Flemming Jacobsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Hjælp til naboerne i IPv6 land

Re: Undgå Fibia

Hos Kviknet havde vi egentlig planlagt at lancere IPv6 på Fibias net [...] Når i har det kørende, så er jeg flyttet så hurtigt som muligt.
Kommentar til Hjælp til naboerne i IPv6 land

Undgå Fibia

Hvis i vil have IPv6 på jeres linje, så skal i bare gå udenom Fibia. De har i over 5år meddelt at der ikke er planer om at rulle IPv6 ud, for de har v4 adresser nok.
Kommentar til CFCS: Umuligt at opgøre antallet af cyberangreb på Danmark

Værdi

Hvis virksomhederne følte at de fik noget operationel værdi ud af CFCS, så var de måske noget mere tilbøjelige til at bruge ressourcer på at rapportere ...
Kommentar til LBRY: Demokratisk YouTube uden masseovervågning

Er par gode kanaler hos LBRY/Odysee

LBRY/Odysee kan virke lidt forvirrende at komme igang med. Men jeg synes specielt "Lab" kategorien har meget interessant. Her er en stribe gode kanaler: https://odysee.com/@veritasium:f https://odysee.com/@eevblog:7 https://odysee.com/@AndreasSpiess:2 https://odysee.com/@clough42:7d...
Kommentar til Så fik EU også nok: Kræver masterkeys til end-to-end krypto

Re: Slutresultat?

Har du nogen dokumentation for at politikere får fjernet deres gode intentioner kirugisk fjernet når inden de bliver udnævnt til minister ? :-) Det er da for nyligt ret veldokumenteret, at det er sat fint i system for forsvarsministre.

Wut?!

Det lyder da som en fantastisk brug af mine skattekroner. Og det understreger samtidig at der ikke er en krone at spare i de offentlige budgetter.
Kommentar til Fjender på høje poster

Re: Hummm....

I forbindelse med efterforskning af forbrydelser gør det stor forskel om man stripper metadata fra uploads eller downloads. Det er klart. Men der er også den detalje, at hvis billedet får metadata fjernet som en del af upload processen, så kan fejl i senere processer ikke gøre at de bliver de...

Konsekvens?

Jeg skal naturligvis indberette al min indkomst til skattemyndighederne, således at jeg kan betale korrekt skat. Når en af skat foretaget stikprøvekontrol viser at en IT fejl i mine systemer har gjort at jeg ikke har indberettet 15% af mine fakturaer de sidste 3 år, så kan jeg naturligvis kun si...
Kommentar til Lektor skyder KL-kritik ned og forsvarer GDPR-bøder

Påbud

Når jeg kommer fræsende ad landevejen med 100+km/t, og bliver taget i en landsby, så vil jeg også klart foretrække at få et påbud inden jeg får en bøde og inddraget kørekortet. Alle de der maerkelige trafikskilte, som ingen forstår og ingen kan forklare, gør det jo svært at køre lovligt.
Kommentar til SSI etablerer nyt team for personoplysninger

Ingen tillid til SSI

I februar 2015 sendte SSI over 5mio danskeres sundhedsdata og personnumre "til Kina". Det skete fordi man tilsyneladende ikke fandt det relevant at sikre vores data under transporten. Den bommert fik tydeligvis ikke SSI til at øge fokus på sikring af vores data. For først nu, her 5år...

SSI og beskyttelse af personoplysninger

Jeg håber at alle husker at det var SSI, der ikke fandt det relevant at beskytte vores sundhedsdata inden transport, og derfor sendte sundhedsdata for over5mio danskere til Kina (https://www.version2.dk/artikel/anbefalet-brev-gik-galt-ukrypterede-cder...).

Normal 1+ opførsel

Det er vel bare 1+ der vurderer, at shitstormen fra nov 2017 har lagt sig, og nu vender tilbage normal opførsel. Normal opførsel fra 1+ er at logge al bruger adfærd på telefonerne, og periodisk sende de logs tilbage til 1+.

Åbenbart ikke vigtigt

Hvis det kan tage det meste af 2år at implementere DMARC på et så vigtigt domæne, så kan jeg kun konkludere at det ikke er vigtigt for nogen hos Nets. Altså at det tilsyneladende er kundernes eget problem hvis de bliver snydt af en phishing email og taber penge.
Kommentar til Skal STARTTLS være et krav for følsomme email

Yderligere information fra SANS ISC

SANS ISC har idag posted et indlæg med titlen "Is it Safe to Require TLS 1.2 for E-Mail". Det virker relevant for dette blogindlæg.
Kommentar til Tak for diskene!

Fremtiden er tosset

Ikke alt her "i fremtiden" er smart https://www.popularmechanics.com/technology/apps/a26474770/nike-adapt-bb...
Kommentar til Politiet mistænker danske børn på 13 år for at bestille cyberangreb

Betaling fra de unge

De 13-14 årige har vel ikke haft et kreditkort de kunne betale med. Burde man så ikke samtidig sigte den der har betalt de $15 for dem?

Farvel til datacentre?

Der har været megen snak og glæde fra Christiansborg omkring Facebook & Co. der etablerer datacentre her i Danmark. (Her på V2 har begejstringen været mere begrænset, idet vi næppe kommer til at levere andet end (grøn) strøm og vagter). Har genierne på Christiansborg overvejet hvad denne...

Re: Sikkerhed

er der sikkerhed for at sitet ikke kan hackes? Hvis du kan beskrive hvordan det kan gøres, så er din første million euro hjemme.

Bruger underretning

Fristen på de 72 timer er for indberetning til myndighederne. For de berørte brugere er fristen 30 (eller muligvis 40) dage. Forudsat at de er udsat for væsentlig risiko (hvilket vist må siges at være tilfældet her).

Langsomt og dyrt

Selv når man ignorerer køb i asien, så er (mange) danske webshops bare et fordyrende og forsinkende led. Hvorfor skulle jeg have lyst til at betale 10+% mere for en vare for at modtage den senere end jeg kan få den fra en udenlandsk shop. Mange gange får man fornemmelsen af at de danske shops ba...