Jan Michael Due

Ny forklaring om det store danske bitcoin-røveri: DDoS-angreb var kun et røgslør

"Røveri kan både være et impulsivt overfald eller et bankkup, som er blevet planlagt gennem flere år. Det afgørende er, at gerningsmanden truer eller bruger vold for at stjæle."

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan der skulle kunne være tale om røveri i det i artiklen nævnte tilfælde.

Måske evner jeg bare ikke at læse artiklen korrekt?

29. november 2013 kl. 14:03
Lovændring på vej: Nu skal NemID være gyldig underskrift

Det er da interessant, eftersom det jo hovedsageligt må være Venstres ansvar

22. november 2013 kl. 14:05
Ny licensaftale for Microsoft-produkter kan koste dig 40 procent ekstra

Udvikling og forbedring er ikke synonymer

20. november 2013 kl. 18:00
Nets bekræfter salgsplaner: Hvor havner NemID?

elektronik uden strøm? det lyder interessant

29. august 2013 kl. 18:34
Pc-salget dykker drastisk

Jeg venter også spændt på et brugbart operativsystem, før jeg køber pc igen.

12. august 2013 kl. 12:55
Så få danskere blev ramt af kritisk Javahul

"Men nu viser det sig, at den reelle trussel fra Javahullet var til at overse." ?

Jeg har hørt, at betydningen af ordene "overse" og "overskue" er ved at skifte, men i min verden var truslen umulig at overse.

Jeg blev dynget til med "information" omkring "den reelle trussel" fra alle mulige medier (især fra Version 2).

Men jeg vil mene, at "den reelle trussel fra Javahullet" var til at overskue, hvis man med "den reelle trussel" mener "den reelle officielt it-kriminelle trussel".

18. januar 2013 kl. 20:20
Alarm: 4 millioner NemID-brugere truet af kritisk Java-hul

"Der laves stadig masser af java-udvikling rundt omkring" ?

Java er vel "stadig" det næstmest brugte sprog til softwareudvikling!?

Det var i hvert fald tilfældet, sidst version2 skrev om emnet.

11. januar 2013 kl. 16:07
Hjælpsomme udviklere graver deres egen grav

Jeg synes, det ser ud som om, at nogle af kommentarerne kommer til at sætte lighedstegn mellem agil udvikling og scrum

10. december 2012 kl. 14:54
Er Windows 8 en død sild?

Der er jo lige det "Metro" UI, som man skal kæmpe sig udenom på en stationær. I min verden tæller det som manglende gevinst.

Omkring versioner, mener du så, at Windows RT og Windows Phone 8 er eller bliver det samme? Ikke at det interesserer mig, jeg forstår bare ikke logikken i dit sidste indlæg

15. november 2012 kl. 11:48
Det tager en landsby...

Horsens er nok noget nær det mest centrale, man kan finde i Danmark, så jeg mener ikke, at Horsens kan komme i betragtning som udkantsdanmark. Vest for hærvejen og nord for Viborg og dele af Djursland kan vel kaldes udkant i Jylland, resten har for god logistik.

26. oktober 2012 kl. 11:26
Stor anmeldelse: Windows 8 lukker debatten om pc'ens tidlige død

Jeg kan ikke få øje på en stor anmeldelse. Jeg kan ikke få øje på andet end løselig sludren om emnet.

25. oktober 2012 kl. 11:13
10.000 tingbogs-sider er gået tabt ved digitalisering

Jeg har løseligt regnet 50 hyldemeter reoler i min ene stue, så mon ikke staten skulle kunne få plads til det materiale et sted? Om ikke andet, så er der efterhånden masser af tomme offentlige bygninger i Vestjylland.

8. juni 2012 kl. 19:01
NemLog-in slår rekord med 13 mio. logins i 2012

Mit private succes-kriterie for nemID ville være, at jeg brugte det flere gange ugentligt frem for nogle få gange om måneden, men jeg kan se af undersøgelsen, at selvom jeg betragter nemID som en plage, som jeg bruger mindst muligt, så bruger gennemsnitsbefolkningen nemID væsentligt mindre end jeg gør, hvis det kun bruges 13 millioner gange på 4 måneder.

29. maj 2012 kl. 16:51
NemLog-in slår rekord med 13 mio. logins i 2012

Nå, jeg kom lige til at ramme anmeld i stedet for svar. Meget sigende, at de to funktioner ligger lige ved siden af hinanden, eller hvad?

