Thomas Larsen

Fremtiden er lys: Fiber til alle

Jeg er også med hvis Aura skulle få lyst til at åbne deres net. Vi er jo desværre ramt af en mangel på IPv6 hos dem :-(

Mvh Thomas

16. april 2020 kl. 16:13
Europa-Parlamentet vil have ensrettet opladning af mobilenheder

Jeg forstår ikke helt at Apple insisterer på at forvirre deres kunder på den måde, de har for lang tid siden skiftet mod USB-C på deres computere og åbenbart også på visse af deres Ipads, men skifter ikke på telefoner og resten af deres Ipads?

Det er sådan set fint med mig at de fjerner stikket på deres telefoner, for at lade trådløst. Sådan lader de f.eks også deres headsets.

Jeg gad godt at man kunne lægge sig fast på en standard for hurtigopladning via USB-C (PD, QuickCharge, Dash, Warp, Andet) Men dog kan alle lade,men dog langsomt hvis de ikke understøtter protokollen.

4. februar 2020 kl. 09:51
CBB Mobil: Send de første tre tegn af dit kodeord

Når nu vi alligevel har NemID burde det vel være muligt at implementere et interface hvor en kundeservice medarbejder på sikker vis kan validere identiteten på en given kunde.

Jeg skulle for nylig overføre et større beløb til en konto og fik i netbank besked på at ringe til banken. Der blev jeg taget igennem en længere quiz - "hvad hedder din bankrådgiver", Hvor meget indbetaler du månedligt på lån X, osv. Der var nok 10 spørgsmål af den karakter.

Men alt dette er jo fordi vi ikke har et standard interface til at autentificere en person via telefon.

16. april 2018 kl. 09:52
Ekspert efter '3' flytter til IPv6 og offentlige IP-numre: Smid din gamle Android-mobil ud

Der er da netop alt mulig grund til at tro at 3 firewaller kunderne, ellers vil jeg mene at de gør det forkert. Det er simpelt at blokere trafik initieret udefra, det kræver ikke mange ressourcer i forhold til at CGNAT'e Det burde 3 have klædt deres pressechef på til at sige.

Hvis enkelte kunder vil have mulighed for at stille services til rådighed på internettet via deres mobil device bør de kunne bede om at blive flyttet til et APN uden firewall og så må de så bare selv stå for sikkerheden.

20. december 2017 kl. 11:42
NotPetya-bagmænd havde aldrig en chance for at dekryptere data: ID-kode er helt tilfældig

Er det bare mig der er lidt forvirret over det modsat rettede i påstanden om at bagmændene ikke er i stand til at dekryptere PC'en samtidig med informationen om at nøglen ligger på PC'en krypteret med bagmandens public key. Så skulle det vel ikke være vanskeligere end at bagmanden oplyser nye kontaktoplysninger på deres callcenter, en guide til hvordan man får mailet indholdet af den nævnte readme fil til dem samt en bitcoin adresse. Hvis man altså virkelig ikke kan undvære sit data og man ikke lige fik taget sig sammen til at få sørget for backup

30. juni 2017 kl. 01:05
Den Blå Avis-svindlere kan ændre navn trods NemID-validering

Er det ikke en ikke-nyhed. Som jeg læser det er det en feature at man kan anonymisere sit navn. Når man er nem-id valideret kendes identiteten på den person der er valideret. Dem der er nem-id valideret og samtidig svindler lukrerer udelukkende på at politiet blot henligger denne type sager.

16. marts 2017 kl. 11:03
Giv dit input til et bedre internet

Hvorfor ikke gøre begge dele? Langt de fleste hr. og fru. Jensen har ikke begreb eller intension om at subnette? Hvorfor skal de så have en /56? Hvis man i bestillingsprocessen gør en enkelt /64 til standard og så giver mulighed for at man i stedet, vederlagsfrit, kan tilvælge en /56 (naturligvis med mulighed for at ændre det på et vilkårligt senere tidspunkt) så har man opfyldt alle behov og samtidig "spildt" færrest mulige adresser. Yoel havde "avancerede tilvalg" med i et blog indlæg tidligere om bestillingsprocessen. Internetforbindelser bliver forhåbentlig automatisk provisionerede alligevel så der er ingen grund til one-size-fits-all™

9. januar 2017 kl. 10:19
Nye tider: Danmark fandt dronningen på nettet

Tommy Winthers plugin bruger DRs HLS streams. Den får URL'erne via DRs API

http://www.dr.dk/mu-online/Help/1.3/Api/GET-api-apiVersion-channel-all-active-dr-tv-channels

2. januar 2017 kl. 15:37
Rigspolitiet har fornyet kontrakter med CSC i 19 år uden udbud

Der er jo fundet de obligatoriske syndebukke i hackersagen så CSC kan holdes uden ansvar. De er jo alene den forurettede part :-)

2. december 2015 kl. 06:51
Warg dømmes skyldig – men er tæt på en prøveløsladelse

Vidnet A har for landsretten forklaret, at CSC’s kunder har tabt penge i forbindelse med, at systemerne periodevis har været lukket ned for at installere de nødvendige patches."

Altså de samme patches som de burde have installeret? Altså bare tidligere. Det er klart, havde det ikke været for Anakata så kunne de jo fortsat have undgået den nedetid.

18. juni 2015 kl. 07:44
Forældreintra - få det dog lavet bedre!

Hej Jens

Når jeg udkommenterer forside parseren fungerer det, vores forside har tilsyneladende et andet format end din.

$ ./fskintra.py Henter liste af børn Vælger [Oliver 3A] Login på skoleintra Behandler beskeder i bakken ind Behandler beskeder i bakken ud

/Thomas

11. april 2013 kl. 13:19