Anders S. Johansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Danmark får digitalt coronapas

Mon ikke det er et vaccinationskort?

Som det hedder på Dansk. Bare elektronisk, i modsætning til de velkendte gule vaccinationskort. Og så er der vel ingen embedsmænd der kunne finde på at lave et pas/kort der alene dokumenterer SARS-CoV-2/Covid-19 dækning?
Kommentar til Ny digital platform skal kortlægge rør og ledninger i jorden

Værdi <-> Pris

"Opgaven har en anslået værdi på 63 millioner kroner" Værdien for hvem? Hvordan beregner man værdien af en digital platform?
Kommentar til Chrome vil markere alle HTTP-sider som usikre

Re: Hvad med forenings Danmark og alle deres hjemmesider?

Hvad er formålet med at krybtere en site der henvender sig til offentligheden - uden betalingsløsning? Og hvorfor skulle en webside vævet i hånden, i strict HTML, være mere usikker at besøge end en der er klampet sammen i et obskurt CMS? Og hvad er formålet med at sprede den opfattelse?

"borgere født i et skudår ikke kan tilmelde sig teoriprøve"

Sikke noget sludder! Da hun er 17 år må hun være født i år 2000, der var et skudår. Men det samme er ca. 60.000 andre danskere. Hvad journalisten nok mener er at siden hun er født den 29. februar så går der noget galt med beregningen af hendes alder i Politiets system.

Re: Skræmmende

At oplysninger ligger i arkivet/systemet betyder ikke at de skal være tilgængelige. Systemet kan validere min adgangskode når jeg taster den ind, men den må aldrig være tilgængelig for andre - uden undtagelse. Hvis jeg glemmer mit password må systemet, under behørig overvågning nulstille det. ...

Skræmmende

Jeg synes det er skræmmende at se hvorledes "IT-professionelle" argumenterer for deres ret til at snage i andres passwords, personoplysninger, fejlindtastninger og generelle adfærd.
Kommentar til To milliarder kroners kryptovaluta går tabt ved et uheld

Og hvor meget energi koster det så

at holde dem frosne?

Re: Ikke skidt, men godt

Og kul er tilsyneladende billig energi.

Re: Hvor mange bekymrer sig?

"Du er aldrig blevet tvunget til at bruge dankort" Det er der vist ingen der har påstået; men da detailhandelen, for ikke så mange år siden, begyndte at tage gebyrer for dankorttransaktioner i butikkerne greb regeringen ind og gennemtvang en ordning ("forhandlingsløsning"), der...

Hvor mange bekymrer sig?

Hvor mange almindelige mennesker tror I at I kan få til at tage hånd om og styre valget af betalingskort? Nej vel - og det har Apple for længe siden indset, og taget hand om. Det er gammel viden at det er bedre at have en lille andel af en stor pengestrøm end en stor andel af en lille pengestrø...
Kommentar til Apple Pay lanceret i Danmark i dag: Vil koste samfundet dyrt

De mest nørdede - ??

»Nogle mener at ... ... Apple Pay måske kun vil slå igennem hos de mest nørdede« Her anvender Henning N. Jensen da vist en alternativ definition af "nørd".
Kommentar til CBS's Showtime minede kryptovaluta, mens brugere så serier

Re: God ide

Ærgerligt - Jeg havde ellers lige set det som en mulighed for at udveksle CPU-kraft med TV-udbyderen og få gratis streaming retur. Eller skal det bare implementers rigtigt?

Arrogant!

"Vi går en mere teknologisk tid i møde" - Javist; men hvad forhindrer BAT i at have både QR-kode og køreplan på stoppestedet?

"fuld digital sagsbehandling af civile sager"

Tænk at vi allerede er nået dertil. Det vil da spare en kollosal mængde dommere og dommerfuldmægtige, og nedbringe sagsbehandlingstiden til under ét minut – Herligt!
Kommentar til Data-læk af hemmelige identiteter truer svensk regering

Civilt verdenssyn imod militært

Så vidt jeg husker sendte forsvarets HR-afdeling også personlige oplysninger for udstationerede Danske soldater til den Irakiske regering. Den civile mentalitet harmonerer ikke med militær tankegang, og og det må forsvarets ledelse og regeringen forstå og forholde sig til. Socialpædagoger og sk...
Kommentar til Når de store drenge slås...

Re: Som Troy Hunt skrev på twitter

"Min pointe her er at hvis ALLE skal forsikres ved lov ... ... " Man kan ikke forsikre sig til kvalitet og sikkerhed. Kvalitet og sikkerhed er hårdt arbejde, uddannelse, træning, procedurer og retningslinjer, der tydeligvis ikke kommer af sig selv; men skal hjælpes på vej af standarder...
Kommentar til Når de store drenge slås...

Re: Som Troy Hunt skrev på twitter

Lægemiddelindustrien, fødevareindustrien, kemikalieindustrien og mange flere industrier er regulerede. Og økonomi er ikke et argument. Det er sikkerhed det drejer sig om. Den erkendelse burde for længe siden være nået til IT-industrien.
Kommentar til Når de store drenge slås...

Re: Som Troy Hunt skrev på twitter

"hvad skal man så gøre? Tage deres PC-kørekort?" Ikke nogen dårlig idé IT-kørekort med tilhørende færdselsregler, lovreguleret, er mere relevant end nogensinde. Ganske specielt for administratorer (stort erhvervskørekort).
Kommentar til Ingeniørforeningen ramt af angreb med ransomware

Re: Og hvorledes kan det så lade sig gøre?

Så vi taler om en serie af klik - ikke et enkelt. Men I øvrigt savner jeg stadig en forklaring på hvorledes man kan lykkes med at låse et "drev" med et javascript - eller hvad det nu var.
Kommentar til Ingeniørforeningen ramt af angreb med ransomware

Og hvorledes kan det så lade sig gøre?

Er der nogen der kan forklare mig hvorledes ét klik på en hyperlænke i en e-mail kan forårsage en låsning af et "drev"?