Martin Kofoed

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Flaskehalse presser internettet

Forkert

Netflix og YouTube (og sikkert mange andre) har udstyr til proximity på de fleste (hvis ikke alle) udbyderes netværk. Det er meget sjældent, at danskere rammer "datacentre på udenlandske netværk" for de store streamingtjenester. Og derfor HAR hastigheden til din udyder naturligvis...

Bluetooth

Jeg har altid BT slået fra på min telefon. Dels af hensyn til batteri, og dels efter jeg hørte om kommunens "snedige" trafiktælling, som bl.a. byggede på at aflæse telefoners MAC-adresser via Bluetooth. Af alle mulige andre grunde ville jeg dog aldrig installere selve app'en alligevel.

Re: Hvorfor har IF overhovedet adgang til CPR

Kan snart sagt alle og enhver ikke købe adgang til CPR? Roden til nærmest samtlige udfordringer er, at CPR er gået fra at være en unik identifikation til at være en adgangsgiver. Det er jo helt katastrofalt, at man overhovedet skal holde sit CPR-nummer hemmeligt.
Kommentar til Danmarks corona-app har fået navn

Det bliver et pænt "nej tak".

Det kræver ikke meget fantasi at forestille sig, hvad de data ellers kommer til at blive brugt til. Og jeg skriver helt bevidst ikke "kan blive brugt til".
Kommentar til Hackere stjæler for 25 millioner dollars kryptovaluta

"Worth of ..."

Bliver til "værd af ...". Det må translate.google.com kunne gøre bedre. Personligt havde jeg valgt at oversætte det til "til en værdi af ...".
Kommentar til Fremtiden er lys: Fiber til alle

Fiber er rart

Har haft fiber de sidste 10 års tid, og det kører usammenligneligt godt. Jeg har haft min egen server stående med privat DropBox-løsning til alle familiemedlemmer. Alt sådan noget er pludselig muligt. Der er skønt, ude på landet. ;)

Re: Skiferie

Men hvis du har det bedste med at se alting igennem et nærsynet rød/blåt "os mod dem" prisme, så gør du bare det... Hvor synes du da, at jeg gør det? Jeg forholder mig egentlig bare til det, jeg ser. Jeg hader selv af et godt hjerte den fordummende FCK/Brøndby-stemning, medierne...

Re: Skiferie

Det ville kræve at vi opfinder en helt anden økonomi, en økonomi hvor folk som minimum betaler den sande og fulde pris for virkningerne af deres aktiviteter, men også en økonomi hvor mange aktiviteter simpelthen ikke tillades til at begynde med [...] Det lyder som taget direkte ud af Alterna...
Kommentar til Hackinggrupper infiltrerer email-servere

Mail-proxy

Kunne det ikke give mening med en proxy i DMZ'en for ikke at eksponere et Exchange-setup til hele verden? Eksempelvis en postfix til intern relay og én til eksternt?
Kommentar til IT branchens mandehørm

Re: Kvindehørm i HR- og CSR-afdelingerne

Fordi de ikke render rundt og taler som en skraldespand til mændene? Fordi de ikke sender billeder af deres kønsdele til mændene ? Fordi de ikke gramser hvis de lige kan slippe afsted med ? Kan du se mønsteret ? Jeg har arbejdet i branchen i forskellige virksomheder i over 20 år. Jeg har ...
Kommentar til IT branchens mandehørm

"Tage en for holdet"

.. synes jeg da egentlig også er en grov, mande-agtig forenkling af en ret kompliceret problemstilling, hvis jeg skal være helt ærlig ...
Kommentar til IT branchens mandehørm

Kvindehørm i HR- og CSR-afdelingerne

Der er ganske rigtigt ret få kvindelige teknikere i branchen. Altså folk, som i sidste ende committer kode til git. Og ja, det er da ærgerligt. I sidste ende tror jeg dog snarere, det skyldes livets valg og fravalg, at det er sådan. Der er en pudsig overvægt at kvinder i de "bløde"...

Larry Ellison har ringet ...

.. han vil gerne have sine rimelige, prisbillige og kundevenlige softwarelicensmodeller tilbage igen ;-)
Kommentar til Gør surfingen sikrere og mindre irriterende: Her er den nye Firefox

Forslag til Firefox 73:

Automatisk click på alle cookie-popups.

Windows NT

Det lyder som det helt rigtige udgangspunkt til en ny platform ... ;-)
Kommentar til Kan være ulovligt: EU efterforsker Googles indsamling af brugerdata

"One BILLION dollars!!"

Det kan godt være, at Vestager stanger den ene regning efter den anden ud i skatter (undskyld, "bøder") til tech-giganterne, men hvor mange dollars er kommet i kassen, sådan helt konkret? Mit bud er $0.
Kommentar til Medie: Interpol vil have flere bagdøre i it-tjenester

De bliver ved

Er det løb ikke kørt? Stærk krypto er jo en almindelighed på linie med vand i vandhanen. De kan sikkert tvinge nogle store spillere til "foul play", men det vil bare ramme den almindelige bruger af disses produkter.
Kommentar til Irans regering kæmper for at lukke internettet

Iran

I øvrigt ønsker jeg alle de frihedshigende kræfter i Iran al mulig held og lykke med kampen. Hvis min Tor node på nogen måde kan være en hjælp til facilitiering af dét, så vil det gøre mig meget stolt (om end jeg i sagens natur aldrig kan vide det).
Kommentar til Irans regering kæmper for at lukke internettet

Internet kan modstå en atombombe!

Det var i hvert fald, hvad jeg lærte engang i begyndelsen af 90'erne. Men dengang kunne man også telnette til port 25 og sende mails til/fra vilkårlige adresser.
Kommentar til Coop om SAP-implementering: »Koster os lige nu 1,5 mio. kr. - om dagen«

Re: Pionerånd

Så et start-up i det digitale univers vælger SAP? og at bruge 1,5mio om dagen herpå? Hahaha, ja, det skurrer i ørerne. Men mon ikke det er en krog, man har malet sig op i for mange år siden?