Jesper Jarlskov

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Hvilken kodeeditor bruger du?

But why?

Melder historien noget om hvorfor nogen har følt sig nødsaget til at bestemme hvilken editor udviklerne skal bruge? Jeg er sådan set ligeglad med hvilken editor folk bruger, men jeg har svært ved at sætte mig ind i hvorfor det skulle give forretningsmæssig værdi at diktere en medarbejders værktøj...
Kommentar til Enden på email

Vedligehold

Det er vel ikke ethvert open source projekts ansvar at skulle gøre det muligt at enhver kan følge projektet på deres foretrukne medie eller protokol. Jeg synes det giver mening at fokusere på de mest populære kanaler og så bruge kræfterne på at vedligeholde projektet, i stedet for at bruge alt f...
Kommentar til PayPal blokerer betalinger til VPN-tjenester

Re: Helt omvendt?!?

Det er jo helt til hest. VPN giver netop privacy, i stedet for at bryde det. Der står ikke noget om at bryde privacy, men privacy love. Så mon ikke der er tale om love som overvågningsloven Søren Pind vil indføre. Forbud mod privacy er vel også en privacy lov.

Imod?

Systemet kan detektere såkaldte avancerede vedholdende trusler eller hackere, der graver sig ind i computernetværk for at stjæle handelshemmeligheder eller for at gøre anden skade. Altså de samme type hackere Keith Alexander kæmpede i mod i sit arbejde i NSA. Det er vel lige så meget den type ...
Kommentar til Sådan beskytter du dig mod DDoS-angreb

Re: Cloudflare

Gør man det? Bruger man det ikke bare som et eksempel på en større udbyder?
Kommentar til Haves: Skod ADSL linje. Ønskes: Virtuel server

Re: Mine favoritter

Jeg lavede en lignende øvelse i starten af året hvor jeg flyttede ~8 domæner fra små webhotelløsninger, over på en VPS hos Hetzner til vist nok £7.9/måned. Det er også lavtrafikdomæner, og serveren klarer det upåklageligt (efter jeg migrerede til Nginx fra Apache, der tilsyneladende ikke var tilf...

Re: Ingen som i ...

Så er spørgsmålet jo bare hvem der ellers har den nøgle.

Ram vs. performance

Der er ikke tale om performanceproblemer, men at app'en løber tør for ram? Det ville jeg nok have arkiveret under performanceproblemer. Desuden synes jeg også at det virker fjollet at give html5 skylder for at en app løber tør for ram, det er jo ikke som om der er et memory leak i html5, det er v...
Kommentar til Derfor kan dit næste udviklingsmiljø måske ligge i skyen

SSH

Jeg laver en del af mit udviklingsarbejde i vim over en SSH-forbindelse til en dev maskine, det er vel ikke sååå nyt. Det behøver vel ikke være i en browser for at være "cloud"?

Lettere ansøgning

Det vil måske samtidig betyde at man ikke skal udfylde en 72-siders formular for at ansøge om boligstøtte, eller skal det kun være lettere at skære i denne, og ikke at tildele den?
Kommentar til Chok: Familien gør dig inkompetent

Re: Giver det ikke sig selv ?

Det er vel også kun ud fra en forestilling om at et enkelt job kun kræver en enkelt færdighed. Det er vel ikke som om man lukker hjernen fuldstændig af fra omverdenen fordi man får børn. At have børn giver jo også færdigheder, i form af planlægning og tidsstyring for bare at nævne nogen.
Kommentar til Mindeord for Hanne Vilmann - Open Source veteran

RIP

Hun var en rar dame, og en bigtig drivkraft i de projekter hvor jeg mødte hende. Mine tanker går til Kristian og børnene i denne hårde tid.
Kommentar til Kan man starte et firma i løbet af en aften?

4-hour wednesdays

Det lyder ellers som en sjovt idé. Synd det foregår i Århus, ellers kunne jeg sagtens være interesseret :-) Jeg kan også godt lide idéen med de koncepter du nævner, ikke fordi at man nødvendigvis kan (eller bør) starte en virksomhed på et par timer, men pga. muligheden for at få inspiration og n...
Kommentar til Aabenraa-ansatte konverterer 8 timers tastetid til 6 timers taletid

Tifingersystemet

Tifingersystemet er jo også kun en fordel så længe der er tale om en eller få større tekstblokke der skal udfyldes. Så snart der er mange felter, hvoraf ikke alle nødvendigvis er til standard tekstinput, skal man alligevel ofte have fat i musen som ikke har meget gavn af tifingerinput.
Kommentar til Ny blog: Livets gang i "Game City"

Re: Målgruppen

Der er andre IT-folk end professionelle programmører, så der er vel ikke noget der forhindrer IT-folk i kun at programmere på hobbybasis (hvis overhovedet).
Kommentar til 3F-formand advarer mod hackerindbrud: Hold øje med vinduer og døre

Re: Sjovt...

Hvad blev der af det offentliges pligt til at levere de ydelser som Vejlegården har betalt? (post, afhentning af skrald...)
Kommentar til Så skal der nørdes øl. Skål!

Programmet

Jeg har ikke lige fået planlagt min rute endnu, men jeg regner med at være at finde derude i morgen, så jeg har stadig i aften til at få set programmet igennem og prøve at danne mig et overblik. Ud fra de ting jeg har set indtil nu skulle der være nok at glæde sig til!
Kommentar til Brugeroplevelse uden huller

På vej

Det er også en ting der irriterer mig meget, og endnu mere når den slags state ikke gemmes på samme device. Når jeg slæber min bærbare hjem fra arbejde og åbner den herhjemme skal jeg som det første scrolle til der hvor jeg nåede til i min stream. Men det er heldigvis noget man begynder at se det...
Kommentar til CSC fyrer 450 i Norden – flest i Danmark

Efteruddannelse

Hvis de vil sikre kvaliteten vil det vel give mening at efteruddanne de folk som de vil beholde, og ikke de folk som bliver fyret?
Kommentar til Minister skal svare på tavshed om cyberangreb

Pegen fingre

Hvem der har sat det i værk er vel i og for sig irrelevant. Det ændrer jo ikke på at det er informationer offentligheden burde have adgang til. Bare fordi man selv har fundet på det er det jo ikke nødvendigvis en god idé.