Mark Ruvald Pedersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Debugging af software - en fin kunstart, men hvor lærer man det?

Re: @Mark

Uuhh, awesome tak Lars! Jeg husker ellers at jeg havde googlet efter det, men det må have været før 2009.
Kommentar til Debugging af software - en fin kunstart, men hvor lærer man det?

Re: Defensive programming, inline-unittests

Jep, jeg kender bt, men det er ikke hvad jeg søger :) Jeg ønsker mig at kunne single-steppe hen til segfaulten. Ikke blot se hvad call frame stacken er ved segfault. Ligesom en VHS video, at kunne spole frem og tilbage. Det kræver dog nok at hele program kørslen logges.
Kommentar til Debugging af software - en fin kunstart, men hvor lærer man det?

Defensive programming, inline-unittests

Jeg strør omkring med så præcise asserts over det meste. Hvis en betingelse jeg dømmer vigtig for programmets opførsel skal overholdes, men ikke kan skrives som en boolean expression, så udfældes checket til en funktion -- en inline unit-test om man vil. Det er godt, hvis den kodebase man overtag...
Kommentar til Drømmen om gratis wifi er blevet et mareridt

altid gratis internet

http://code.kryo.se/iodine/
Kommentar til Design din AI med Behaviour Trees

Re: Oversættelse af node

Jeg giver Peter ret; vi skal måske udvidde konceptet om grammar-nazis (grammatiknazister på dansk, så alle kan følge med) til pedant-trolls (pedanttrolle på dansk). Ja, jeg er sikker på at de danske oversættelser giver meget mere mening i et felt gennemsyret af engelsk terminologi... Palles komm...
Kommentar til Google censurerer 1.240.000 links om måneden

DuckDuckGo

Et tip: Brug DDG hvis du vil have unbiased søge resultater.
Kommentar til Google Drive (del 2) - Google ringede til mig :-)

Re: Imponerende

Forklar os lige hvordan Google tjener milliarder (og det gør de) på at stille teknisk velfungerende services gratis til rådighed for dig og andre? Ved rent faktisk at kræve betaling for nolge ting, d'oh! Eksempler: Reklamer, Play (fhv. Market), betaling for app-engine, store websider der bruger...
Kommentar til Raspberry Pi - vi ødelagde two web-sites kl 7....

Re: Farnell har IKKE udsolgt...

Peter, hvordan gjorde du det? Jeg bliver enten redirected til export.farnell.com (hvor DK ikke optræder) eller også bliver jeg mødt af beskeden, Farnell sælger kun til virksomheder.
Kommentar til Raspberry Pi - vi ødelagde two web-sites kl 7....

dk.farnell oppe igen

http://dk.farnell.com/jsp/bespoke/bespoke7.jsp?ICID=I-RASP-HPBLOF-0015&b... Så vælger man Personal pre-orders, og bliver ledt til en side hvor Danmark (eller Tyskland,Sverige,Norge,...) ikke optræder. :/ Anyways, de er vel også udsolgt nu.
Kommentar til Brug din Android-telefon som en Ubuntu-pc

Det er allerede muligt på alle androids

På min Nexus S har jeg et debian squeeze chroot med XFCE4 installeret. Det virker fint og hurtigt, men man kan godt mærke der er et par quirks i Android's kernel: - iwlist, iwconfig virker ikke i chroot'et. - Power govener kan ikke ændres til performance. Desuden er Xvnc eneste måde at tilgå des...
Kommentar til Google Maps: Googles danske hovedkontor er Den Lille Havfrue

Re: Mange stavefejl fra det offentlige

Jakob, tag en slapper... Og tør lige fråden af omkring din mund; som iPerson er det jo meningen at man skal udstråle overskud og stil.
Kommentar til Her vil hackerne angribe i 2012

QR-code

Et andet problem med QR-codes er at de kan overskrives, bogstavelig talt: Udprint en malicious QR-code og klistr' den over.
Kommentar til Ny tjeneste: Lav telefonchikane på det offentliges regning

Til flash allergikere

http://godtdukom.dk/data/assets/jwplayer/UM_Fravaer_Hovedfilm_11_3m53s_C... Godt lavet!
Kommentar til McAfee til DanID: Lav løsningen med skjulte programfiler om

Re: Virus programmører

Forhåbentligt bruger McAfee en sha1 hash eller lign. til identifikation.

Re: Tøsedrenge

Netop. Microsoft's patenter dækker vel nok over noget software (bare et vildt gæt), så det bør jo netop være Google - og kun Google - som Microsoft skal sigte efter.
Kommentar til Emacsforum - rockNroll!

Emacs som IDE

... med rigtig auto-completion, refactoring, navigation; alt hvad man kan finde i Eclipse/NetBeans. Jeg brugt Emacs (og vim), men uden ovenstående forbliver de blot glorificerede teksteditorer. [Ja, det véd der findes moduler til Emcas som kan implementere (stort set) alle mine ønsker, men man s...
Kommentar til Internet på ferien. Dit Valg: Dyrt eller gratis?

@Kåre

Kunne din Nexus S ikke få IP fra nogen FreeWifi spots? Min Nexus S (ja, hvilket sammentraf) havde ingen problemer. Måske en backup og factory reset vil hjælpe? (Jeg brugte også Wifi Analyzer)

Alternativ

Jeg formoder de må rode med STUN og whatnot -- hvilket er besværligt. En lettere løsning ville nok være at lade mobilen køre en simpel (ftp) webserver. Det findes der apps til i forvejen.
Kommentar til C: 30 år med MS-DOS

Re: Jeg bruger stadig dos.

Holy sh!t, Jens Madsen. Dit indlæg ville være morsomt hvis ikke dets længde får mig til at tro at du mener det oprigtigt. 1) Hvordan kan overtale Win98 til at acceptere nyere hardware? Sidder du stadig med ved AT 486'er? 2) Firefox 2.0? OMG 3) "afindstalleres samlet - og det må ikke være en...
Kommentar til Internet på ferien. Dit Valg: Dyrt eller gratis?

Re: freewifi

Ja, FreeWifi er slet ikke gratis (kig efter gratuit i stedet) - det snød også mig! Dog kan man komme langt med en Google søgning; fx "Type of password: https://wifi.free.fr" Men det har jeg selvfølgelig ikke selv benyttet mig af.