Marc Nyholm

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Selvstændige tvinges til at have 3 NemID-papkort

Kun 3?

I modsætning til den private NemID, hvor én identitet kan bruges hos flere banker, så kræver erhvervsudgaven én "identitet" pr. bank. 3 nøglekort rækker ikke hos mig.

Re: Phishing er ikke nyt, det interessante er nemid'et

Ja, vi vil meget hellere høre hvordan de fik fat i koden fra papkortet. Jeg var med vilje inde på den falske hjemmeside da jeg modtog e-mailen og efter at have fået (falsk) brugernavn og kode kom der side med "Tak". Det der er sket derefter er meget mere interessant.
Kommentar til Jurist slår fast: Ad-blockere er ulovlige

Re: Blanke advokater bør tie stille

Nej, det har indehaveren af ophavsretten implicit givet lov til, ved at lægge siden ud på websiten. Korrekt, men hvad så hvis jeg besøger en side med Flash fra min iPhone?
Kommentar til Nyt tilbud: Drop papkortet og få NemID-koder på mobilen - mod betaling

Re: Hvor svært kan det være - Tag et billede af jeres nøglek ...

Det ændrer dog ikke på at du med de nuværende betingelser, kan blive stillet til ansvar for misbrug, fordi du ikke opbevarer kortet som "aftalt".
Kommentar til Dansker nummer én million har aktiveret NemID

Sammenligning med tidligere signatur

Er det fair at lave en sammenligning med den tidligere signatur? NemID er tvunget, hvis jeg vil have (gebyrfri) adgang til mine penge. Hvis der skal laves en sammenligning er denne artikel vel mere interessant? http://www.version2.dk/artikel/16523-hver-fjerde-vil-ikke-bruge-nemid-ti...
Kommentar til Microsoft-kode i Googles nye browser

Re: Historien i dette...

Jeg har intet kendskab til den amerikanske lovgivning, men i Danmark gælder det at, oversættelse af kodens form er tilladt Der er selvfølgelig undtagelser, men i dette tilfælde, er det tilsyneladende for at få sikkerheden til at samspille med styresystemet. Ophavsretsloven (inkl. §37): https:/...
Kommentar til Macbook Air stjal billedet på Macworld

scrolling

Og på iBook og PowerBook før det...