Uffe Kousgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til De første 200.000 danskere er bedt om at migrere til MitID

Re: MitID

Jeg har ikke NFC-chip og har ikke "rootet" min telefon. Jeg ville ikke ane, hvordan man gør det sidste.
Kommentar til De første 200.000 danskere er bedt om at migrere til MitID

Re: Kun bruger-id?

Man kan godt åbne app'en uden hverken bruger-id eller pin-kode og derefter kan man ændre diverse indstillinger omkring beskeder, ændre pinkode, læse beskeder m.m. Men generelt afventer app'en, at noget skal godkendes.
Kommentar til De første 200.000 danskere er bedt om at migrere til MitID

Re: Kun bruger-id?

Man skal både oprette bruger-id og en 6-cifret pinkode. Pas havde jeg slet ikke brug for. Mon ikke det er til dem, der ikke har NemID i forvejen?
Kommentar til De første 200.000 danskere er bedt om at migrere til MitID

MitID

Jeg har installeret MitID uden nogen problemer her til morgen. Det foregik med verifikation via en SMS (en kode), e-mail (endnu en kode) og endelig NemID. Relativt ukompliceret.
Kommentar til PHK's 2021 quiz

10001010

10001010
Kommentar til Føtex identificerer dig via betalingskort

diversificering

Udover at bruge kontanter, så kan man vælge at handle i mange forskellige fødevarebutikker, hvis man ikke vil have at nogen enkelt-butik, skal have det fulde overblik. Og der er andre end Salling og Coop på markedet. Man skal selvfølgelig helt holde sig fra de butikker (som Føtex), der kun giver ...

Windows

Mon ikke der findes tilsvarende (gratis) løsninger til Windows og måske nogle af bibliotekerne allerede anvender dem og de derfor ikke er interesseret i denne linux-løsning? "Det er utroligt så lidt Linux folk er villige til at røre Windows...."
Kommentar til Dekryptering af 16 år gammel harddisk

Re: Ja

Næh, men det stod der heller ikke noget om i spørgsmålet "Har du prøvet at køre software, som du ikke har brugt i 16 år?"
Kommentar til Dekryptering af 16 år gammel harddisk

Ja

Ja, til ære for dig (Ole Tange) har jeg lige startet en exe-fil på windows fra 2002, som ikke har været rørt i mange, mange år. Den startede helt uden problemer, uden kryptiske kommandoer og uden at bryde nogen licens-regler. Med jævne mellemrum laver jeg også diverse småting med Delphi 5, som er...

Kriminalitet

Jeg plejer også at lade mobilen blive derhjemme hver gang jeg er ude og lave et bræk eller et mord. Det har virket indtil videre :-)

Re: Lidt til grin...

Der er langt fra 100.000 kr til 31 mio kr som i Faxe's tilfælde.

krænket

Med risiko for at nogen føler sig krænket: https://rokokoposten.dk/2017/12/02/sverige-mand-fundet-aldrig-har-kraenk...
Kommentar til Delphi fylder 25 år

Gratis Delphi

Der er fortsat en gratis udgave af Delphi i form af Community Edition: https://www.embarcadero.com/products/delphi/starter Den kan man komme meget langt med, på hobby basis m.m.
Kommentar til Sinclair ZX80 40 års jubilæum

Re: Hello World

Man kan fortsat skrive kompakte hello-programmer idag. Dette er med Delphi 10.1: program HelloProject; begin writeln('hello world'); end. Exe-filen er på 47 kb. Og jeg startede også med ZX81, derefter Oric-1, Oric-Atmos og så stod den ellers på PC/DOS med en Olivetti M24.

Re: Hvorfor ...

Jeg er sikker på, at samtlige forsvarsadvokater påpeger, at der ikke kan sættes lighedstegn mellem personen og mobilens placering. Ikke mindst, hvis der er noget som helst som peger på dette i den konkrete sag.
Kommentar til Slut med kontokig uden 2-faktor i Bankdatas netbank

Nordea

Jeg logger også ind hos Nordea uden at skulle bruge en kode fra nøglekortet (jeg har kun konto-kig adgang). Hos Nykredit kan jeg vælge om, det skal være med eller uden nøglekort. Hvis hver eneste konto-kig kræver en kode fra nøglekortet, så vil forbruget af koder eksplodere.
Kommentar til Undersøgelse: Tre ud af fire ingeniører anvender open source

Bjørn Borup

Lidt spøjst med denne Bjørn Borup, ifølge hans LinkedIn profil er han medlem af direktionen i IDA, men han optræder ikke her: https://ida.dk/om-ida/organisation/idas-medarbejdere/idas-direktoergruppe eller i det hele taget på IDA's hjemmeside.
Kommentar til WinRAR sikkerhedshul er blevet populær angrebs-vektor for hackere

Angrebsvektor

Angrebsvektor? Mon ikke bare det hedder angrebsvinkel på dansk
Kommentar til 1…3 Rig(e) Onkl(er) Søges

server?

Hvilke store datamængder er der tale om? Jeg troede det var et museum for gammel hardware. Gemmer I også gammel software?
Kommentar til Udviklingsingeniør: Google har saboteret Microsoft Edge

Re: Forkælet barn der skriger

9% til Firefox, jvfr. linket til arstechnica