Maciej Szeliga

Kommentarer

Kommentar til Rusland skyfrit ?

Re: Censur

Det er med censur som med terrorister: den ene mands frihedskæmper er en anden mands terrorist. Vi kan på samme måde påstå at der er censur i vesten når hjemmesider blokeres på baggrund af en lov i et vestligt land. I Tyskland må man f.eks. ikke sprede nazistisk propaganda og bruge nazismens sy...
Kommentar til KU-forskere vælger skyen fra: For dyrt og for langsomt

Gad vide hvornår...

...der så kommer en eller anden og fortæller dem at det ikke kan være rigtigt... ...og at det helt sikkert ikke er sikkert for det er jo kun på en lokation... skyen er jo overalt. Bemærk venligst at det ikke er min holdning.

Det overrasker vel ingen her...

...det er bare endnu engang blevet bevist at forståelse for sikkerhed blandt de ansatte er på nulpunktet. ...men burde en mail af denne type ikke være blevet fanget af mail scanneren, hvis den virkelig var farlig?
Kommentar til Er platformsfolk (stadig) klaphatte ?

Re: Jeg gætter på HP

Jeg gætter på at det er noget hp udstyr, jeg kan i hvert fald genkende mange elementer. Jeg syntes nu mere det lugter af IBM/Lenovo - de har altid været ekstreme...
Kommentar til Er platformsfolk (stadig) klaphatte ?

Det er jo vel en af årsagerne...

...til at foretagender som Google, Facebook og Amazon kikker på små simple maskiner til deres datacentre? Hvis du alligevel skal køre det på mange separate tråde så kan det muligvis også splittes til 1000 ARM maskiner i stedet for 100 x86 servere. Jeg går ud fra at det skal køre BSD så om det er...
Kommentar til Ramt af cyberangreb: Halvdelen bliver ramt igen inden for et år

Hvis man ikke gør noget drastisk...

...så er det ikke underligt at man bliver ramt igen. At de kriminelle går efter samme mål viser bare at de har forstået at folk ikke vil ændre på noget.
Kommentar til 40 procent af de ansatte utilfredse med Sundhedsplatformen

"Vi har ikke været gode nok..."

Det er noget forfærdeligt BULLSHIT! Som i så mange andre (prestige) projekter blev Sundhedsplatformen kørt ud med et primært mål: Det skal bare gennemføres!

Konservative har ellers...

...været fornuftens parti i blå blok og ikke populismens, desværre lader det til at hjerneskaderne fra deres venner i blokken nu også breder sig i de konservative rækker.

Re: Ny båndteknologi?

Og 30 års opbevaring af et bånd? Har båndteknologien pludselig gennemgået en eller anden utrolig udvikling som jeg ikke har hørt om? DLT bånd var udviklet med den tid som mål og de nåede faktisk at bevise det inden standarden blev overhalet af LTO.
Kommentar til Snakkesalige wifi-enheder kan afsløre overraskende meget om brugeren

Jeg ser nu mere at det er et problem...

...at man giver SSID'en et sigende navn.

Hva' med at...

...fratage folk lokal admin rettigheden så de ikke KAN installere noget ? Der findes udmærkede løsninger på remote udrulning af applikationer fra et repository så det vil ikke være det helt store problem. Behandles politisk ??? Jeg forstår ikke helt hvordan og hvorfor IT tekniske tiltag skal drø...
Kommentar til Ikea har ikke styr på databehandlerne

Er der nogen der har styr på det?

Jeg vil vove de påstand at ingen har styr på databehandlerne, dem der tror de har er naive. 1. du ved ikke hvor dine data er, du ved kun det som databehandleren fortæller dig. 2. du har ingen jordisk chance for at verificere det. ad 1. dine data kan være overalt på kloden, du ser kun at de er i...

Jeg er nu mest interresseret i...

...hvordan man blokerer fjeraflæsningen. * Faraday bur uden om måleren ? * RF filter på kablerne ? * Støjsender som overdøver signalet ?
Kommentar til Nyt værktøj lader dig køre din specialdesignede Linux på Windows

Microsoft...

...håber bare på at få dem tilbage i folden som gør det modsatte af WSL: kører Linux eller OS X og virtualiserer Windows til de få ting det kan bruges (ud over spil).

Data om en person eller en husstand...

...tilhører personen eller husstanden, ejerskabet skal ikke kunne overdrages. Det er da enkelt, dermed har man også krav på at vide hvad de forsk. selskaber har liggende om en... og man kan kræve det slettet.

Re: Er forvirret?

Mit daglig filosofisk tankespind- hvis der findes AI biler og alle kommunikere sammen så der ikke opstår propper eller uheld vil der så eksistere lyskryds? Ja, der findes fortsat andre trafikanter. Min opfattelse af artiklen er mere: Dem der har meget data har nemmere ved at få et velfungere...
Kommentar til IBM laver mikro-computer: Mindre end et saltkorn

Er det kun mig...

...som har bemærket at strømforsyningen er inkluderet på de der 1x1 mm og at det er lys? Den lille sag er exceptionelt sexet.
Kommentar til Politiet kan ikke gendanne slettede mails efter 30 dage

Det er vel den vej...

...GDPR presser os hen: "Skal jeg slette mailen eller gemme mailen?" Det overrasker mig dog lidt at lige Politiet ikke har et arkiveringssystem som opfanger alle mails.

Det er lidt cool...

...de har genopfundet "klingende mønt" i digital version.

Det er da et alment problem ved...

...glasvægge og glasdøre.