Jari Wiklund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Re: Små beløb

Men det gjorde de ikke Ifølge domme gjorde de: “hvoraf mange er foretaget i det offentlige rum.” Husk på at det er tortspørgsmålet den her dom drejer sig om. Ikke ulovligheden af tilegnelsen af data.
Kommentar til Hurtigere udrulning som forberedelse til C19-vaccinationer

Re: .tgz istedet for apt.. hvorfor ikke docker layers?

test mod mocks Du skulle vel ikke lige have et par gode links til diskussioner på området? Jeg sidder selv i en situation hvor det kunne være godt med lidt andre øjne/erfaringer på området.
Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Re: Hverdagsagtig karakter

Børge: men hvordan tolker du så det at retten tillægger det “hverdagsagtige” speciel betydning?
Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Hverdagsagtig karakter

Jeg antager at det er fordi det er transaktioner, som er almindeligt forekomne i det offentlige rum, fx dem du nævner. Det havde været noget andet hvis der var tale om børnebidrag, foreningskontingent eller større bankoverførsler. Dvs den underliggende antagelse kunne være at transaktionerne har ...
Kommentar til IT-Havarikommission nu!

Re: De svarer vel selv

ubetinget fyringsgrund Fyringsgrund er en ringe garanti for at det ikke vil ske igen. Desuden mener jeg ikke at der findes en presendens for at kommisionsanbefalinger dikterer hvornår medarbejdere (i det private erhvervsliv?) skal fyres (men jeg kan tage fejl). En IT-Havarikommission burde ...

Sensorer?

Er det muligt at fremskaffe lidt mere konkret information om de sensorer der skal udrulles? Og ikke mindst: Hvad gør man for at sikre at disse sensorer i sig selv, ikke også er/bliver ramt af supply chain angreb?
Kommentar til Hvis jeg var direktør for CIA eller NSA (91/N)

Supply chain attack

Og så kan man jo passende udgive en supply chain attack prevention service samtidig, så kunden får begge dele: nemhed og sikkerhed ;-)
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Re: Konkret use-case?

Tak Esben, men jeg tror du overså drafts i mit opsalg. Med drafts prøver jeg at referere til den håndfuld "Internet Drafts" som PHK nævnte tidligere.
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Re: Konkret use-case?

Er nogle af disse drafts offentligt tilgængelige?
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Konkret use-case?

Har du et eksempel på en konkret use-case hvor structured fields, gør implementeringen nemmere/renere? Oplagt kunne det jo være noget fra Vanish.
Kommentar til Hvor går grænsen?

Re: Common Carrier princippet

Er der nyt fra denne front? https://www.version2.dk/blog/fjender-paa-hoeje-poster-1091466 Common Carrier, som du udlægger det, synes at overlappe samme problematik/ansvarspådragelse.
Kommentar til Metadata er vigtige

Anonymisering after the fact

Så mener du at det bliver pensum, for at vise hvor svært det er at anonymisere/leve op til de tilhørende lovkrav? Eller er lovkravene opfyldt, og derfor skal artiklen illustrere at loven er utilstrækkelig?
Kommentar til Usmarte elmålere

Din løsning?

Hvordan ser din løsning ud? Er det et hjemmestrikket fysisk interface mellem det optiske vindue eller er der brugt eksisterende løsninger? Og hvordan interfaces der til denne løsning? Har den indbygget ethernet server eller lignende?
Kommentar til Velkommen tilbage fra ferie...

Scope?

Er opgaven scopet til det interne produktionsapparat, eller skal der medtages sårbarhed overfor afsætning, i ikke mindst det amerikanske marked?
Kommentar til Negative skudsekunder i sigte

Ang. løvfald

Har du en kildehenvisning jvf. at løvfaldet speeder rotationen op?
Kommentar til Fortryllede data

Re: Fordel indholdet

Er det ikke "bare" et spørgsmål om at have nok lokaliteter? Selvfølgelig halveres antallet af komplette backups, med den løsningsmodel jeg foreslog (plus evt. større sansynlighed for datakorrumption). Jeg var også ude i at overveje en RAID3 lignende model, evt med en OTP nøgle som en...
Kommentar til Fortryllede data

Fordel indholdet

Siden kerneudfordringen i princippet ikke er krypteringens gyldighed, men at sikre holderne af data ansvarsfrihed (som jeg læser det). Så kunne man fordele indholdet på to (eller flere) lokaliteter, på en måde som med rimelig sansynlighed ville sikre at een lokalitet ikke indeholdt inkriminerende...
Kommentar til Server-flytning tvang en af Danmarks mest læste nyhedssider i knæ

Tak for uddybning

Tak til Lars Andersen for det uddybende indslag. Værdifuld opfølgning!
Kommentar til Server-flytning tvang en af Danmarks mest læste nyhedssider i knæ

Re: Tak for at dele

Jeg sætter også stor pris på at folk deler “skyttegravshistorier”. Jeg ville dog ønske at den journalistiske vinkel var mere konstruktiv, i retningen “gør X for at undgå det vi oplevede”, i stedet for “vi oplevede at migrering til cloud er svært”. Det eneste konstruktive jeg kan udlede, hvis jeg...
Kommentar til Server-flytning tvang en af Danmarks mest læste nyhedssider i knæ

Mere konkret indhold tak.

Jeg hæfter mig især ved at bold.dk har haft tests af deres migrering. Men virkeligheden viste så at deres tests var ubruglige, eller var det på områder hvor der ikke var testdækning, at fejlene opstod efter AWS migreringen? Det virker i alle tilfælde underligt at de ikke har testet noget så eleme...