Uhm, nej, det dækker over iOS, så det er alle iPhone modeller. Det er korrekt at iPhone5 salget har skubbet iOS andel op, men det er ikke udelukkende den ene model der sælges.
Nej - det har du ret i - der snakkes udelukkende om USA - verdens største marked for mobiltelefoner.
Nu nævnes der også statistikker for andre områder i artiklen, så nu er vi tilbage til tunnelvision. Desuden passer det ikke at USA er det største marked. Det er Kina.
Så fordrejer du det bare den anden vej. Det skal være "iPhone 5 vs GS III", "iPad 2 vs Galaxy Tab" eller "iPhone 5 vs HTC One".
Hvorfor skal Android model(/mærke) opdeles, men iOS skal ikke?
En forskel på et par procent er "røvfuld"? Og så snakker vi ikke om Tyskernes og Spaniernes 84 og 74 procents andele til Android...
Morten er vist ikke den eneste der lider af tunnelvision.
Du gad så heller ikke checke siden ud? Selv efter at have klikket lidt rundt på siden ser jeg intet om at bygge en hjemmeside til at starte med. Det handler om markedsføring og hvad man ellers kan bruge nettet til, men selve hjemmesiden kan stadig leveres af den lokale hjemmesidesnedker, hvis du vil.
Jeg syntes det ville klæde commenterne herinde at læse lidt ud over overskriften og bruge hjernen en smule. Duckduckgo er ikke skide meget bevendt til markedsføring og online dokumenter.
Hvilket andet firma er det lige der tilbyder reklamer på Googles resultatsider?
Bevarres, de kunne da godt kaste Office Web Apps ind som alternativ til Google Apps, og deslige. Men når selv dem der forsøger at finde alternativer ( http://lifehacker.com/5876794/going-google+free-the-best-alternatives-to-google-services-on-the-web ) må indrømme at GMail er svær at slå, så virker det lidt at skyde sig selv i foden at præsentere en række alternativer, som brugeren så skal tage stilling til og evaluere imod hinanden, når pointen med siden (som jeg opfatter den) er at give nogen hurtige løsninger til nogen brugere der ikke har haft tid og lyst til at undersøge mulighederne selv (ellers ville de jo ikke have behov for siden, vel?).
Altså, alternativet er i mange tilfælde Microsoft, det kan EL vel heller ikke være tilfreds med?
@Simon Langsom? Det er måske fordi det er udenfor primetime lige nu, men hvilke sider mener du? Hvis du mener søgeside og materiale visning, så skal du tage i betragtning at der sendes forespørgelsen videre til Brønden som indeholder alle de bibliografiske poster og som ikke er Drupal. Og hvis det er lånestatus siderne, så hentes det hele i bibliotekets system, som heller ikke er Drupal. Så det er begrænset hvor meget man kan udlede om Drupals performance ud fra biblioket.kk.dk.
Derudover skal det nævnes at bibliotek.kk.dk i sin nuværende form kører på Drupal 6. KK kommer til at bruge Drupal 7, hvor der har været opmærksomhed omkring performance.
og kulde og kulde... banker og eBoks køre fint på mobil...</p>
<p>men god trolling der.
Danske Bank appen hjælper ikke meget med at logge ind på arbitrære NemID brugende sites. Der er ikke ligefrem en app for hver selvbetjeningsløsning på kommunernes hjemmeside (og det håber jeg da ikke der skal spildes digitaliseringskroner på at fremstille).
Indadvendthed er ikke et problem. Indadvendthed er et almindeligt karaktertræk, og det bliver først et 'problem' når vi er ude i ekstremer hvor indadvendtheden er sekundær til andre, alvorligere, personligheds issues.
Indadvendthed er ikke et større problem end udadvendthed. De fleste vil nok betakke sig for en ekstremt udadvendt supporter der begynder at fortælle personlige anekdoter for at fylde tiden ud.
Ævl med ævl på.
Jeg har alle dage været karakteriseret som indadvendt, og det har ikke forhindret mig i at varetage telefonsupport opgaver, og oven i hatten fået ros for det af kunderne.
