Kristian Christensen

Justitsministeren blæser på EU-traktaten trods tre domme: »Telebranchen skal stadig logge og udlevere oplysninger«

Det var også ham der stort set ordret sagde at overvågning skaber tryghed. Tryghed skaber frihed. Ergo er overvågning lig med frihed.

11. november 2020 kl. 10:24
»Nok et af de største luftkasteller inden for IT-sikkerhed«: Ph.d. kaster kritisk blik på phishing-filtre

Jeg tænker lidt at man burde kigge på hvilket domæne der sendes fra ( reelt ) og hvilke links der er til. Hvis du påstår at sende fra microsoft.com ( eller rettere, hvis du samtidigt påstår at sende fra microsoft.com men reelt sender fra microsoftcom.xyz og har links til hackethjemmeside.com/herladerjegsomomjegermicrosoft.html) så er der en statistisk sansynlighed for at der er tale om en falsk mail.

14. oktober 2020 kl. 13:50
Kommuner fravælger open-source sikkerhedsløsning mod keylogger-angreb

Det er da også den bedste løsning jeg kan tænke mig til. Smid en Ubuntu (xubuntu f.eks) på. Lav alle logins som gæstelogins og sæt logout til 5 min måske. En simpel KISS løsning er at du netop har en knude på ledningen rundt om en stand inde i et metalkabinet eller en ledning der går om på bagsiden af computeren der står i en kasse. Held og lykke med træk det stik ud og få sat noget imellem der uden at det bliver opdaget.

Og med en ubuntu med unattended upgrade kan du efterlade den kørende i årevis og nemt med SSH sætte en fuld opgradering til at køre når det er tid til en dist-upgrade.

13. oktober 2020 kl. 20:36
Briters data til kontaktopsporing bliver solgt til tredjepart

Er du gal en bøde de burde få her. Stod det til mig kunne deres børnebørn godt skyde en hvid pil efter råd til at leve af andet en insta-noodles så hårdt de firmaer burde rammes.

13. oktober 2020 kl. 20:30
DMI har mistet 413.000 månedlige brugere: Hjemmeside får skylden

Oh. Jeg kunne da godt finde på at prøve at lave et eller andet der kunne præsenterer de næste 7 dages vejr i et givet område og That's it. Det ville da være et fint lille projekt.

14. juli 2020 kl. 16:58
Helle Thorning-Schmidt skal definere ytringsfriheden på Facebook

Ytringsfrihed.

Vi har et problem med den. Skal det være tilladt at udbrede fake news ? Løgne osv ?

I den milde ende har vi 5g/Corona. Men det er et symptom.

Så har vi Trump der er i en kategori for sig selv. Vi har allerede folk fra masseskydierier hvor ofrenes familier må flytte flere gange fordi de bliver beskyldt for at lyve og om at deres børn aldrig har eksisteret og været "crisis actors". Vi har folk der benægter vacciner og dermed både udsætter andre og deres børn for alvorlige farer.

Vi må i forvejen ikke sige visse ord i biografer og lufthavne. Vi bliver nødt til at forholde os til hvad der skal være tilladt under ytringsfrihed. Den er jo nu defineret som at du gerne må lyve om stort set alt som det passer dig. Også til udbredelse. Men reelt er det absolut skadeligt.

Skal det være tilladt at udbrede en fordummelse og kategorisk benægtelse som f.eks konspirationsteoretikerne gør det ?

11. maj 2020 kl. 13:33
Microsoft advarer om malware i pirat-film

Nu spørger jeg nok dumt. Men hvordan bliver en vbs fil ( eller hvilken som helst anden fil ) eksekveret ved at blive åbnet i 7zip eller pakket ud ?

Jeg kan forstå hvis du har en .vbs fil der hedder NotSuspiscious.txt.vbs og efternavnet er skjult i dit system. Men hvis vi antager at man ikke blot trykker på alle filer uden videre. Hvordan bliver de så helt præcist startet op ? 7zip laver jo ikke nogen eksekvering af nogen filtyper mig bekendt ?

30. april 2020 kl. 13:52
Sociale medier skal hjælpe med at udrydde 5G-coronarygter

Beklager den dobbelte post. jeg kunne ikke se nogen indikation på at min kommentar var postet.

23. april 2020 kl. 14:44
Sociale medier skal hjælpe med at udrydde 5G-coronarygter

Øh ja du kan bestemt godt bruge mere båndbredde på mobil. Det svarer til at vi også skulle have stoppet med at udvikle internettet med 256Kbit ?

Mener du at der er noget forkert i at have som mål at vi skal have en bæredygtig verden da ?

I øvrigt er den side du linker til er ikke deres rigtige side. Den side der er en fra 2018 mens den rigtige er japansk og registreret for mange mange år siden.

keidanren or jp

Her er den rigtige. Og jeg ser da ikke noget galt i at vi udvikler os.

