Jørgen Tietze

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://www.version2.dk/mit/0/kommentarer?token=HPnHcLYhJ8jCXC_UoTnfzqY2R9xpwMBmKONAZAek0jk

Kommentarer

Kommentar til Sådan får du en dårlig karakter

Re: Den søde tid med solskin

Ja, hele dit indlæg kan vel ses som udtryk for at du interesserer dig for netop det :-)
Kommentar til Knowledge management der virker

Videnstyper

Følgende artikel om videnstyper tegner en lille topologi, som egentlig er en fin til at nuancere vidensbegrebet - end blot tavs og eksplicit viden (Nickols 2003). Link nedenfor. Michael Polanyi var vist en af de første der bragte tavs viden på banen med klassikeren "The Tacit Dimension"...
Kommentar til Sådan får du en dårlig karakter

Den søde tid med solskin

Jeg synes at fornemme at der er nogen, der ligesom de studerende hellere vil ud i solen og nyde den fremfor, at arbejde som censorer for tiden? ;-)
Kommentar til Digital signa-suk

Ny nemID i udsigt?

Læste følgende på Dorthe Tofts blog ifm. en såkaldt "brugerfejl" ved digital signatur, hvor signaturfilen ikke var beskyttet af kodeord efter sikkerhedskopiering - kommer der mon ny nemID senere på året? Ifølge Palle Sørensen [centerleder hos IT- og Telestyrelsen] er der nemlig tale om...
Kommentar til Digital signa-suk

Re: Hvorfor browse

Til de af jer, der er trætte af at browse rundt på disken efter .pkcs12 filen på *nix, er løsningen blot at smide filen i ~/.oces/ Det gør det da en anelse nemmere, at pkcs12-filerne som ligger der vises i dropdownmenuen. Så skal man bare pine død huske KUN AT BRUGE MUSEN til at klikke OK efter...
Kommentar til Hvorfor er alle (andre) bilister på vejene nogen idioter?

Tourettes syndrom i trafikken

Traffic Tourette's: The uncontrollable urge to scream obscenities at other drivers who infringe on your space (whether real or imagined). http://www.urbandictionary.com/define.php?term=Traffic%20Tourette%27s Edit: se i øvrigt road rage: http://www.urbandictionary.com/define.php?term=road+rage
Kommentar til Min første Mac

Re: Menuadgang og andre gode kommentarer

Det smarteste til at »tastaturnavigere« i menuerne er nok æble-skift-7, så kommer man direkte til et søgefelt, hvor det er muligt at søge på menuelementer.
Kommentar til Sårbarhedstjek lagt ned af brugerne

Den må være meget grundig

I dag er der foretaget 19841 tests og køen er stadig fuld. Vi må håbe at kontrakten er fordelagtig for nogen af parterne! ;-)
Kommentar til USB-porten køler den bærbare i skødet

Uden virkning

Ovenstående løsning har ikke den store effekt - ofte er det lige så effektivt at placere den bærbare på en bageplade der kan absorbere varme. Det smarte ved den løsning er at den ikke bruger strøm.
Kommentar til Sådan gør du 100 milliarder telefonopkald søgbare

Stadig blot informationer

Til Hans: Problemet er at du ikke ser hvem der har talt sammen, men kun hvilke telefoner/ abonnementer der har haft kontakt til hinanden. Person og abonnement/ telefon er ikke med nødvendighed afhængige.
Kommentar til Koblet resonans giver trådløs strøm

Magnetfelter og biologiske systemer

"Det faktum, at magnetfelter interagerer så svagt med biologiske organismer er også vigtigt af sikkerhedshensyn" Tja, det er da lidt en sjov sætning - mao. hvorfor foregribe en problemstilling, hvis den næsten ikke er tilstede?