Torkil Bladt

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til McAfee: 0-dags-onsdag ligner en myte

rettelse

"Hver anden tirsdag i hver måned udsender Microsoft..." Det må være "Den anden tirsdag..."
Kommentar til Webregistreringer kan digitalisere gamle bøger

Øh hvordan kan det du'?

Hele ideen med at indtaste et ord fra et billede er vel at det skal være det rigtige ord. Derfor skal der også laves en facitliste til databasen med billeder. Kunne man så ikke bare bruge den facitliste i sit digitaliserings projekt? Der skal vel alligevel være nogen der oversætter billedet manue...
Kommentar til Copyright i det 21. århundrede... den er nem hva'?

Genudsendelse

Peter skriver i bloggen at temaftenen bliver genudsendt d. 2/6, det er på lørdag.
Kommentar til A Usual Suspect?

Ja velkommen til

Ja ideologi kan være meget godt, men det med håndværket og at få løst opgaven er vigtigere, så lad os høre noget om hvad du bruger rafterne til i IT ;-) Den der med de for få rafter, Poul Henning, lyder som en Jarl, men sidst jeg var forbi var der da rafter nok at tage af, bare ikke 4 m.
Kommentar til Forsvar dig mod hackere - nemmere

Ja det er underligt

At mange virksomheder tror at folk så gerne vil læse deres reklamer, at de mener at kunne forlange af deres læsere at de installerer et bestemt stykke software til formålet... Det er jo stort set den eneste anvendelse af Flash som jeg har stødt på.
Kommentar til Danskerne er vilde med Microsoft

Siderne behøver ikke at vises ens

Jeg mener at et af problemerne er at webdesignere i alt for høj grad forsøger at styre layoutet af siden i detaljer, Det er slet ikke ideen html og css så vidt jeg ved. Det vigtigste er indhold og funktionalitet, layoutet betyder mindre for læseren så længe det er godt. Det er alene i afsenderens...
Kommentar til Forening sår tvivl om OOXML-åbenhed

Der skal da skiftes format?

"hvis der skal skiftes dokumentstandard." Som jeg har forstået det, vilman blive nødt til at ændre dokumentstandard i løbet af få år, hvad enten man holder sig til MS office eller ej. Er det mig der har misforstået det, eller er de gammelkendte .doc .xls osv formater ikke ved at blive...
Kommentar til Nye 0-dags-sårbarheder i Microsoft Office

Bruge 100%

..."hvor et særligt udformet dokument kan få et Office-program til at bruge 100 procent af processor-ressourcerne under Windows."... Min erfaring er at det bøhøver man da ikke et særligt dokument til ;-)
Kommentar til Danskere betaler 80 procent ekstra til Adobe

Ikke så sært

Det er egentligt ikke så sært at det er dyrere for producenten at sælge varer i Europa pr enhed, når europæiske kunder køber dem i USA i stedet, så får de jo mersalg dér uden de store omkostninger. Det der så er tilbage at 'leve af' i Europa er dem der vil have lokaliserede udgaver og dem der men...
Kommentar til HP lancerer lavprisserver til de mindste firmaer

montering

i Linux er der vist nok en kommando der hedder Mount, måske kan den bruges :-)
Kommentar til Sikkerhedsekspert afviser Linux-angreb

Phiskerne kan heller ikke dansk

Nu slettede jeg lige mit eksemplar af mailen igår, men den tekst der følger med er også meget dårligt dansk, måske for at kamuflere mailen så man troede at den kom fra en dansker der bare ikke havde lært dansk...?
Kommentar til Umuligt at købe pc'er uden Windows

Merlin linux

Jeg stødte på en billig pc i Merlin i Haderslev i lørdags med Linux preinstalleret. Prisen var ca 2600,- Jeg kan desværre ikke huske hvilken version der var tale om. Mon ikke det er tegn på at der kommer flere på markedet, især hvis forhandlerne også vil føre nogle pc'ere med bedre specifikatione...
Kommentar til USA: Ny sommertid sender it-folk på overarbejde

Så længe siden er det ikke

Det er ikke mere end et par år eller fem siden at vi ændrede sommertidsdatoen om efteråret her i landet så vidt jeg husker.
Kommentar til KL optimerer portal til gammel Microsoft-browser

Dur ikke med Opera browser

Jeg er en af dem der sværger til Opera browseren, bl.a fordi zoom fuktionen virker meget bedre end i Firefox. Desværre kan jeg ikke klikke i rullegardinmenuerne, da de hænger lidt under menubjælken. Menuen lukker simpelthen når jeg trækker musen ned :(
Kommentar til Maskerne for små i spamfiltre

Hvorfor sende logoer i e-mail

Er der overhovedt nogen grund til at sende et logo i en e-mail. Jeg synes de er forvirrende, da de i listen (opera) optræder som om der er vedlagt et billede. Et logo's eneste formål må være reklame, og er derfor i min definition spam.
Kommentar til Printerproducenter støtter blæk-standard

Standard for blækpatroner

Så mangler vi bare en standard for blækpatronerne, så vi kan få noget konkurrence på reservedelene...
Kommentar til Store forventninger

Forskellen på Open source og åbne standarder

Open source er som en bog, en åben standard er som en (retskrivnings) ordbog :-) Så enkelt er det vel næsten
Kommentar til Ting der mangler i Second Life

Det er lige som i bladene

[1] I livets bog er de gode ting skrevet på venstre side, de dårlige på højre. I blade er reklamerne især på højre side og det interessante på venstre ;-)
Kommentar til Dengang far var dreng

Hvad med hjemmesider?

Hvad vi andre kunne i 80'erne med at lave programmer, kan man nu lave omkring hjemmesider. Jeg tror at mange kan have glæde af at afprøve de avancerede muligheder der ligger i at designe i hjemmesider i HTML, PHP, CSS og hvad det nu hedder. Problemet ligger i at finde på noget passende indhold :-)
Kommentar til Fortress som open source-alternativ til Fortran

Pudsigt navn

Det er egentligt et lidt pudsigt navn at vælge til noget åben software ;-) Det overrasker mig iøvrigt at Fortran stadig bruges efter mere end 30 år!