Danny Thomsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Trojanske bagdøre og spyware går målrettet efter Mac-brugere

Re: Gatekeeper

Nu gør windows lidt det samme med programmer og driver... Med Stuxnet så man at man godt kan stjæle den privat nøgle der bruges og med Flame så man at man kunne udnytte en hash collision til at signe sine programmer og drivere. Så det er ikke en vej der holder helt.
Kommentar til Netflix: Her er de sløveste danske internetudbydere

Re: Så mange er vi slet ikke i alt

Det ser ud til at de også tæller Findland med
Kommentar til Hackere lægger 3F's hjemmeside ned i bitter overenskomstkonflikt

Re: God sag - skidt metode

Nu er det ikke for at afspore debatten helt fra den tekniske del, men bliver lige nød til at ridse nogle ting op: Cafeen har droppet deres normale overenskomst med 3F og har lavet en aftale med KRIFA der forringer ansattes forhold på SAMTLIGE punkter. Fx. har ansatte ingen øvre arbejdstid mere....
Kommentar til Hackere lægger 3F's hjemmeside ned i bitter overenskomstkonflikt

Re: God sag - skidt metode

I en fagforenings blokade blokere man ikke for ind og udgang til virksomheden, og hvis man gør kommer politiet.
Kommentar til Hackere lægger 3F's hjemmeside ned i bitter overenskomstkonflikt

Re: God sag - skidt metode

Nu er det jo sådan at 3F har rettens ord for at blokaden er lovlig, så at kalde det for mafia metoder er tåbelig (der er heller ikke nogle der bliver truet på livet)... Og et DDOS angreb har mere tilfælles med hærværk end en blokade.
Kommentar til Brancher, der hader kunder

Re: DRM til bøger?

Det er kedelig at det også er ved at brede sig til ebøger. Nu har jeg lige læst en hurtig gennemgang af Apples krav til deres nye iBook. Kan kun sige at stilen er den samme som med deres app store.
Kommentar til 10 års sikkerhed

Re: privilege escalation exploits, redux

PHK har ret i at NT ikke er et multiuser system. NT er designet ud fra ideen bag Windows DNA hvor det er et distuberet netværk af NT maskiner.

Re: Men virker fint uden javascript

Men hvem bruger Adblocker og hurtig kan se at det bare handler om at slå JavaScript fra? Folk der ved noget om IT. Jeg tror da også at det er de samme folk der ved noget om SOAP og yder den største modstand. Så hvis man lige tænker lidt over (ud fra at de forrige antagelser er rigtige) er det n...
Kommentar til 10 års sikkerhed

Re: Trolololo-lololo-lololo...

Hvorfor har Microsoft så et antivirus program til XP og opefter?
Kommentar til 10 års sikkerhed

Re: Hvad andet kan man forvente af en Linux fanatiker...

Nu er FreeBSD og Linux ikke det samme. PHK har i mange år været udvikler på FreeBSD og retssagen er ikke særlig fanatisk. Mere om man skal tvinges til at købe sin konkurenters produkter eller om man har retten til at adskille software og hardware, og slippe for det.
Kommentar til »Jeg ved ikke specielt meget om it, så jeg sagde bare: Hvad?!«

Andre sociale apps

Når jeg bruger Facebooks android app vi den også gerne fortælle alle hvor jeg har opdateret min status fra. Så nu er jeg gået over til altid at ha slukket for min GPS når jeg ikke har brug for det. Men hvor jeg dog savner en mulighed for at ændre på de rettigheder en mobil app har.
Kommentar til Nu bliver dine fingeraftryk gemt i passet

Re: Undskyld hvad?

Man kunne også gøre som i 1984 og installere overvågning i alle hjem så staten kan se om du laver noget du ikke må. I Danmark er det ret høj opklaringsprocent på de mest alvorlige forbrydelser, så jeg ser virkelig ikke nogle grund til at udvide overvågningen.
Kommentar til DanID camouflerer programkode på din pc som billedfiler

Hvad med logfilen?

Nogle der har set på log filen danid.log? Hvad jeg lige hurtig har set, er at den indeholder en masse binært data der er base64 encoded.
Kommentar til Sådan vil sikkerhedsekspert designe NemID fra bunden

Re: Hvorfor en browser baseret løsning?

Kasper Dupont: Den løsning der er nu, bruger Java applet. Så hvis det blev udviklet i Java vil der ikke være færre det kunne bruge systemet. Morten Jensen: Nej jeg troller ikke, som jeg skrev før ønsker jeg at rejse debatten. Jeg ser bare stadig browserens design som et kæmpe problem, da den ik...
Kommentar til Sådan vil sikkerhedsekspert designe NemID fra bunden

Hvorfor en browser baseret løsning?

Et af problemerne som jeg ser det (lige nu), er at vi skal bruge en web baseret løsning. Teknologien har aldrig rigtig være ment til andet end at modtage og læse filer på internettet. Så det kunne være fint at rejse en debat om hvor vidt man bør gå over til et eksternt program, frem for at bruge...
Kommentar til 7 timers it-mørke over Folketinget venter

Okay.

Kan ikke helt se nyheden i artiklen.
Kommentar til Windows 8 booter hurtigere - men er det slut med dualboot for Linux?

Sikkerhed!

For det første har jeg ikke set en ny computer der booter fra USB uden man aktiv beder den om det (eller laver sin indstillinger i BIOSen om) Og for det andet skræmmer "så man eksempelvis kan foretage ændringer i UEFI-konfigurationen fra styresystemet" mig sgu lidt.
Kommentar til TODO: Løse problemet

Sikkerhed

Hørte om nogle gutter der engang brugte søgeord som todo, fixme, etc. til at søge efter sikkerheds fejl i projekter fra sourceforge.net
Kommentar til Fintælling sender rystet it-ordfører ud af Folketinget

.

Synes at Yildiz Akdogan har været rigtig god til at markere sig som IT politisk ordføre. Noget man ikke rigtig har set fra de andre ordføre. Men glæder mig til at se hvem der bliver ny IT ordføre.
Kommentar til Grails - Gral eller dodo?

Grails på Google app engine

jeg prøvede Grails for et stykke tid siden, til et projekt jeg skulle lave. Systemet køre på Google app engine, men fandt hurtig ud af at Grails er ret lang tid om at starte op. Så hvis man var den første bruger der kom ind på siden, og den skulle starte en ny instans, tog det et minuts tid før d...