At indadventhed nu skulle være et handikap man er nødt til at skjule ved at 'emulere' udadventhed er dog det mest stupide jeg længe har hørt.
@SEBASTIAN VIBE-PETERSEN
"Multitasking delen har de også tilgået på en smartere måde end andre; de bruger API's istedet for at lade programmerne "køre aktivt" i baggrunden."
Når du nu er færdig med at savle over keynoten, så research lidt... Måske du opdager at der rent faktisk er andre mobil-OS der "bruger API's" istedet for preemptive multitasking...
Nu får Apple igen æren for at have fundet de vise sten, selvom alle der har fuldt lidt med kan se at det er mere evolution end revolution.
@JAKOB DAMKJÆR
Hvis de først havde gjort det på android os (desktop mode multitasking) måden kunne de ikke slukke for den modus uden at rigtig mange apps ville holde op med at virke uden grund.
Android har ikke "desktop mode multitasking". En app bliver lagt til at sove når den ikke er den øverste app længere. Hvis OSen skal bruge hukommelse, vågner den ikke igen. Den får dog chancen for at pakke sin state sammen, som den så den næste gang kan starte hvor den slap.
Og hvis jeg skimmer http://gizmodo.com/5512656/how-multitasking-works-in-the-new-iphone-os-40 er det det samme billede jeg får af iPhones spanking new multitasking...
I Android kan man så også lave services der kører i baggrunden. Skrevet ordenligt, så ligger de bare og sover indtil en event vækker dem til dåd, men selvfølgelig er det muligt at lave en dårlig service der arbejder for meget. Men det forkommer mig at "Task completion" eller de andre modes kan misbruges på samme måde.
Og når først der er en lazy måde at gøre noget på så er det rigtig svært at få alle udviklerene til at holde op med at gøre det igen og ja jeg kan godt indse at Apple er næsten superskurke fordi de har forsøgt at gøre noget rigtigt istedet for bare at tage den nemme vej og bare ændre switchen i OSet og se gennemsnits batteritiden gå i gulvet hurtigere end man kan nå at sige damn...
Bull... Det var en fejl, og de har indset det. "At det skulle gøres rigtigt" er smoke and mirrors over at de har kopieret konkurrentens metode. Deres virkelige forsvar imod apps der suger batteri er ikke en teknisk løsning, det er det faktum at de kan bestemme hvilke apps der bliver godkendt.
Så undskyld at vi ikke falder i næsegrus over at Apple leger catchup for en gangs skyld.
Well, brugerfladen er vel optimeret til at en bruger skal kunne handle hurtigt mange gange i løbet af en dag, og at gøre det mere omstændigt vil sikkert ikke blive modtaget godt af brugerne.
Den hjernedøde 'Er du sikker på at du vil sælge for 2.000.000' dialog vil bare udløse en automatisk refleks hos brugerne, og så er vi back to square one.
Det er ikke utænkeligt at der er brugere der jævnligt handler for milliard beløb, så et system der skulle kunne fange den slags fejl skal være temmeligt smart udtænkt.
Ov, det havde jeg slet ikke opdaget. Jeg har bare brugt en Yahoo Pipe til at munge adressen.
Det fungerer også meget bedre.
Nu savner jeg så at kunne logge ind og kommentere mobilt. ;-)
Hvad med RSS feeds der peger på mobil udgaven?
Og så ville det være rart om mobil udgaven af blogs stadig havde bloggerens fjæs i toppen.
Og at RSS feeden for blogs havde bloggerens navn i, så man kan se hvem der skriver før man følger linket.
Du mener ADP (Android Developer Phone), som er en HTC G1.
En almindelig G1 kan købes 'brugt' (dvs. helt ny, men teknisk set er der en amerikaner der har købt den hos T-Mobile), og hvis den rootes kan man skifte firmwaren til det der kører på en ADP.
Men til almindelig applikations udvikling kan en hvilken som helst Android telefon bruges. Jeg oplevede ikke nogen forskel da jeg skiftede fra T-Mobile firmware til ADP firmware (fordi det var den der først kom i Cupcake version), hvad angår udviklings miljøet.
