Arne Emborg Jørgensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Backup/restore

En standardobservation: Backup er aldrig noget problem, men restore fejler af og til. Specielt hvis man ikke afprøver restore med mellemrum.

Rejsekort på mobile enheder

Rejsekort på mobile enheder er en fremragende ide - den dag nogen opfinder en mobil enhed, som ikke kan løbe tør for strøm. Indtil da foretrækker jeg en passiv løsning, som klarer sig uden selvstændig strømforsyning.
Kommentar til Derfor er rejsekortet allerede ved at være overhalet

Rejsekortet - alternativet?

Jeg sætter stor pris på rejsekortet som en løsning, der ikke kan løbe tør for strøm eller miste netforbindelsen, sådan som f.eks. en mobiltelefon kan. Den bagvedliggende ejerstruktur med alle de forskellige zonesystemer og specialordninger er ganske rigtig håbløs. Det politiske forarbejde for rej...
Kommentar til Kritik: Rejsekort-handlingsplan er sminke på et defekt system

Teknik og politik

Hvis man sammenligner rejsekortet med Oystercard i London springer et par politisk besluttede, vigtige forskelle i øjnene. Londons zoner er store, i modsætning til det danske millimeterdemokrati. Når du stiger ombord på en bus i London, ved man på forhånd, at du ikke kommer ud for zonen = intet b...
Kommentar til RFID-trick på hackerkonference gav politiet myrekryb

Re: lol

Myndighedernes (politiets) reaktion var typisk: Fjern symptomet. Det står selvfølgelig tilbage at se, om de så også gør noget ved det bagvedliggende problem (ukritisk brug af RFID), men jeg tvivler.