Jari Wiklund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Moore's lov er bagud

Politisk motivation

Umiddelbart kan jeg kun se to politiske motivationer: beslutningsudsættelse (vi må vente på >CERN krystalkuglen er klar, før vi kan beslutte noget på et tilstrækkeligt oplyst grundlag) Eller et strategisk tech/suverænitets fremstød ved at bygge en 100mia fab i Europa. Jeg er bange for at...
Kommentar til USA får IT-Havarikommission

Re: Bittersød fornemmelse

Hvornår blev det sådan at kompetenerne til at forme et samfund forduftede fra Christiansborg Da folk begyndte at stemme i den retning.
Kommentar til USA får IT-Havarikommission

Re: Ubehagelige sandheder

Du kan godt kalde det en skyldfordeler, men essensen er finde root cause, som ofte, som du selv påpeger, vil pege på kulturelle/strukturelle problemer. Lige nu bliver der dog ikke placeret noget som helst ansvar/det har ingen konsekvens at sætte dødfødte milliarddyre projekter igang. Også selvom ...
Kommentar til USA får IT-Havarikommission

Re: Timing?

Men nu tænkte jeg på om der har været politisk omtale af selve ideen. Selve udformningen og implementeringen er relativ simpel(alt efter hvor meget politikerne blander sig), de politiske konsekvenser er(og skulle gerne være) alt andet end simple.
Kommentar til USA får IT-Havarikommission

Timing?

Ved du om den har været under opsejling i et stykke tid? Eller måske blev colonial pipeline dråben der fik bægeret til at løbe over og de fik strikket en executive order sammen i løbet af et par dage(?) Jernet til smedningen af et borgerforslag er varmt, hvis man kunne få medierne med på “når nu ...
Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Re: Små beløb

Men det gjorde de ikke Ifølge domme gjorde de: “hvoraf mange er foretaget i det offentlige rum.” Husk på at det er tortspørgsmålet den her dom drejer sig om. Ikke ulovligheden af tilegnelsen af data.
Kommentar til Hurtigere udrulning som forberedelse til C19-vaccinationer

Re: .tgz istedet for apt.. hvorfor ikke docker layers?

test mod mocks Du skulle vel ikke lige have et par gode links til diskussioner på området? Jeg sidder selv i en situation hvor det kunne være godt med lidt andre øjne/erfaringer på området.
Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Re: Hverdagsagtig karakter

Børge: men hvordan tolker du så det at retten tillægger det “hverdagsagtige” speciel betydning?
Kommentar til Privatliv er noget vi betaler for

Hverdagsagtig karakter

Jeg antager at det er fordi det er transaktioner, som er almindeligt forekomne i det offentlige rum, fx dem du nævner. Det havde været noget andet hvis der var tale om børnebidrag, foreningskontingent eller større bankoverførsler. Dvs den underliggende antagelse kunne være at transaktionerne har ...
Kommentar til IT-Havarikommission nu!

Re: De svarer vel selv

ubetinget fyringsgrund Fyringsgrund er en ringe garanti for at det ikke vil ske igen. Desuden mener jeg ikke at der findes en presendens for at kommisionsanbefalinger dikterer hvornår medarbejdere (i det private erhvervsliv?) skal fyres (men jeg kan tage fejl). En IT-Havarikommission burde ...

Sensorer?

Er det muligt at fremskaffe lidt mere konkret information om de sensorer der skal udrulles? Og ikke mindst: Hvad gør man for at sikre at disse sensorer i sig selv, ikke også er/bliver ramt af supply chain angreb?
Kommentar til Hvis jeg var direktør for CIA eller NSA (91/N)

Supply chain attack

Og så kan man jo passende udgive en supply chain attack prevention service samtidig, så kunden får begge dele: nemhed og sikkerhed ;-)
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Re: Konkret use-case?

Tak Esben, men jeg tror du overså drafts i mit opsalg. Med drafts prøver jeg at referere til den håndfuld "Internet Drafts" som PHK nævnte tidligere.
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Re: Konkret use-case?

Er nogle af disse drafts offentligt tilgængelige?
Kommentar til RFC8941 - Structured Fields

Konkret use-case?

Har du et eksempel på en konkret use-case hvor structured fields, gør implementeringen nemmere/renere? Oplagt kunne det jo være noget fra Vanish.
Kommentar til Hvor går grænsen?

Re: Common Carrier princippet

Er der nyt fra denne front? https://www.version2.dk/blog/fjender-paa-hoeje-poster-1091466 Common Carrier, som du udlægger det, synes at overlappe samme problematik/ansvarspådragelse.
Kommentar til Metadata er vigtige

Anonymisering after the fact

Så mener du at det bliver pensum, for at vise hvor svært det er at anonymisere/leve op til de tilhørende lovkrav? Eller er lovkravene opfyldt, og derfor skal artiklen illustrere at loven er utilstrækkelig?
Kommentar til Usmarte elmålere

Din løsning?

Hvordan ser din løsning ud? Er det et hjemmestrikket fysisk interface mellem det optiske vindue eller er der brugt eksisterende løsninger? Og hvordan interfaces der til denne løsning? Har den indbygget ethernet server eller lignende?
Kommentar til Velkommen tilbage fra ferie...

Scope?

Er opgaven scopet til det interne produktionsapparat, eller skal der medtages sårbarhed overfor afsætning, i ikke mindst det amerikanske marked?
Kommentar til Negative skudsekunder i sigte

Ang. løvfald

Har du en kildehenvisning jvf. at løvfaldet speeder rotationen op?