Men har du tænkt dig også at bruge den i dagligdagen, så er der en fordel ved non-ADP: ADPen understøtter tilsyneladende ikke kopi beskyttede applikationer.
Dream (G1), Magic eller Hero, det er egentligt lidt ligemeget. Ved ikke når der engang kommer Android telefoner fra andet end HTC, om SDK'et understøtter dem lige så godt (forbind telefonen med USB til PC'en, tryk 'Run' i Eclipse, og den installerer og kører det på telefonen).
Sjovt som man hæfter sig ved forskellige ting. Slukke proceduren har ikke generet mig, til gengæld er jeg meget begejstret over at man kan låse den med et enkelt tryk på den røde telefon, uanset hvad app man er i (med undtagelse når man er midt i et opkald). På min gamle Sybian telefon krævede det 2 eller et langt tryk, og kun når man var på 'desktoppen' (altså ikke i SMS applikationen) eller i applikationer der specifikt understøttede det (MP3 afspilleren var vist den eneste), og at komme ud til desktoppen krævede at man holdt tilbage knappen inde.
Fedt, så hvis man er typen der læser lidt nyheder på farten, så kan div. sites nu suge ens batteri med blinkende reklamer.
af et sønderlemmende review. Som linuxentusiast ser jeg jo gerne at Android bliver en success, men dette lyder ikke lovende... Er andre enige?
Well, hvor meget sandhed der er i udtalelsen om 'glade amatører' skal jeg lade være usagt, men Linux blev jo også udviklet af 'glade amatører', og det er da gået meget godt...
Jeg kan bare konstatere at jeg syntes min Dream er meget mere behagelig end den Sony Ericsson P1 den afløste, så hvis Symbian skulle være et bedre system, så foretrækker jeg klovne systemet Android.
Jeg er sikker på at den gode Ole kan komme med velbegrundede forklaringer til hans kritikpunkter, og foreslå bedre alternativer. Det kan jeg bare ikke køre på nogen mobil telefon.
Jeg siger ikke, at min holdning er den "eneste rigtige".
Jamen, ideelt set er jeg enig med dig. Man burde ikke skulle huske på 2 forskellige url'er. Men min praktiske erfaring kan se fordelen i at kunne skifte.
Problemet med at have to sites er fx helt konkret, at jeg gerne vil bruge V2s site, når jeg er på farten og deltage i debatterne. Men de emails jeg modtager via notofikationstjenesten er til den "fulde" udgave, hvilken ikke er nær så brugervenlig som udgaven til iPhone.
Good point. Det er samme problem stilling med RSS.
Det er korrekt, at man nogle gange står "og mangler noget" på det neddroslede site, men det kunne klares med et link øverst på hver side, der gav adgang til netop denne. Ekstrabladet bruger fx denne løsning.
Med den løsning går jeg helt ind for at holde det på et domain navn. The best of both worlds.
Ad. 1: Jeg har tit været glad for at div. mobilversioner af sites netop ikke bare var det almindelige site, klient-justeret. Mobil sites er i sagens natur neddroslede versioner, og ofte står man lige og mangler noget. F.eks. så jeg ikke lige nogen søgning på V2s mobil version. Så er det praktisk at kunne komme ind på den noget tungere almindelige version, som iPhone og Androids browsere jo er i fint stand til at vise selvom det fylder lidt meget på sådan en skærm.
Personligt 'læser' jeg V2 via RSS, så hvis jeg ville læse V2 på farten, så ville jeg nok kombinere det med en feed reader på telefonen. Så nogen feeds der have URLer til mobil versionen kunne være rart.
Hvordan er oplevelsen af at roote sin G1? Jeg ville helst have en Dev phone og undgå hele den problematik, men der er jo lige det med kopi beskyttede apps (og man ved bare at hvis man går den vej, så kommer der den app man bare må have, med kopibeskyttelse). Er der nogen problemer når man har gjort det?
- Forrige side
- Nuværende side
- Side
- Side
- Side
- Side
- 6
- Næste side
Thomas Hansen