Maciej Szeliga

Kommentarer

Måske skulle...

...Danske Medier oprette en egen fælles platform til fansiderne så ville de slippe for "3. part udenfor EU problemer", så svært er det heller ikke!

Re: Og jeg kunne så godt tænke mig ..

.. at jeg som privatperson kunne sende en email til en anden privatperson, og signere den digital, fuldstændig som hvis jeg underskrev et fysisk dokument og stak ham det i hånden. Det kan du da godt med PGP, alternativt kan du bruge Protonmail men det kræver selvf at begge parter bruger det.
Kommentar til Facebooks skræmmende metoder: Sådan snager de i dine data

Re: Rejser flere spørgsmål end det besvarer....

Hvad indebærer det? Er det metadata, eller lytter de ligefrem med? De kan kun læse i det du har adgang til men man kan godt bruge oplysninger om omkringliggende WiFi og mobilmaster til at meget præcist finde ud af hvor du er, hvem dine naboer er mv. hvis man ikke har givet adgang til GPS...

Datacentre med få hundrede meters...

...mellemrum er ikke sikre mod et fysisk angreb eller større naturfenomen, der burde være min. 5 km mellem datacentrene.
Kommentar til Facebook sluger data fra folk, der ikke engang har en konto

Re: De der FB knapper...

Men trods alt ikke om natten mens du sover Da du ikke på forhånd ved om den side du går ind på har en "spionknap" eller ej så er det stort set det samme. Din telefon giver jo forholdsvis lidt værdifuld information mens du sover - lokationen har den nået at sende.
Kommentar til Facebook sluger data fra folk, der ikke engang har en konto

De der FB knapper...

...på hjemmesider gjorde (gør?) det samme, det er et script som viser knappen og det script kommer direkte fra FB, dermed er der et stempel hos dem hver gang knappen vises.

Re: Har de mon haft det lidt for nemt?

Dette må være endnu klar produktfejl som leverandøren har ansvaret for at udbedre uden ulempe for forbrugerne! Det er jo præcis det de ikke kan - fix af de bugs går ud over ydelsen fordi det ødelægger de funktioner som har været med til at hæve ydelsen.

Vi må så gå ud fra...

...at IT-branchen og div. konsulenthuse ikke er med i Dansk Erhverv for det er dem som har fået de der 8 mia. eller 39000 pr virksomhed. 39000 er i øvrigt et latterligt lille beløb for de fleste virksomheder og så er det sikkert fradragsberettiget, så vi er alle med til at betale det.
Kommentar til DDoS-angreb rammer DSB

Re: Bekymrende

Stadig amatør agtigt. Nej da, et er den økonomisk rigtige løsning, bare spørg ude i byen - så længe du ikke spørger "sølvpapirshattene" så er det OK at have en dubleret forbindelse og dublerede firewalls. At DDOS kører på IP niveau og dermed rammer begge dine forbindelser (og...

Re: Ødelæg spionernes økonomi

Afgifter er nøjagtig ligeså effektivt som ingenting at gøre. For statens agenter er fuldstændig upåvirkede af evt. afgifter. De sendes jo fra samme kasse som finansierer agenten. Statens agenter har i forvejen adgang til dine data... de kan bare starte i CPR-registret, derfra har de unik n...

Re: Ødelæg spionernes økonomi

Hvis man bærer sig fornuftigt ad kan man gøre det meget omkostningstungt at re-identificere så det ikke kan betale sig Jf. reklamebanchen så behøver de 5 uidentificerbare oplysninger kørt sammen for at identificere dig med rimelig sikkerhed - så den eneste måde at gøre det "...
Kommentar til Rusland skyfrit ?

Re: Censur

Det retfærdiggøre på ingen måde denne sag i Rusland. Two wrongs don't make a right. Når man selv sidder i en gylletank skal man ikke beklage sig over andres lort. I gamle dage var det dejligt nemt: Vest var de gode som støttede friheden, Øst var de grimme kommunister som gjorde...
Kommentar til Rusland skyfrit ?

Re: Censur

Det er med censur som med terrorister: den ene mands frihedskæmper er en anden mands terrorist. Vi kan på samme måde påstå at der er censur i vesten når hjemmesider blokeres på baggrund af en lov i et vestligt land. I Tyskland må man f.eks. ikke sprede nazistisk propaganda og bruge nazismens sy...
Kommentar til KU-forskere vælger skyen fra: For dyrt og for langsomt

Gad vide hvornår...

...der så kommer en eller anden og fortæller dem at det ikke kan være rigtigt... ...og at det helt sikkert ikke er sikkert for det er jo kun på en lokation... skyen er jo overalt. Bemærk venligst at det ikke er min holdning.

Det overrasker vel ingen her...

...det er bare endnu engang blevet bevist at forståelse for sikkerhed blandt de ansatte er på nulpunktet. ...men burde en mail af denne type ikke være blevet fanget af mail scanneren, hvis den virkelig var farlig?
Kommentar til Er platformsfolk (stadig) klaphatte ?

Re: Jeg gætter på HP

Jeg gætter på at det er noget hp udstyr, jeg kan i hvert fald genkende mange elementer. Jeg syntes nu mere det lugter af IBM/Lenovo - de har altid været ekstreme...
Kommentar til Er platformsfolk (stadig) klaphatte ?

Det er jo vel en af årsagerne...

...til at foretagender som Google, Facebook og Amazon kikker på små simple maskiner til deres datacentre? Hvis du alligevel skal køre det på mange separate tråde så kan det muligvis også splittes til 1000 ARM maskiner i stedet for 100 x86 servere. Jeg går ud fra at det skal køre BSD så om det er...
Kommentar til Ramt af cyberangreb: Halvdelen bliver ramt igen inden for et år

Hvis man ikke gør noget drastisk...

...så er det ikke underligt at man bliver ramt igen. At de kriminelle går efter samme mål viser bare at de har forstået at folk ikke vil ændre på noget.
Kommentar til 40 procent af de ansatte utilfredse med Sundhedsplatformen

"Vi har ikke været gode nok..."

Det er noget forfærdeligt BULLSHIT! Som i så mange andre (prestige) projekter blev Sundhedsplatformen kørt ud med et primært mål: Det skal bare gennemføres!

Konservative har ellers...

...været fornuftens parti i blå blok og ikke populismens, desværre lader det til at hjerneskaderne fra deres venner i blokken nu også breder sig i de konservative rækker.