jan eskildsen

Efter to år og 4.000 mandetimer: Rigspolitiet opgiver forsinket web-portal til millioner

Godt nytår! Er det ved at være ved tiden, da vi skal have en ny og opdateret liste over fejlslagne eller opgivne it-projekter i Danmark? På min ønskeseddel i hvert fald.

2. januar 2018 kl. 12:22
Windows 10 tvinger dig væk fra Irfanview og Explorer

Hvis man ikke vil bruge Edge, kan man bruge Explorer inde fra Edge. Chrome har ærte ustabilt hos mig, så det er afinstalleret. Firefox foretrækkes. Bruger ikke IrfanView, så har ikke haft noget problem (bruger Photofiltre). Irriterende at nogle opdateringer kommer uanmeldt. Windows er i øvrigt kun andet valg hos mig, der har haft Mac i flere årtier – det kan enbefales.

17. februar 2016 kl. 11:08
Hemmelige slides afslører Windows 8-planer: Lynhurtig opstart og ansigtsgenkendelse

hemmelige slides - eller bevidst læk?

Da Vista skulle komme, hørte vi om i årevis, hvor godt det skulle blive. Inden der var gået to år var W7 på vej, og nu skal man så sælge W8. Godt jeg har beholdt min XP.

29. juni 2010 kl. 15:13
Forsvaret skyder leverandører af panser-bærbare ned

Problemet er nok, at forsvaret ikke er blevet tilbudt returkommission som i forbindelse med deres megen rejseaktivtet. Alle de sager, der har været, signalerer at det hele er råddent hos forsvaret.

22. marts 2010 kl. 15:10
Apples kamp mod Flash får aviser til at ændre websiderne

Iøvrigt er det mere end måned siden, at man blev præsenteret for det, artiklen handler om. Se denne video:http://www.youtube.com/watch?v=T0D4avXwMmM

18. marts 2010 kl. 11:31
Apples kamp mod Flash får aviser til at ændre websiderne

Det er mange uger siden, det blev kendt at Adobe er på vej med en "packager", som lagrer Flash filer fra Adobes software og packager vil kunne læses af iPhone og dermed af iPad. Men Microsoft lobbyisterne og andre uvidende skal jo forsøge til det sidste at svine de mest innovative it-firmaer til ...

18. marts 2010 kl. 11:29
Apple iPad: Hvor er USB, GPS, Flash og multitasking?

Ib Erik

Du har ret. Apple skal altid rakkes ned. Måske fordi de altid sælger bedre end Microsoft-lobbyen bryder sig om (?) – menLenovo lover også spndende, og så er der jo den nye Sony Vaio – men prisen, mand, prisen...

28. januar 2010 kl. 13:10
Apple iPad: Hvor er USB, GPS, Flash og multitasking?

Det er mest brok, som før sagt. Når man kan sætte dimsen i en dock, kan der selvfølgelig komme andre former for tilslutningsmuligheder også.

Ingen aner åbenbart noget om IT's historie, eller om Apple. Men sådan har det været de gange Apple kom med noget nyt. Brug dog jeres fantasi og tænk jer om.

28. januar 2010 kl. 13:02
Apple iPad: Hvor er USB, GPS, Flash og multitasking?

USB: Der er hukommelse nok til flere film, afhængig af modellen, men lad os nu se, hvilke former for tilkøbs- og tilslutningsmuligheder der bliver i den endelige udgave. Apple ved hvad de gør. Og vil måske give os mulighed for at hente aviser bøger og film fra deres iTunes, iNews eller hvad der findes på. Tænk hvis der var en iNews, hvor man kunne abonnere på artikler om udvalgte emner fra alle medier. Og hvis flere medier arbejdede lige så seriøst som det vi befinder os på, kunne mediehusene måske overleve bedre. Men det kræver nok, at de gamle gråhårede gumpetunge mænd i bestyrelserne rundt omkring bliver erstattet er unge friske folk, der kan se mulighederne. Da internettet kom, samlede jeg på citater fra aviserne, som ikke så noget som helt i nettet. De er for pinlige til at hente frem i dag, men nogen af redaktørerne er de samme, og betyrelsesmedlemmer. tilsammen har de koster dagbladene mange mange hundrede millioner kroner i de seneste ti år, fordi deres hjerner intet fatter, hvis ikke det står på avispapir

28. januar 2010 kl. 11:56
Apple iPad: Hvor er USB, GPS, Flash og multitasking?
  1. Der er GPS i de fleste nye biler.

  2. USB – til hvad, man kan sende sine dokumenter, så ligger de både hos modtageren og på mail-serveren.

  3. Flash kommer måske når den er færdig til salg, ellers i næste udgave.

  4. Multitasking, se pkt 3.

28. januar 2010 kl. 11:32