Anders Rasmussen

Opråb til it-nørderne: Smid tennissokkerne - og tal, så vi kan forstå det!

Kære Per Villumsen og Trine Bramsen

Denne artikel skal man kun lære to ting af. Man skal ikke generalisere og man skal ikke være sexistisk. Især ikke, når man udtaler sig på et område, og overfor en målgruppe, som man forsøger at lovgive omkring og derved burde have utroligt godt styr på. Man skal ikke fremvise sin uvidenhed og forvente at folk ikke piller ens retorik fuldstændigt fra hinanden.

IT-politik skal ikke handle om, hvor god eller ikke god, man er til at score. Om man går i nye sko, jeans og t-shirts. IT-politik skal ikke have ordførere der mener de eneste der arbejder med IT, er socialt handikappede mænd, der ikke kan finde ud af at klæde sig selv på. For det er fordomme og fordomme hjælper INGEN.

Jeg aner ikke om din fordom om at IT ses af udeforstående som beskrevet er korrekt. Jeg er selv en del af kulturen og kan fortælle at det i de mange år jeg har arbejde professionelt med IT, ikke har været sådan.

Jeg selv er en nørd, jeg har både pænt tøj og t-shirts med logo. Jeg er en rummelig cis-mand, som intet problem har med hvem du er, hvor du kommer fra, eller hvad du laver. Det eneste jeg kræver, hvis jeg skal synes om dig, er at du ikke fraskriver mig som person eller den viden jeg har, baseret på fordomme.

Lad verden være et mindre konformt sted, tak. Ellers bliver det altså for kedeligt.

2. august 2013 kl. 14:28
Too cool for Internet Explorer - nu med CSS

Fejlen skyldes en buggy nVidia driver i kombination med Compiz og firefox.

Da compiz bliver installeret per default i Ubuntu og aktiveret så snart det opdages at der er et kompatibelt grafikkort, er der nok mange der vil opdage denne fejl.

Det man kan gøre er et gå ind i System -> Preferences -> Desktop Effects og så det fra.

23. april 2007 kl. 20:36