kim Pedersen

Derfor gik e-valg galt i Holland

Hej Christian Nobel

  1. hvis du ikke mener at dem øverst på listen muligvis har en kæmpe fordel end en af dem som står i midten og man skal lede på en 2 km lang liste , så skal du ikke gå i reklamebranchen :)

  2. nu er det ikke mig som opfinder syge tanker om hvordan et elektronisk valg kan fuskes /manipuleres , gør bare tanker om at jeg har afsat et meget tydeligt bevis på hvem jeg er og dermed ikke længere er anomym :). hvis det vil misbruges så kan det , præcis dette samme argument man bruger mod elektronisk.

  3. så følger du ikke nyheder godt nok :) , "brevstemmerne flød i opgang"http://www.dr.dk/Nyheder/Ligetil/Dagens_fokus/Indland/2011/09/valg/072204.htm

Mvh Kim

18. februar 2013 kl. 10:56
Derfor gik e-valg galt i Holland

Nu jagter man elektronisk valg pga af en tåbelig mekanisk designfejl på de boxe i holland . At man så er så tåbelig dumme og bygge disse maskiner på denne måde , kan jo skræmme lidt og at de er blevet godkendt endnu mere skræmmende.

Jeg er store sikkerhedsmæssige problemer med papir :

  1. rækkefølgen på partierne og opstilling kan ikke undgå at favorisere
  2. jeg sætter mine fedtede fingeraftryk på sedlerne som kan misbruges .
  3. vi har set nogle frygtelige tilfælde med brevstemmer .
18. februar 2013 kl. 00:28
5 grunde til at bruge iPads i undervisningen

Det var dog det værste ævl mht til brugervenligheden af IOS vs android(og andre) . Det er sgu da kun Apple folk som til stadighed kan ævle sådanne påstande ud . Beklager , men disse usandheder gang på gan kan få mig op i det røde felt.

ps Per Friis , du glemmer lige at nævne at din holdning til IOS ikke skyldes at du er gadget freak men inhabil : ,"men designer de mobile app's @MacFriis"

12. februar 2013 kl. 21:12
5 grunde til at bruge iPads i undervisningen

jeg bliver lidt nervøs for hvordan læringsevnen bliver i , når man fjerner det motoriske i at skrive opgaver i hånden og dermed får lagret læringen 2 vejs. Her tænker jeg primært matematik og staveord etc og ikke så meget på stil/rapporter.

12. februar 2013 kl. 20:59
Flertal tvinger Bødskov til at ændre udskældt logningsbekendtgørelse

Skal man være total lam i knolden for at være politiker ???

Kunne hende Skipper Labskovs eller beslutte sig for om det er for beskyttelse af befolkningen mod overvågning, hun er imod eller fordi lortet bare ikke virker . ( for så er der jo faktisk ikke noget person problem)

12. februar 2013 kl. 20:21
C vælter Java af tronen som mest populære programmeringssprog

Hvis jeg forstår måden man måler på , nemlig hvem søger på på sproget , så er det vel ikke direkte positivt at folk søger en masse på et sprog . Det indikere bare at sproget ikke er intuiativt .

12. april 2012 kl. 18:34
Forsker: Vi har kun set begyndelsen på NemID-phishing

hej Michael , lidt nysgerrig , hvordan vil du få knække systemet , hvor jeg bruger pc'en til at kommunikere med og Mobil til at godkende.

du kan ikke se nummeret i din bank , så din mulige middleman kan ikke finde dit nummer uden at slå dig op , han kan ikke ændre dit mobil setup i banken uden du får en besked på gammel nummer og skal godkende den vej.

Når banken sms med dig via mobil , bruger de en phrase som kun du kender , så selvom de gætter dit mobilnummer, kan du se om sms kommer fra bank eller ikke. Det giver dig stadig frihed uden at skulle stikke tingester i din pc , som du naturligvis ikke har på dig , når du lige fra arbejde skal på banken eller fra Ipad'en etc.

10. oktober 2011 kl. 22:29
Forsker: Vi har kun set begyndelsen på NemID-phishing

Som jeg ser det er det bare at have 2 tråde at kommunikere ud på .

Hvorfor alverden ikke bare godkende via en sms kode , hvori der står hvad man er ved at fortage sig . ligesom Henrik Madsen nævner . Dermed har man splittet kommunikationen til 2 veje.

