Anders Bagger

Trådløse net driller politiet

Face it... Der findes ingen sikre wifi i den normale handel i dag... Alt kan knækkes og som en kvik person pointerede herinde, så kan folk jo kun knaldes på mac-adressen, hvis man altså kan fange folk før den ændres...

Der var også en som pointerede at windows er usikkert. Det er jo rigtigt, så har du alm. wifi udstyr sammen med windows i dit hjem, kan det knækkes... Med andre ord. Du er ikke sikret en skid.

19. marts 2007 kl. 09:45
Umuligt at købe pc'er uden Windows

Jeg har set samme problem optræde på andre sites på nettet.

Men se det fra denne side: Man behøver ikke købe mærkevarer... Desuden syntes jeg at alle artiklerne som omhandler dette problem har en enkelt stor fejl.

Når jeg læser artiklerne, får jeg den opfattelse, at dem der skriver, ikke ved at der findes andre leverandører end de store der er nævnt... Bare en tanke jeg har mig.

En anden ting, er at jeg slet ikke kan se problemet overhovedet.. Man kan altid finde en eller anden lille biks som leverer en computer, og her KAN man vælge styresystem fra... Man kan enda vælge enkelte komponenter fra i maskinen.

Anyway.... Så kan jeg heller ikke se hvorfor man ikke kan bygge sin egen maskine... Gennerelt syntes jeg bare at artiklerne fremhæver et mere eller mindre overflødigt problem.

19. marts 2007 kl. 09:22
De ti bedste ting ved Apple

7: Os styresystem... OS betyder operating system, deraf os-x som betyder det tiende styresystem. Der skulle vel ikke stå OS-styresystem, men MAC-OS-styresystem?

19. marts 2007 kl. 09:15