23. april 2020 kl. 14:40
Sociale medier skal hjælpe med at udrydde 5G-coronarygter

Øh ja du kan bestemt godt bruge mere båndbredde på mobil. Det svarer til at vi også skulle have stoppet med at udvikle internettet med 256Kbit ?

Mener du at der er noget forkert i at have som mål at vi skal have en bæredygtig verden da ?

I øvrigt er den side du linker til er ikke deres rigtige side. Den side der er en fra 2018 mens den rigtige er japansk og registreret for mange mange år siden.

http://www.keidanren.or.jp/

Her er den rigtige. Og jeg ser da ikke noget galt i at vi udvikler os.

23. april 2020 kl. 14:05
Microsoft vil tvangsinstallere Bing-udvidelse hos mange Google Chrome-brugere

Edge er fint... Til at gå ind på ninite og hente en RIGTIG browser.

Det skal ikke være en option at slå bing fra. Det skal være en option at slå bing TIL.

25. januar 2020 kl. 22:06
Microsoft vil tvangsinstallere Bing-udvidelse hos mange Google Chrome-brugere

Det er fint nok at muligheden kommer for dem der nu måtte bruge Bing ( fnis)

Men har de ikke snart lært at det IKKE er en god ide med tvang ? Ellers skal vi da bare vide hvilken update det er så den kan blokeres.

Jeg er tit kommet til at bruge bing på nyinstallerede maskiner og det ER bare lort med lort på at søge efter noget relevant.

25. januar 2020 kl. 22:05
Skandinavisk skandale: Telia Danmark lader alle lytte med på telefonsvareren

Tal ordenligt - Vi HAR hørt hvordan du taler.

4. december 2019 kl. 11:04
Fagforening efter GDPR-brøler: Vi mente, det var OK

Hvis du mener at noget er Ok... Så er det det sansynligvis ikke.

27. november 2019 kl. 11:56
Britiske Labour efter formodet DDoS-angreb: Vi har været udsat for et sofistikeret cyberangreb

Alt er sofistikeret hvis ens forståelse for IT begrænses til at kunne tænde for computeren pege på skærmen og gå på internettet ( Det lille blå e)

14. november 2019 kl. 09:04
Google lytter til optagelser fra din smarthøjtaler i stuen

Det værste her er jo heller ikke at de har folk til at arbejde på at optimerer stemmegenkendelsen. Det værste er jo at de påstår at de IKKE lytter til det. Havde de været ude og sagt at de havde folk til at lytte for at forbedre det ville mange nok have udvist forståelse.

De store selskaber trænger virkeligt til at prioriterer at genvinde troværdigheden hos folk.

12. juli 2019 kl. 08:15
Gmail strammer op og lukker API-adgang - uvist om SMTP og IMAP forsætter

Det er ellers en skam. Jeg kan ellers godt li gmail. Nå. Men så må jeg vel bare have et domæne sat op selv så. Jeg har en server så jeg kan også sagtens få en mail klient op og køre hvis de skal til at lege.

13. februar 2019 kl. 07:57
Russisk spion bag angreb mod det danske forsvar afsløret under nyt hack

Pænt ringe og amatøragtigt dels at have absurd mange kontanter og dels at de havde gemt taxabonner. Godt de blev afsløret. Men det ligner slet ikke dem omhu man så spioner have unde USSR.

10. oktober 2018 kl. 10:41
Lækkede kodeord bruges i ny e-mail afpresning

Jeg bed mærke i et par ting i den email - tak til Bo Hedegård.

Han har inkluderet en pixel der afslører om mailen er læst.

Det hjælper ikke noget hvis det er en gmail da de henter hele indholdet og catcher det.. Men hvis det er sandt bør den vel også føres tilbage til en server hvor den pixel er hostet hvilket vel burde kunne forbindes til ham.

Og han skriver selv at det kan tage 2-3 dage at købe BT men nederst skriver han at du kun har en dag til at beslutte dig. Men da du ikke kan kontakte ham selv så kan du jo umuligt nå det på en dag hvis det tager et par dage at skaffe BT.

Er der ikke en rigtig afsender på i header en?

16. juli 2018 kl. 07:56
Ethical hacking: Må man dele en it-sårbarhed?

Præcis. Men lige som med så meget andet så får du jo også et smæk hvis du glemmer at stille parkeringsskiven eller hvis du overser et brev fra kommunen.

Det er også rimeligt nok at hvis firmaet så svarer tilbage at de anerkender problemet og skal bruge mere tid at de så kan få det før man går public med det. Inden for rimelighedens grænser.

Men hvis de end ikke anerkender det eller ikke prioriterer det så mangler de jo selv rettidig omhu. Og så har jeg ikke ondt af dem.

23. marts 2018 kl. 12:20