Ja, jeg er klar over hvis ens tlf er hacket og den er den primære tråd hvor man laver din bankordre , så har man ikke 2 tråde . men det er klart at hvis man når et niveau hvor det får så meget kontrol over den device du bruger til at kommunikere med banken og du kun har et device , så er du på spanden.

9. oktober 2011 kl. 21:37
Ny domæneafgørelse: Klikfoto.dk skal aflevere domænet til click.dk

eneste undre mig er den utrolige tætte oprettelse dato på de 2 domains:

ClickFoto.dk Oprettet: 05. januar 2005

klikfoto.dk Oprettet: 07. februar 2005

21. april 2011 kl. 17:45
Digital Tinglysning: Derfor gik det så galt

lyder fadme som en gang ævl at tørre det af på en gang scannere - sgu da godt Adam wolf ikke står for BP krisehåndtering. Hvis de allerede kendte til problemer med scannere , var det så virkelig ikke muligt at skaffe backups ?

og for mig lyder det temmelig arrogant at henvise til at de positive tedrikkende situationer , når der er familier som har tabt MEGET betydelige summer. Men det er da glædeligt de sparer så meget nu , så kan de jo sagtens kompenserer alle de familier som har tabt formuer.

17. juni 2010 kl. 09:38
Ministre overså lysshow af advarselslamper før Tinglysningskaos

@Eskild Nilsen ... Dagen Griner :D

hvad kan man forvente af dem - dumme som et bræt . hvornår lærer man at politikere er total ubrugelige og bare en omkostning for en stat. ævle bævle , det er hvad de kan udfører.

15. april 2010 kl. 12:01
Udvikler: Gratis Danmark skal ikke pille ved mine websider

@Nikolaj Brinch Jørgensen

det er manipulation hvis de ændre i Datastrømmen før den når til kundens pc , svarer til at ændre i trykkeriprocessen på et trykkeri - men hvis de får folk til at installere egen browser/plugin , så er det folks eget valg .

Du kan altså heller ikke købe 100 bøger og så manipulere teksten og så udgive dem gratis, men hvis du køber 100 bøger og en saks og limstik og en bunke reklamer til folk , så kan folk gøre hvad de vil , klippe og klistre. Så længe de ikke udgiver dem offentlig igen.
Så hvis du mener de gør det sidste , så kan jeg ikke se at der er noget at komme efter.

15. april 2010 kl. 11:57
Udvikler: Gratis Danmark skal ikke pille ved mine websider

Og du har et valg - hvis du ikke bryder dig om >reklamerne så gå ned i en 3 butik.

og det er præcis her kæden falder af. At folk ikke fatter at det drejer sig sgu ikke om brugeren har valgt eller ikke valgt ... Det drejer sig stadig om at manipulere med andre hjemmesider om det så kun er en banner øverst.

Hvis du har en politik om at fremstå som en ren hjemmeside , så skal andre fadme ikke manipulere og snylte på ens arbejde og svine den til med reklamer. Hvad brugeren vælger at gøre har intet med rettigheder til hjemmesiden. Samme som du har ikke lov til at ændre software , take it or leave it, også selvom du har købt softwaren.

Hvis dette går igennem , så tør jeg ikke tænke på hvem som ikke kunne tænke sig lidt injektion , cisco med lidt reklamer , så kan de sælge deres routere billigere til internet udbyderen , som forresten jo også skal spytte lidt reklamer på for at sænke prisen , og nååå ja , så kommer der også lige lidt reklame fra GD .

15. april 2010 kl. 10:21
Udvikler: Gratis Danmark skal ikke pille ved mine websider

der er sgu mange her med ikke mange brikker , undskyld , men det mener jeg sgu .

Der er ikke en fu.. forskel på at hacke folks hjemmesider og ændre dem eller at ændre på folks indhold på vej til brugeren. Som nogle kloge siger , hvis bruger ønsker at bruge en dårlig browser / filter er brugerens valg , men at en 3part ændre på ens indhold midt i streamen er total sygt. og alle argumenter med at man får ting gratis , nej det gør i ikke .. det er heller ikke tilbud når man sælger ødelagt tøj . Svarer til at avisbudet klister sine egne reklamer ind i avisen , og nasser på dem som skriver indholdet. og ja , han lover at bringe avisen gratis for brugeren. REN SNYLTERI hvor ejeren af hjemmesiden er uden indflydelse.

15. april 2010 kl. 01:22