Peter Holm Jensen

Skal STARTTLS være et krav for følsomme email

Jeg havde mx-hotel (gratis DNS) som postbox for vores private domain, de har indført tvungen kryptering. Pludselig modtog jeg ikke notifikationer fra kommunen omkring tømning af skraldespanden / papircontainer mm, og jeg modtog ikke nodifikationer fra Viggo (Efterskolernes intra) om beskder. Da jeg dermed mistede post gik den ikke, især ikke fordi man ved ikke havd man mister f.eks. mistede jeg også fra erhversministeriet og opdagede det først, da jeg rykkede pr tlf, det går bare ikke..... idag ligge vores postkasser på unoeuro.com, jeg var tæt på at sætte min egen postfix op, men for vist nok 18 kr om måneden faldt valget på en købeløsning.

22. august 2019 kl. 14:24
DR digitaliserer 188.000 spolebånd med 75.000 timers optagelse

Digitalisering er en rigtig god ide, hvis nu båndene selvdestruerer med tiden.

27. juni 2019 kl. 11:48
USA advarer Tyskland: Drop Huawei eller få færre amerikanske efterretninger

"Relateret jobannonce: Fagleder til VVS-afd. i et rådgivende ingeniørfirma"

Hvad mon det er for en VVS de har brug for her, kloakingeniør ?

12. marts 2019 kl. 10:01
Du skal ikke glemmes, Mads Tofte

Helt enig

18. februar 2019 kl. 10:49
Minister: Krav om GDPR-samtykke til kirkeblade er absurd

Når man får sit barn døbt eller skal giftes spørger præsten jo alligevel om en masse ting f.eks. barnets navn, hvad der skal synges, eller om man nu virkeligt mener det med at skulle giftes, så hvad skulle det betyde hvis han havde en lille rubrik hvor der står. "må offentliggøres i kirkebladet", der er da ting der er mere komplicerede.

11. september 2018 kl. 15:38
Idag er det FreeBSD's fødselsdag (25 år!)

og tak

19. juni 2018 kl. 15:33
Er platformsfolk (stadig) klaphatte ?

Her er absolut ikke noget at grine af, det er dødeligt alvor ... men jeg nød nu alligevel udgydelsen med et smil, da jeg opdagede at jeg ikke var alene i båden.

16. april 2018 kl. 11:57
Linux-brugere forment adgang til eksamen på Aalborg Universitet

Hvis ikke det er oplyst før man startede på studiet, så klargør en stævning og forlang erstatning hvis man ikke får sin eksamen. Det skal nok skaffe nogle dispensationer, og som læreanstalt lav så en måde hvor man ikke skal gribe ind i folks personlige frihed for at gå til eksamen.

8. januar 2018 kl. 10:47
Meltdown og Spectre: Enorme sikkerhedshuller fundet i CPU'er

ARM er den ikke helt forskellige fra Intels cpu'er ?

4. januar 2018 kl. 09:01
2017, en positiv status

når man sammenliger din positive artikkel med den negative .........

.. men her i huset er det sådan at når børnene har et uløseligt problem, så siger deres ingeniør far, vi må finde en løsning, her i huset giver vi ikke op. .. og sådan er det også her, vi må finde en løsning, det med at toget er kørt den holder ikke, selvfølgelig kan vi ansvarlige finde løsninger, lad os komme i gang.

godt nytår

31. december 2017 kl. 01:15
Popcorn Time skal blokeres i Danmark

Det er egentlig et meget relevant spørgsmål, du bringer op: Kan vi modvirke den omsiggribende censur på nettet ved at acceptere, at der indføres moderate blokeringer, som er nemme at omgå - så længe de kun rammer den del af befolkningen, der er ligeglade?

Citat: (https://da.wikipedia.org/wiki/F%C3%B8rst_kom_de_for_at...) Først kom de for at tage kommunisterne, men jeg protesterede ikke, jeg var jo ikke kommunist. Da de kom for at arrestere fagforeningsmændene, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke fagforeningsmand. Da de spærrede socialisterne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke socialist. Da de spærrede jøderne inde, protesterede jeg ikke, jeg var jo ikke jøde. Da de kom efter mig, var der ikke flere tilbage til at protestere. Citat Martin Niemöller (1892-1984)

12. december 2017 kl. 11:29
Programmører vil helst undgå Perl og Internet Explorer

Selv hader jeg python som pesten med deres latterlige indrykninger og mangel på {}, men trods det kan jeg sagtens arbejde i det, hvis det kræves.

jeg elsker python så slipper man for de skide {} og man behøver ikke () omkring if sætninger, noget af det mest tåbelige der er skabt i programmering.

1. november 2017 kl. 15:08
Hvornår vil YouSee, Stofa og Waoo være med?

og bor på Fyn, altså, energi fyn = waoo som udbyder. Hvornår kommer der konkurrence, således at man kan vælge andre udbydere på fibernettet.

11. oktober 2017 kl. 12:56
Programmering: Derfor er der forskel på store og små bogstaver

så bliver JavaScript til java_script og så kan de der sære briter (eller er det Briter) være med igen.

12. juni 2017 kl. 15:55
DMARC for flere domæner og parkering
  1. jeg holder meget af "The Marvelettes - Please Mr. Postman (1961)" så den nupper jeg.
  2. For os der befinder sig på den nederste del af the learning curve for mail, hvor får vi os lige et koncentreret boost for at komme et godt stykke op over midten.
7. april 2017 kl. 10:06
TDC på bar bund i efterforskning af kolossalt nytårsnedbrud

på ordre fra Trump, ikke mindre

2. januar 2017 kl. 14:04