Brian Johnsen

Gerningsmænd bag angreb afslører: NemID sendt i sort for 10 dollar

Nogen hos NETS burde vist HAVE HAFT hyret Henrik Kramshøj til et lille foredrag om netværkssikkerhed - for LÆNGE siden! Træt. Så træt.

12. april 2013 kl. 07:34
Oracle hastelapper kritisk Javahul

Har Oracle virkeligt "lappet hullet hen over natten"? Har det været pga. det store pres fra V2? Og har der virkeligt været "mulm" og "nat" der hvor de har "hastelappet" hullet?

Forvirret? Så følg med i andre "tju-bang" artikler her på siden...

31. august 2012 kl. 10:04
Skal København bruge 700.000 kr. på en ruteplanlægger der allerede findes?

Der er jo ikke en skrædders chance i helvede for at man får udviklet noget som helst brugbart (til tre platforme!) for sølle 700k! Med mindre man også satser på gratis arbejdskraft... anyone?

30. august 2012 kl. 09:09
Grails - Gral eller dodo?

Vi bruger Grails og Groovy som hjørnestenen i vores virksomhed - og har gjort det gennem de sidste tre år. Udover egne projekter, er vi bekendt med specifikke projekter hos to store spillere på det finansielle marked. Der er desuden gode undervisningsmuligheder hos et par af de større virksomheder i den boldgade - ligesom vi tilbyder undervisning og “assistance” selv (shameless plug - sorry!)

Der hvor Grails virkeligt skinner ift. andre frameworks er, at det bygger på en gennemprøvet teknologistak; herunder Spring, Hibernate og Sitemesh. Man tilbydes i princippet blot en nemmere måde at bruge kendt teknologi på. Man har derudover også adgang til de underliggende teknologier, hvis man ikke er helt tilfreds med det tilbudte.

“Convention over configuration” ideen gør at ting går ikke bare lidt hurtigere, men de går MEGET hurtigere! Hvis man kender Java i forvejen, har læringskurven nærmest ingen hældning. Vores seneste ansatte, havde ikke hørt om hverken Groovy eller Grails da vi kontaktede ham, og han comittede kode, der gik i produktion på fjerde dagen... Nuff said?!

Jeg er i øvrigt enig med @Michael i, at dokumentationen er formidabel. Miljøet (mailinglister og fora) omkring både Groovy og Grails er desuden meget venligt - også overfor begyndere.

Indlægget blev lidt længere end planlagt og jeg har ikke fortalt en brøkdel... well, hvis nogen vil høre mere, er I altid velkomne til at smide mig en mail.

Brian Johnsen Gennemtænkt IT

23. august 2011 kl. 22:29
GR8 Conference - nu er vi der næsten!

Tak for en fed konference!

Kæmpe kudos til Søren (o.a.?) for at have arrangeret konferencen – specielt på så kort tid – og samtidig få samlet de fleste af ”hjernerne” i G&G delen af universet!

Glæder mig allerede til næste gang… :-)

/brian

27. maj 2009 kl. 09:14
Groovy/Grails konference i København

Vi er to der dukker op (næsten) uanset hvor prisniveauet ligger!

/brian

8. februar 2009 kl. 12:40
Groovy/Grails konference i København

Det lyder rigtig godt!

Med mindre mine arme falder af inden da, er jeg HELT sikkert at finde på konferencen!

Og jeg som troede, at julen var overstået... :-)

/brian

27. januar 2009 kl. 10:14
Groovy/Grails konference i København

Fantastisk idé med en konference specielt dedikeret til G&G! Vi er mindst to der helt sikkert vil dukke op fra Fyns land.

Hvis det kan lade sig gøre, vil jeg ydmygt foreslå at få Graeme Roche med. Jeg gæter på, at han nok skulle kunne levere interessant insight...

/brian

27. januar 2009 kl. 09:30