Laus Brandt

Thorning: Ingen mistanke om USA-overvågning af Danmark

Samtidig samtykker oppositionen ved at være fuldstændig passive. Dvs. at samtlige partier som har været i en regering har det fint med det her.

Husk det når der skal stemmes!

25. oktober 2013 kl. 09:55
Fingeraftryk på touchskærm kan sabotere hemmelig afstemning

Der er ret stor forskel på om du skal igang med det store fingeraftrykssæt for at finde et bestemt aftryk på en seddel som er ret overvåget som du i beste fald ved hvilken urne ligger i og på at gå ind i samme boks lige efter en person som man vil sikre sig har stemt "rigtigt".

5. februar 2013 kl. 12:33
Rusland åbner for massiv netovervågning

Missede du fuldstændig Jarnis's kommentar? De love er ikke gennemført i Danmark af "socialisterne", selv om de sikkert sagtens kunne...

2. november 2012 kl. 14:48
Kom igang med IPv6

Jeg har lige fået det her svar fra ComX

"Ipv6 er desværre ikke noget vi på nuværende tidspunkt leverer, dog er det noget vi kommer til at gøre. Vi kan på nuværende tidspunkt ikke give præcis dato for lanceringen af dette."

24. september 2012 kl. 10:30
Breaking news - Preview af ny Office 2013 og Office365 er klar

Nej, men det er dem der vælger hvilke bloggere de har, og dermed vælger standarden.

Jeg vil rigtig gerne læse om om Microsoft, både hvad de gør rigtigt og forkert. Det er bare alt for meget når af de sidste 6 indlæg er 4 af dem mere eller mindre hjernedød Microsoft propaganda.

Det rigtig fede ved v2 blogindlæg er at næsten lige meget hvad de handler om er der altid noget interessant i dem. Det er de godt nok ved at ændre på...

17. juli 2012 kl. 09:46
Raspberry Pi - sved på panden/nye sjove ting

Jeg siger sikkert nogen fy ord, men XBMC Commander er den hæftigeste app jeg har fundet til XBMC. Den giver bla. direkte adgang til film og musik osv. Den er vist kun iOS men køre fint på en gammel iPod Touch. Så det rimlig billigt...

15. juni 2012 kl. 11:33
Nu kan du skjule dit wifi-signal for Googles Streetview-biler

Da jeg ikke er interesseret i at dele min wifi med andre end evt. gæster, foretrak jeg da gerne at jeg kunne begrænse det til kun at dække min ejendom.

Jo, det kan du faktisk godt. Selvom det nok ikke er besværet værd.

@Nikolaj Når man udsender et signal som i bund og grund siger "Her er jeg" så kraftigt at du uden problemer kan opfange det ude på gaden med ryggen til, så har du givet folk lov til at gøre med det som de vil. Se mit tidligere link. Hvad der ikke er offentligt skal man selvfølgelig holde nallerne fra.

Jeg vil dog stadig mene at det er fuldstændigt overkill at belæmre politiet med den slags. Hvis du har noget du ikke vil have ændre skal kunne lytte med på så er wifi helt sikkert ikke en mulighed.

18. november 2011 kl. 17:55
Nu kan du skjule dit wifi-signal for Googles Streetview-biler

Jeg synes absolut ikke man skal begynde at blande love, politi og retssytem ind i at nogen vil have noget besvær med deres teknik.

Jeg tror stadig ikke du har forstået min pointe. Hvis du offentliggøre noget, så er det tilgængeligt for offentligheden inkl. din nummerplade. Lige meget hvad loven siger. Så må man opveje om fordelene er større end ulemperne. Det vist iøvrigt også sådan det generelt fungere.

I tilfældet med eks-kæresten er det vist ret tydeligt at udskiftningen af wifi er ret nødvendig. Jeg tror ikke han går særlig meget op i loven hvis han skulle "falde" over det gamle netværk.

18. november 2011 kl. 13:38
Nu kan du skjule dit wifi-signal for Googles Streetview-biler

Det er derfor de fleste af os har gardiner, lov eller ej. ;)

Min pointe med neonskiltet er at hvis du du hænger noget op du kan se uden at stirre ind af folks vinduer, så må man acceptere folk ser det. Et trådløst netværk går helt sikkert ind under den kategori.

Desuden vil en lov ikke gøre særlig meget, af samme årsag som man har en lås på sin hoveddør. Har du noget du ikke vil offentliggøre så lad være.

17. november 2011 kl. 15:07
Nu kan du skjule dit wifi-signal for Googles Streetview-biler

Hvis man ikke vil offentliggøre sit netnærk så lad være med at broadcaste det.

Man kan jo heller ikke banke et neon skilt op og så bestemme hvem der må se det?

17. november 2011 kl. 14:42
Forvirret? Få styr på de nye cookie-regler

Der er vel heller ikke noget galt i at webserveren kontakter 3. part og vidergiver information, så længe de ikke er personlige?

Hvis altså man kun gemmer en sessions id cookie hos brugeren.

7. marts 2011 kl. 09:08
Microsoft-skatten tager en ny drejning med Windows7

Jeg ved ikke hvordan det er mest praktisk at gøre det, men man burde kunne arrangere en form for fælleskøbs ordning så man kan få maskinerne uden M$ skat.

Det mest simple vil være at lave en hjemmeside hvor folk kan skrive sig op og så alliere sig med en almindelig sælger som står for selve slaget. Hvis der er opbakning vil jeg med glæde stå for det.

Ellers kan man vel lave et firma, men jeg ved ikke hvor meget arbejde og risici der er i det?

Nogen der ved hvor mange maskiner der skal til før man kan få dem uden os?

20. november 2009 kl. 10:51
Google forment adgang til danske love

Jeg søgte lidt på et par love. Den største side jeg fandt var på 22k og tog ca. 180ms at hente.

Så hvis google gik helt amok ville de kunne hente 1000 sider på 3 min, hvis altså jeg hentede med alt den gas serveren kunne overkomme.

Google henter ikke med fuld gas af ihvertfald 2 grunde.

  1. De skulle have en kæmpe båndbredde liggende i reserve hvis nogen skulle finde på at opdatere deres side.
  2. De er ikke interesseret i at suge alt kraft og saft ud af en hjemmeside, da de ikke har lyst til at pisse folk af(brugere og webmastere) så de havner i /dev/null.

Skulle man alligevel synes de belaster ens server for meget kan man ganske let og automatisk bede dem om at skruge ned for gassen. (Faktisk har de også nogen pæne grafer der fortæller hvor meget de henter og hvor lang tid bruger på det)

Hvis nogen tusind forespørgsler kan bringe deres system i knæ, så har de nogen meget større problemer end google.

22. september 2008 kl. 16:24