Kristoffer Hansen

Kommentarer

Kontrol

Kunne det være de prøvede at logge ind igen for at kontrollere om deres konto nu er slettet? Jeg ved godt der kan ligge data bagved man ikke kan se, men stadigvæk, det er meget sandsynligt.

Fedt men

Jeg synes det er virkelig fedt at der bliver taget det skridt. Det er et virkelig stort skridt. Men i stedet for at gå direkte over til Azure kunne man måske selv have hostet noget open source (linux måske endda).

Re: 24 timer..

Selve konkurrencen løber over 24 timer, og selvom de ikke får lige så meget søvn som en normal nat så får de stadig sovet lidt. Der er indrettet soverum, og der er frivillige der siger at de skal gå i seng hvis vi kan se de er trætte (og ja, de frivillige sover også, men lidt på skift så der alti...
Kommentar til Boykott Red Barnets indsamling

Re: Zombie

Kommentaren jeg svarer på er et par måneder gammel her i 2018. Jeg overvejede også om jeg skulle droppe at svare, men nej, blogindlægget er stadig lige så relevant her i 2018 som det var i 2012 - filteret er endnu ikke afskaffet - eller erstattet af andre, mere effektive metoder, på trods af at l...
Kommentar til Boykott Red Barnets indsamling

Re: børneporno og darkweb

Jeg vil meget kraftigt opfordre til IKKE at blokere for TOR netværket eller lign. De bliver hver dag brugt til en masse legitime formål. Når det så er sagt, så siger du at det kræver hårdt arbejde. Den del er jeg uenig i. Jeg vil (som flere andre i denne artikel) vove den påstand, at jeg med en ...
Kommentar til unbound-unblock tilføj til DK zonen

Arhmen altså....

Jeg læste det indlæg.... Og kunne ikke lige lade være med at komme med lidt kommentarer. 1) Hvis vi begynder at stille indehaveren af en internetforbindelse til rådighed for at en person har downloadet noget ulovligt vil det være slut med gratis internet i togene og på bibliotekerne. En af de p...
Kommentar til Sådan afmonteres 5 myter om cloud

Cloud - hvorfor?

Jeg er personligt træt af ordet "Cloud". Det bruges alt alt for ofte, og der er ikke nogen fast definition på ordet. Kald det i stedet det det er.
Kommentar til Sådan opruster bankerne mod kreditkort-svindel med NemID og sms-koder

Re: Ikke bankerne der kræver

Det kommer an på hvilken butik det er. Dog er der mange steder man tilkøber det - bl.a. fordi butikken skal betale beløbet tilbage + et gebyr til banken hvis kortet er blevet misbrugt og banken trækker pengene tilbage.
Kommentar til Sådan opruster bankerne mod kreditkort-svindel med NemID og sms-koder

Re: Ikke bankerne der kræver

Nej, men det har betydning for hvorvidt det bliver afkrævet alle steder - for det gør det ikke når det skal købes til.
Kommentar til Sådan opruster bankerne mod kreditkort-svindel med NemID og sms-koder

Ikke bankerne der kræver

Det er ikke bankerne der kræver Verified by VISA og MasterCard Secure Code. Det er det såkaldte 3D Secure, som den enkelte web shop skal købe til.
Kommentar til Rejsekortet bliver aldrig smart

Det egentlige problem...

For mig at se er det egentlige problem at man har bibeholdt zonerne. Hvorfor siger man i stedet ikke bare x kilometer gange med y kroner pr. km = z kroner? Det kunne så eventuelt forbindes med en højere pris nogle tider på dagen og eventuelt på nogle bestemte strækninger.
Kommentar til Computertyve tvinger skoler til overvågning

Re: Virker det så?

På min tidligere folkeskole har de fra starten haft nogle aflåste skabe, som efter skoletid blev låst inde i nogle metalstativer i et lokale med alarm. Der er, så vidt jeg ved, stjålet projektorer osv., fra skolen, men jeg kender ikke til at computere har været sjålet.
Kommentar til Vil du stoppe e-valg? Mød manden, der afgør det hele

Re: Her er problemet IT-mæssigt set

En computer indeholder en masse logs, og en masse kompliceret elektronik. Et menneske kan ikke have styr over alle komponenter - ned i detaljer - af en computer... Samtidig vil en computer altid kunne manipuleres med.
Kommentar til Kan netværket følge med skolerne?

Re: Lad være

Hvilket kan være relevant for undervisningen, og i mange tilfælde er det. Der er da nogle der må bemærke når man hører lyden fra diverse videoer der ikke er undervisningsrelaterede.
Kommentar til Hvad harddisken gemte: GIF'er fra 1996 og din barregning fra 1998

Backup entusiast og kan stadig ikke finde ud af det

Jeg kan absolut ikke lide at smide filer ud... Jeg har en 500 GB ekstern harddisk hvor der ligger forskellige backups. Den er efterhånden ved at være fyldt op. Jeg burde sortere i backupsne, men jeg overvejer bare at købe en 3 TB harddisk - eller 4 TB - afhængig af prisen. Derudover bruger jeg d...
Kommentar til Kan netværket følge med skolerne?

Lad være

At begynde at sortere i trafik vil tage en hel masse mandetimer, når IT-afdelingen (eller på mange forskellige skoler en lærer der har nogle timer som IT-vejleder) i forvejen skal reparere iPads, computere, ordne netværket, osv., osv. Samtidig kan man jo ikke sige at det er decideret undervisnin...
Kommentar til Jeg døber dig, Harddisk1 i Stuepc2. Yeah, right.

Mad

Jeg navngiver mine computere efter noget mad jeg for eksempel kan lide - f.eks. bacon.
Kommentar til Skat jagter danske netbutikker med serveren placeret i udlandet

Re: Kvalitet?

Tror du mener § 36, Peter.
Kommentar til Skat jagter danske netbutikker med serveren placeret i udlandet

Kvalitet?

Hvad så med os, som vælger udenlandske servere pga. den bedre netværkskvalitet, eller bedre support, eller whatever? I artiklen står det lidt som om, at alle der vælger en udenlandsk server vælger den fordi man kan snyde i skat.
Kommentar til Få hacket andres webmail for 936 kroner

DDoS

Lige en lille rettelse til artiklen. Denial-of-service angreb er altså ikke DDoS angreb - det er DoS angreb. Hvis I siger Distributed Denial of Service angreb - så holder den også i byretten.
Brugerundersøgelse Version2
maximize minimize