Christian Schiønning

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Kommune udvider mobil selvbetjening uden om NemID

Re: NemID til at signere andre login løsninger

Det er vel præcis samme fremgangsmåde som netbank!?!
Kommentar til Kurset som burde være overflødigt

Godt vi er sluppet af med pap-klippekortet

Jeg husker tydeligt de problemer jeg havde med pap-klippekortet som knægt. Hvis det blev vådt eller krøllet var det umuligt at benytte. Og det var ofte tilfældet dengang. De problemer slippet vi da for i dag. :)
Kommentar til Anmeldelse: Microsoft Surface RT er mere netbook end iPad-dræber

Drop nu de EB-overskrifter

iPad-dræber! Det er da noget forbandet sludder at skrive. Jeg er ikke iDevice-bruger - og bliver det nok aldrig, men jeg er så træt af at læse om iAlt-mulig-dræbere. Der er ikke nogen der bliver dræbt, men derimod nogle markedsandele der bliver flyttet lidt rundt.
Kommentar til En iPhone-ejers bekendelser: Sådan føles Nexus 4 og Android 4.2

..,så ligger app'ene to steder..

"..Og selvom jeg prioriterer dem efter hvilke, jeg bruger mest - eller flytter dem ud på startskærmen, så ligger apps'ene to steder: Altså både på startskærmen og i apps-kataloget. Det virker temmelig fjollet." Du flytter dem ikke ud på startskærmen, du laver en genvej! App'en kan ikke...

Mon de også får ændret det, så man kan se det på PS3?

Det er nok alt for optimistisk at tro på, men man har da lov at håbe.
Kommentar til Netflix åbner streaming-tjeneste for film og tv-serier i Danmark

Hvad skal jeg bruge til at vise Netflix med?

2½ måned gratis Netflix kan man da ikke sige nej til, så jeg er da også hoppet med på vognen. Og jeg skal da også prøve HBO når den kommer. Så må vi se om det ender med enten-eller eller både-og. I går aftes skulle det så testes. Jeg brugte måske 15 min. på at finde kabler osv. for at tilslutte ...
Kommentar til Rejsekort har udstedt 40.000 'dummebøder'

Re: Pris for manglende check-ud

Jeg har allerede tre eller fire advarsler, men kortet fungerer endnu. Jeg tror dog også at de fleste har rundet de tre advarsler, eller er det kun mig der glemmer at checke-ud?
Kommentar til Rejsekort har udstedt 40.000 'dummebøder'

Prøver igen - fik "time out" mens jeg redigerede :(

Sidst jeg rejste fra Holbæk til København H, glemte jeg at check-ud. Det kostede mig 50 kr. Normalt koster det 83 kr. at rejse på den strækning, så jeg sparede 33 kr. ved at glemme check-ud! Jeg kan godt forestille mig, at der er mange som glemmer check-ud, når de rejser på en strækning der kost...
Kommentar til Rejsekort har udstedt 40.000 'dummebøder'

Re: Pris for manglende check-ud

Sidst jeg rejste fra Holbæk til København H, glemte jeg at check-ud. Det kostede mig 50 kr. Normalt koster det 83 kr. at rejse på den strækning, så jeg sparede 33 kr. ved at glemme check-ud! Jeg kan godt forestille mig, at der er mange som glemmer check-ud.
Kommentar til Små tæv hver dag forhindrer slemme tæv senere

Dette gælder også børneopdragelse

Jeg ved godt at jeg er langt uden for emnet, men det beskriver meget præcist (selvfølgelig symbolsk ment) hvordan jeg mener man bør opdrage sine børn. Ikke flere curling-forældre - vi skal være karate-forældre.

Jeg må straks ha' mig en Galaxy tab

Nogen der ved hvordan man får fingre i en? Kan man nå at købe en i Holland?

Re: De kan jo starte med at bruge OO hjemme

Så konverteringer fungerer dårligt mellem MS Office og OO. Det er jo ingen overraskelse. Så ungerne kan jo starte med at bruge OO hjemme, når de ved at aflevering foregår i OO. I modsætning til MS office kan de jo gøre dette omkostningsfrit, både for dem selv og for skolen Enig! Man kan jo v...

Spørgsmål...

Er den NFC chip som er/kommer i telefonerne af samme type som den der er i Rejsekortet? Og kan man i så fald erstatte Rejsekortet med sådan en telefon?
Kommentar til Kommunerne: Det er altså ikke så nemt at digitalisere

Der er mange grunde til at det går så trægt

I nogle tilfælde er det et spørgsmål om at medarbejdere og ledere gør som de altid har gjort og ikke kan komme ud over den forestilling at et dokument er et stykke papir. I Andre tilfælde er det et spørgsmål om at kommunerne ikke har modet eller økonomien til at udvikle de gode løsninger. Derfor...
Kommentar til Rapport om skolernes it: Lappeløsninger, der ikke spiller sammen

Re: Skoleintra?

Ja, der er ingen tvivl om at SkoleIntra burde programmeres om helt fra bunden. Desværre har UNI-C så vidt jeg ved et de facto monopol på området, så jeg tror ikke der sker noget før de får konkurrence eller bliver væltet af klager. (Jeg opfordrer til begge dele)

"Det offentlige" er også med

Herhjemme bruges Typo3 blandt andet hos virksomheder som Danisco, Sanistål og Chr. Hansen A/S. Hvis vi skal have "det offentlige" med kan Justitsministeriet, Aarhus Universitet og Rødovre Kommune nævnes.
Kommentar til Digital selvbetjening flopper fælt: 6 ud af 10 løsninger bruges ikke

En stor del af problemet er manglende brugervenlighed

Man kan bruge, og der er brugt, meget tid på at diskutere digital signatur og NemID, men det er slet ikke relevant i forhold til denne artikel. Så flyt den diskusion et andet sted hen. Jeg mener ikke der er nogen tvivl om at det er selve selvbetjeningsløsningerne der udgør en stor del af probleme...
Kommentar til iPhone-applikation skal være rundviser på Stevns Klint

Misvisende overskrift

Endnu et eksempel på at iPhone bliver overeksponeret. Jeg havde nu ikke forventet det her på Version2.
Kommentar til Så meget computer får du for 10.500 kroner i Københavns Kommune

Re: Lyder da rimeligt

I danske daginsttutioner er der skåret så meget i økonomien at der ikke er tid til at bruge en computer hvis man er ansat som pædagog. Så der er ikke brug for mere end 1 computer!
Kommentar til Socialdemokrater vil gøre dokumentformater til udmattelseskrig

Re: Rettige omhu

Det er i den grad positivt når en politiker ønsker at sætte sig grundigt ind i tingene før en beslutning tages.