Maciej Szeliga

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Du saver demokratiet over med din brug af Facebook, Magnus Heunicke

Så vidt jeg husker...

...driver de fleste partier en hjemmeside som kunne bruges til formålet, desuden gør både folketinget og regeringen det samme hhv. for folketingets medlemmer og for div. ministeriet. Jeg, som god skatteborger i Danmark, fatter ikke at Folketingets medlemmer ikke bruger de kanaler de har til form...
Kommentar til Medier: Garmin har betalt løsesum til ransomware-hackere

Re: Pris?

Men hvis du bliver låst igen om 3 uger, så ødelægger hackerne jo den “tillid” firmaer har til at den kan betale sig ud af det. Det ville jo ikke være de samme hackere - de vil bare udnytte samme hul, som nu er udbasuneret til hele DarkNet - uanset om det er et teknisk eller menneskeligt hul.
Kommentar til Måske skulle vi også droppe ordet computer..

...men det er vel allerede påvist...

...at computere lyver? eller rettere at de kan have en bias som gør deres svar ikke er korrekte. Så vidt jeg husker har både Microsoft og Amazon har haft problemer - og så er der hele den sag med ansigtsgenkendelse som virker bedst når subjectet er med europæiske features.
Kommentar til Medier: Garmin har betalt løsesum til ransomware-hackere

Re: Pris?

Kan være det er billigere st betale, end at bruge den nødvendige tid... Med forventningen om backup er intakt Det vil være farlig antagelse, hvis du ikke renser risikerer du at være låst igen om tre uger.
Kommentar til Medier: Garmin har betalt løsesum til ransomware-hackere

Man m da antage....

....at et seriøst firma har backup af data. Korrekt procedure er så: finde og lukke hullet genskabe data fra backup åbne for brugerne De behøver ikke have betalt, det tager bare tid!
Kommentar til Velkommen tilbage fra ferie...

Re: En ensom mand

Taber Trump, så bliver han et meget ensomt menneske i 2½ måned. Jo han har sikkert en masse supportere, men han kan ikke slippe afsted med en eneste executive order, for der vil ikke være nogen, som vil følge dem. Det afhænger udelukkende af hans følgere! Ingen borgerkrige i nyere tid er st...
Kommentar til Velkommen tilbage fra ferie...

Jeg tror...

...at HiTech industrien i USA er langt mere bekymret for situationen end vi er. I tilfælde B vil min antagelse være at topledelsen ville tage på "ferie" til et land hvor virksomheden er veletableret og drive den derfra... og kernemedarbejderne ville følge med. Hvorvidt det vil være EU,...
Kommentar til Moores Forbandelse

Hvis jeg lige må...

...tillade mig at køre let over monopolproblematikken så er TSMC reelt set eneste store chip producent ud over Intel, alle andre er uden større betydning?

Re: Tillykke til Teknologiens Mediehus

Som idag bringer sin SVJV første positive SP-historie. Det kunne skyldes at der var meget lidt positvt at skrive... ...og MUMPS er (i mine briller) absolut det mindste problem i det, der sidder fortsat folk og koder i Cobol og Fortran rundt omkring. C er også ret bedaget - det kom sammen med...

Re: hvad blev der lavet ?

spændende artikel der desværre ikke fortæller hvad det spændende og udfordringerne var og hvad der blev lavet. Så - venter stadig spændt på hvad der blev lavet - altså udover sideinfo om at man skrottede fax maskinen:-) eller er det bare mig ?? Det er bare dig... De har lavet et modul som ...
Kommentar til Avis: Storbritannien blev presset til at fravælge Huawei af USA

Re: Det er “normal” procedure...

Jeg tror da ikke det på nogen måde er en hemmelighed af vi købe det fly som USA havde, netop fordi det er dem USA har. Nu havde US of A flere fly som de ville sælge (bl.a. F-18) og et de slet ikke vil sælge, F-22, fordi det er forbeholdt US of A. Desuden var der også nogle europæiske mulighed...
Kommentar til No More One-Man-Rule

Re: Operativsystemniveau

Under antagelse af at jeg har ret i dét, hvordan bør det så løses? Det er skam løst - det kan være meget frustrerende at drifte den slags system.
Kommentar til Avis: Storbritannien blev presset til at fravælge Huawei af USA

Det er “normal” procedure...

...det er sådan NATO fungerer! Du kan lave det selv (Frankrig, England, Tyskland er de bedste eksempler) eller købe noget som ikke generer samarbejdet. Ellers kunne vi f.eks. have købt MiG 31 i stedet for F35, syg tanke ikke ?
Kommentar til Dekryptering af 16 år gammel harddisk

Re: Ja

Jeg bliver nødt til at spørge Alex.. Hvad er dit job, når du kan gå hen og få sådan en opgave? :O Et lige så interessant spg. er i hvilken branche er vi i siden det er forsvarligt at blive på gammelt udstyr frem for at opgradere det hele.
Kommentar til No More One-Man-Rule

Det er der et simpelt svar på...

...alle tror på at teknik løser problemer bedre end mennesker. Det er et "problem" som har vokset sig stor og stærk over de sidste ca. 20 år. Problemet er ikke i teknikken men i folks opfattelse af den og det resulterer i middelmådige løsninger for ingen gider høre på skeptikerne.
Kommentar til EU og Vestager taber skattesag på 13 mia. euro til Apple og Irland

Jeg forstår ikke....

...at EU tilsyneladende ikke har nogen reelle sanktionsmuligheder mod lande som ikke overholder aftalerne. Vi har samme problem med Polen som køres lige nu som katolsk bananrepublik.
Kommentar til DMI har mistet 413.000 månedlige brugere: Hjemmeside får skylden

DMI.dk er...

...som så mange andre faldet for det poppede på bekostning af det funktionelle, før var det nemt at finde ting nu ser det smart ud (og er fyldt med reklamer).
Kommentar til Kritik af trafikselskab: Fortalte ikke kunder om rejsetracking

Re: What me worry...

Men man kan undrer sig over hvorfor de ikke bruger rejsekort data Det koster garanteret penge at få de data.
Kommentar til Kritik af trafikselskab: Fortalte ikke kunder om rejsetracking

What me worry...

Rejsekortet er et stort rejsetrackingssystem så hvorfor er der noget syndrligt væsentligt i at en operatør også selv tracker de rejsende??

Re: Jeg forstår slet ikke problemet...

Det er jo netop processen som den sker nu? Inden 2015 var kontrollen bare lidt for lemfældig, og svindlere havde alt for let spil. Sidenhen er der stramme op: Hvad refererer overskriften så til ? Tilsyneladende er det fortsat muligt at svindle da systemet som skal forhindre det er forsinket.....