Jeg har stor tiltro til at vi kan få en kommende AI til at lytte alle båndende igennem for at hjælpe os med at finde det der er værd at lytte til. Bare rolig, du vælger naturligvis selv hvad du vil lytte til.
Løsningen med at bruge Lambda og AWS' transcodere ligger lige til højrebenet - men hvad er så konkurrencefordelen? Hvis alt er hyldevarer er der jo ikke noget tilbage som de gør anerledes end alle de andre tjenester der tilbyder det samme - og mange endda temmelig billigt.
Er jeg den eneste der har svært ved at forstå at manden, som beskrives som "entreprenør", fuldstændig vælger at ignorere $450M i bitcoin han tilsyneladende ejer?
Det virker som en fantastisk mulighed for ham.
Hvis partiet blot skal have en email adresse for selv at kunne indtaste vælgererklæringer er der vel mange måder at skaffe dem på.
"Give en vælgererklæring og vind en iphone" :)
Eller de kan købe en eller anden mail liste et sted med folk der hælder imod deres parti, og så spamme folk med vælgererklæring i eboks.
Samsung annoncerede en 16TB disk tilbage i August.
http://www.extremetech.com/computing/212203-samsung-unveils-massive-16tb-ssd-built-with-new-3d-nand
Tæller den ikke med?
For dem der mangler fornuftige guides til personlig it sikkerhed har Electronic Frontier Foundation (EFF) lavet en sikkerhedshåndbog hvor de forholdsvis enkelt forklarer de forskellige emner, inklusive praktisk kryptering: https://ssd.eff.org/
Jeg vil dog give Sune ret i at vi mangler gode danske guides på området.
Det gratis certifikat du får gennem Let's Encrypt vil være det samme som du betaler 84 kroner for.
Men for 84 kroner dækkes der kun et domæne og et subdomæne, hvor du kan få udstedt et gratis certifikat med mange flere subdomæner fra Let's Encrypt.
..og forestil dig så at du har et par tusind domæner.
Der er validering på at den der får udstedt domænet har kontrol over serveren.
Men nej, der er ikke nogen test af serverejerens troværdighed, hvis det er det du mener.
Jeg tvivler stærkt på at terrorister har brug for Facebook, Google og Apple's hjælp til at kryptere deres information.
Så hvis data er det lige de så får fat i?
Det er meget sandsynligt at IoT apparater ikke vil køre hverken via 4G eller 5G.
For mange af dem er båndbredde den mindst vigtige egenskab for deres netværk, hvormed de i stedet vil benytte sig af LoRa, Zwave, Zigbee og lignende "low bandtwidth, high latency" teknologier.
Jeg vil godt indrømme at jeg har sat et par stykker op - men da det har været steder hvor der ikke har været mulighed for kablet forbindelse, har der desværre ikke været andre muligheder.
Halvering af kapaciteten betyder iøvrigt ikke noget i praksis, hvis wi-fi signalet i forvejen er mange gange hurtigere end internetforbindelsen.
"Prisen på lagerplads på OneDrive har længe været blandt de billigste"
Selv i dag er de ikke billigere end både Dropbox og Google Drive.
Eks. koster SkyDrive £1.99 for 100 GB hvor google tager de samme i $.
Med denne prisændring går de jo direkte imod resten af markedet hvor priserne bliver ved med at falde.
Så er det jo godt der er nogen der arbejder på alternativer.
(Full Disclosure, Jeg er ansat i Danfoss Concernen)
Danfoss Semco arbejder med et koncept der bruger vandtåge på højt tryk til at slukke brande i Data Centre, og med produktet SEM-SAFE.
Se mere her: http://www.danfoss-semco.com/land/your-building-type/data-centres/
Der er ej heller nogen der ændrer et nuværende IT system til at kunne håndtere en enkelt kunde. Engang imellem er man nødt til at starte med et regneark. Det er fornuftigt, specielt hvis man har et juridisk ansvar til at få sat gang i arbejdet.
Den store forskel i prisen på forskellige backup service-udbydere gør det svært for folk at gennemskue. Nogen udbyder uendelig backup for 5$ mens andre skal have 300,- for 10GB plads. Men folk aner ofte ikke hvad de har brug for, så de tør ikke begynde på noget.
Mængderne er et problem i forhold til den hastighed folk sidder med. Hvis man ikke lige er blevet tilbudt fiber eller forbindelse gennem sin ejendomsforening har de fleste adgang til maximalt 5Mbit, mens normalen formentlig stadig ligger under 2Mbit - det gør det simpelthen ikke muligt simpelt og hurtigt at lave backup af sine fotos. De fylder jo gerne omkring 1-10 MB og mange har flere tusind af dem liggende.
Til sidst er der manglende standard. For dem der har eksperimenteret med online backup er løsningerne simpelthen vidt forskellige - og kun meget få følger nogen form for standard. Dette gør at man er nødt til at vælge backup-service alt efter hvordan man foretrækker at administrere det selv. Det er i samme omgang ikke muligt at flytte sin backup fra én udbyder til en anden.
665,570,793,348,866,943,898,599 adresser pr. kvadratmeter jordoverflade må være nok indenfor en overskuelig fremtid ;)
(Jeg har ikke selv regnet dette tal ud, blot plukket det ud fra internettet)
Det havde nu været rart med en usb-løsning. Jeg tror at USB er en smule mere udbredt end CD-Rom, og så ville man ikke have problemer med slot-in cd-rom drev som ikke kan klare cd'er der ikke er de standard 12 cm.
Men okay, hvis Thomas Rasmussen har ret kan man jo bare kopiere signaturen over på en usb-nøgle.
Nichlas Hummelsberger