan følge med i processen af udviklingen eller bliver det kun her på Version2?

15. juli 2013 kl. 07:17
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

Jeg har nu lavet et site http://www.tinemuller.dk/findtoilet/why_it's_unique.html, som fortæller hvorfor jeg synes mit projekt er så unikt og anderledes end de andre toilet apps

1. juli 2013 kl. 16:08
It-sikkerhed skal ind allerede i folkeskolen

Jeg er helt enig med dig i at IT-sikkerhed skal med på skoleskemaet, men vil også foreslå PHP/Drupal, fordi så er der jobs til alle, når de går ud af skolen, da problemet med at skaffe nok Drupal-udviklere, jo nok ikke bliver løst foreløbigt, læs http://www.version2.dk/artikel/crowdsourcer-toiletter-til-tr%C3%A6ngende-danskere-51360.

Vil også foreslå knibeøvelser, når nu vi er i gang med at tilføje fag på skoleskemaet. Så kan der spares millioner af kroner for samfundet og forebygge inkontinens http://www.kontinens.dk/, som de fleste jo lider af før eller senere. :-)

29. april 2013 kl. 09:25
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

I og lignende projekter vil jo også kunne ha' glæde af mit projekt, da jeg jo giver toiletdata fri for ALLE til download og videre brug http://beta.findtoilet.dk/feeds/municipality

Og da det er kommunerne selv som står inde for disse data er der jo større mulighed for at de er korrekte og up-to-date.

16. april 2013 kl. 07:11
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

Er det denne https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bto.toilet eller https://play.google.com/store/apps/details?id=com.elbatrop.toilets&feature=related_apps du omtaler? Her til Android, da det er det som jeg benytter, men som du siger findes de jo nok også til Iphone.

12. april 2013 kl. 12:30
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

@Morten Klinge - Jeg kunne godt tænke mig at læse lidt om hvem du er, hvis du ikke har noget imod det, så et link ville være fint og også gerne et link til den WC finder app du bruger, tak.

8. april 2013 kl. 09:25
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

Det er jo netop det jeg gør.

Jeg lægger dataene til download for ALLE http://beta.findtoilet.dk/feeds/municipality. Og så giver jeg adgang til hvordan jeg har lavet det http://digitaliser.dk/forum/2389109.

Dette stod også i min artikel.

7. april 2013 kl. 09:15
Ugens it-profil crowdsourcer toiletter til trængende danskere

@Morten Klinge - Desværre er valget af underrubrik som Version2 har valgt ikke særlig god samt de mangler at linke til forskellige sider i artiklen. Har kontaktet dem for at få dem til at ændre dette.

Morten hvis du havde læst lidt mere om hvad projektet går ud på, så ville du få en bedre forståelse af dette. Så i stedet for at gentage mig selv og skrive en hel masse om dette i kommentaren, så prøv lige at studere artiklen lidt grundigere og lad os håbe at Version2, hurtigt muligt får rettet de misforståelser/udeladelser der er.

5. april 2013 kl. 09:41
Blev du narret? Her er de bedste it-løgne fra 1. april

Sådan en dag har man jo mulighed for at komme ud med sine ønsker og så håbe på, at dem det drejer sig om læser disse og vil gøre det muligt!

#Drupal firmaer giver deres udviklere lov til at hjælpe i danske drupalfora 1 time hver anden uge, så der kan uddannes flere udviklere

@omdsb gør det muligt at downloade #OpenData fra http://www.dsb.dk/kundeservice/under-rejsen/alt-om-stationerne/ så folk kan lave Mashups samt apps

3. april 2013 kl. 09:24
Fri adgang til statens data vil koste 120 millioner kroner

Drupal har jo vist, at det kan klare alverdens ting, så hvorfor ikke også dette. Eneste problem er at det ikke vil komme til at koste 120 millioner, men kan gøres meget billigere, og det er jo nok ikke så godt. :-)

Jeg deler selv OpenData i mindre målestok v.hja. af Drupal http://beta.findtoilet.dk/feeds/municipality - yderligere info til de interesserede http://digitaliser.dk/forum/2389109.

Jeg ville ikke selv kunne påtage mig opgaven, men det er der jo nok nogle drupal-firmaer/udviklere der ville kunne.

11. januar 2013 kl. 10:17