Men jeg ville svare, at jeg har ikke interesseret mig for teorier, og jeg aner ikke, hvad "Det skyldes jo at det er et 2-faktor system med OTP for individuelle handlinger" betyder.

Men så længe jeg kan slippe for at bruge nemID til at logge ind på SKAT, og så længe jeg ikke aner, hvorfor jeg skulle logge på sundhed.dk, så forekommer eksemplet mig meget lidt relevant.

29. maj 2012 kl. 16:45
Blærerøvens Dell-fadæse går verden rundt

Dell har fejlvurderet målgruppen for deres arrangement, og Mads Christensen har været sig selv.

Hvis der har været nogen fadæse, så må det jo være Dells og ikke Mads Christensens.

16. maj 2012 kl. 12:17
Virksomheder står i kø for at nuppe CSC-fyrede

Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvilke virksomheder der er så glade for at få de medarbejdere, som csc ikke vil have.

Da jeg læste overskriften, troede jeg faktisk, at det var det, artiklen handlede om, men det var åbenbart bare et forsøg på pr for CSC?

8. maj 2012 kl. 09:57
Ubuntu 12.04 LTS er klar til download

Nu virker det! Jeg ved ikke helt, hvad jeg har gjort. Jeg kiggede på ubuntudanmark og prøvede de tips, som så lovende ud, og efterhånden kom der indhold i øverste højre hjørne. I dag slettede jeg så wireless driveren, og jeg opdaterede med nyeste opdateringer (4 siden i går), og jeg genstartede, og nu har jeg alle menuer og wireless forbindelse. Det sjove er, at nu kan jeg vælge om bjælken skal være der eller ikke, men autohide virker ikke. Før var problemet, at uanset, hvilken indstilling jeg valgte, så dukkede bjælken op, når jeg kørte musen til venstre for at lukke et program eller gå tilbage i Firefox.

Jeg tænker lidt på, at hvis det havde været i Windows, så havde jeg nok aldrig overvejet muligheden for at opgradere uden at sikre mig en backup af alle data og alle licens-nøgler først.

28. april 2012 kl. 09:39
Ubuntu 12.04 LTS er klar til download

Jeg skulle måske fortælle, at jeg har kørt Ubuntu 10.10 stort set siden den kom, og jeg har været godt tilfreds. Så besluttede jeg at prøve 11'eren, men jeg blev træt af bjælken, da 11.10 ryddede op i indholdet. Jeg var ved at lede efter en metode til at komme af med bjælken, da jeg så, at 12.04 LTS var frigivet, og så troede jeg, at jeg lige kunne prøve at opgradere før jeg fjernede bjælken. Mit problem under opgraderingen skyldes sandsynligvis mit trådløse netværk, som ikke virker vildt stabilt på den tdc-router, jeg fik, da jeg fik Trio tidligere på året. Men dels havde jeg ventet, at Ubuntus installation ville kunne finde ud af at fortsætte, dels så jeg først, at andre havde haft problemer med installation over trådløst internet, da jeg selv havde fået problemer. Jeg kunne sikkert bare have startet opgraderingen via kabel, og så havde jeg måske stadig været tilfreds Ubuntu-bruger.

27. april 2012 kl. 20:57
Ubuntu 12.04 LTS er klar til download

Jeg kører Windows lige nu, fordi opgradering til 12.04 LTS gik ned undervejs. Efter nogle forsøg med recovery har jeg nu en desktop i Ubuntu 12.04, men ubuntu menuen til opsætning m.m. og i det heletaget alt andet end klokken mangler i øverste højre hjørne, og terminalen er forsvundet fra den idiotiske bjælke i venstre side, så jeg skal bruge shortcut for at starte en terminal, så jeg kan lukke pc'en ned, og jeg aner ikke, hvor jeg skal kigge efter hjælp, for al søgning resulterer bare i ubrugelige wiki's, som matcher de søgeord, jeg kan finde på.

Så alt i alt er jeg dybt skuffet over, at Ubuntu kan komme med sådan noget lort, efter at jeg efterhånden var begyndt at stole på dem.

27. april 2012 kl. 12:37
Slår tabletten Microsoft omkuld?

Jeg tror, at Microsoft lige bruger op til et halvt år efter introduktionen, hvor de retter de sidste børnesygdomme (selvom jeg har hørt, at der er forbløffende få (Microsoft taget i betragtning)). Derefter bruger de deres kræfter på at smadre konkurrenterne ved at underbyde dem.

Mulighederne er jo uendelige f.eks. at betale skolerne for at bruge tablets med Windows 8.

26. april 2012 kl. 11:27