Henrik Sørensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Nyt pilotprojekt skal teste brugen af NemID i resten af EU

Re: ”NEMidioti” Lad os da bare…

"Nora, hent min høtyv!!"
Kommentar til IBM står foran dansk fyringsrunde

Antal medarbejdere

IBM har omkring 3.700 medarbejdere i Danmark Jeres tal må være tussegamle. Ifølge CW havde IBM DK 3800 medarbejdere i 2010, men havde reduceret med omkring 1000 i 2013.
Kommentar til NemID2: Idestorm

Re: Logging?

Ja.
Kommentar til Netflix undersøger storstilet P2P-teknologi til streaming

Octoshape

Kunne være at de skulle tage en snak (evt. opkøbe) danske Octoshape.
Kommentar til Google skruer bissen på: Ikke mere gammel Android på nye telefoner

Re: Hvem er egentlig ansvarlig ----

Hvem er egentlig ansvarlig for at opdatere Android på f.eks. en Samsung tablet? Samsung.
Kommentar til Journalisten.dk udsat for DDoS-angreb

Skalering af billeder

Kan se at flere billeder på forsiden af journalisten.dk ligger i fuld opløsning, f.eks. afslører en stikprøve billeder på hhv. 3MB og 5MB per styk. Hvis hver eneste bruger henter 8+ MB blot ved at gå ind på forsiden kan det nok føles som et DDOS-angreb hvis man ikke kigger log-filerne grundigt n...
Kommentar til KMD 2.0: Tavlemøder med Scrum, Lean og Mr. Bean

Re: Tracking af medarbejdernes humør?

skal have indrapporteret deres aktuelle humør senest klokken 10. Grinede højt da jeg læste denne. Lyder som noget fra Dilbert.
Kommentar til Her er de 29 næste tvangsdigitaliseringer

"Det der er blevet kaldt..."

... det, der er blevet kaldt 'tvangsdigitalisering'. Er det ikke primært Version2 selv der har valgt at døbe processen det? Det begynder at blive lidt meta når man citerer sig selv på den måde. Hvornår opfinder man nyhederne og hvornår rapporterer man dem? Hvorfor iøvrigt den konsekvent negativ...
Kommentar til Lumia 920 - efterskrift

Re: støv problem løst

I går var der denne om retur rater hos en forhandler http://wmpoweruser.com/nokia-lumia-920-has-10-the-return-rate-of-the-iph... WMPoweruser.com, der citerer NokiaGadgets.com, og slutter af med The data confirms once again that Windows Phone users are happy with their handsets, which should...
Kommentar til Feudalistiske Startups

Re: LOL

Ps. er du ikke bare "contrator" paa Varnish? Der er da et firma i Norge som ser ud til at slå mønt på det og lave alt det der forfærdelige med at ansætte folk osv.: Tag et hurtigt kig på Wikipedia-artiklen for svar.
Kommentar til Anonymous afslører identiteten på ny NemID-angriber

Anonymous oplyser nu, at

Anonymous oplyser nu, at Version2 er den eneste modtager af mailen. Og hvad planlægger I at gøre med den? Vil den blive delt med relevante myndigheder?
Kommentar til Foruroligende let: Forsker lavede botnet med 420.000 apparater

"Binær teknik"

unavngiven forsker brugte en simpel, binær teknik Jamen, hvem kan dog også beskytte sig imod den slags sort magi?!

Re: Ultimative sikre løsning

Kan du måske beskrive et lignende angreb mod OpenID? Ingen downvotes er tilladt på denne kommentar før et sådan angreb er beskrevet. En søgning på "openid man-in-the-middle" giver umiddelbart dette link, som blandt andet skriver: Phished OP Page - A rogue RP can redirect the user to...

Re: udløbne certifikater

@Andreas: Hvad er det for et certifikat der er udløbet på tinglysning.dk? SSL-certifikatet ser umiddelbart fint ud. Er der andre?
Kommentar til Hemmelig rapport afslører CSC's og Scanjours katastrofale Polsag-kode

Re: Javascript

Alle mulige sære sprog, sådan som Java? Som Google har bygget gmail i og så oversat det til Java. Det lyder ret mainstream for mig. GMail er bygget vha Google Closure Tools, ikke GWT.

Re: Det grundlæggende

en slags obligatorisk praktik, hvor man har bedre mulighed for at stifte bekendtskab med de adskillige teknologier. Er det ikke blot de første 6-12 måneder på arbejdsmarkedet, du beskriver der?
Kommentar til Trifork-direktør tiltalt for grov kursmanipulation

Market maker-aftale

På business.dk nævnte de en "market maker"-aftale indgået med EBH bank som det problematiske. Kan nogen forklare på menneskesprog hvad sådan en aftale handler om? Og hvad det problematiske i den er?
Kommentar til Dansk open source-aktivist vinder nordisk pris

Tillykke!

Tillykke med prisen, Ole! Det er rart at se at du har gang i mere konstruktive aktiviteter end det domænehaj-agtige der foregår på (bl.a.) best.dk, hvor der sælges e-mail-adresser og sub-domæner for formedelst 1400,-/stk. ;)
Kommentar til Analyse: Danske outsourcing-kunder betaler voldsom overpris for it-drift

Re: Se Mor!

Henrik Zangenberg ville gerne kunne vise sin mor, at han er kommer i avisen, og det er nu lykkedes. Interessant at en der arbejder hos en af de store leverandører åbenbart bliver så oprevet over rapporten at han forfalder til så lavt et ad hominem angreb.
Kommentar til Domæne-chok: DanID taber retten til nemid.dk med et brag

Re: NETS - Hvorfor dette navn

PBS A/S fusionerede med den norske kollega, der hed - Nets A/S. Nej. PBS fusionerede med den norske kollega der hed BBS. http://www.nets.eu/no-nb/om-nets/Hvem%20vi%20er/nets-historien/Pages/def...