Kurt Westh Nielsen

Svaghed i tofaktor-autentifikation kan lokke millionbeløb ud af Facebook, Microsoft og Google

Det er (h) vist gået lige lovlig hurtigt med denne historie.

20. juli 2016 kl. 11:19
Når pc’en støver til

Ja det gør jeg, men sålænge selvrådige Google ikke totalkontrollerer muligheden for at roote enheder og i det aktuelle tilfælde tolerere alternativt Linux os, så vil jeg gerne bruge 800 kroner på at opleve hvor fedt det kan være at droppe en bedaget Windows-pc. Men hver sin smag, sådan bør det netop være. Om et år gør jeg sikkert noget andet...

4. juni 2015 kl. 19:04
Harddisk-optager: Kan den opdateres?

Tak for den oplysning om at der var både ind og udgang på den digitale maner. Senere fjernede fabrikanterne den mulighed, ser det ud til - eksempelvis her:http://www.minidisc.org/part_Recorders_Aiwa.html

Ved du, Nikolaj Brinch Jørgensen, om det skyldtes en offentliggjort aftale mellem producenterne?

/kurt

8. april 2015 kl. 15:12
Harddisk-optager: Kan den opdateres?

Hmm, jeg mente *både digital ind- og udgang. Jeg var også dengang bruger af miniDisc-grej og man må sige at det tilgænglige udstyr på consumermarkedet dengang var særdeles analogt i sin tilgang - MiniDiscs i særdeleshed. Den eneste måde at komme til optagelserne var via en analog lydudgang.

8. april 2015 kl. 11:22
Harddisk-optager: Kan den opdateres?

Fjernede 8 torx-skruer på min Iriver og erstattede det gamle støjende Toshiba-harddiskdrev med den nye min 50 pinskompatible sdd. Indholdet var kopieret over fra den gamle disk i forvejen. På Iriver er der kun en måde at forbinde sdd'en på, så der er ikke risiko for at vende noget forkert.

  • Power up og opdatering af disk-databsen gik perfekt.

https://drive.google.com/file/d/0B3ywNtYpEJc4aExWWVFpX2pYQjA/view?usp=sharing

  • billedet viser den nye diskkapacitet. everything is smooth. Jubii!! /kurt
18. marts 2015 kl. 11:10
Harddisk-optager: Kan den opdateres?

"Format new SSD to FAT32 using PC.
You'll probably need to use a 3rd party program to format a drive this large to FAT32. I used guiformat.exe from Rodgecrop Consultants on my Windows 8 machine."

  • Jeg brugte ovenstående formatteringsværktøj med den nye disk sluttet til via USB. Jeg er spændt på at kopiere indholdet fra den originale harddisk over (Rockbox) og montere den nye harddisk i den gamle optager. /kurt
17. marts 2015 kl. 12:00
Harddisk-optager: Kan den opdateres?

Min nye sdd-disk er modtaget og jeg har formatteret den til max-kapacitet under FAT32, således som det link, jeg inkluderer i mit blogindlæg beskriver. Flere brugere på Rockbox-bekræfter at hardwaren kan adressere mere end 32 GB - blot er det vigtigt ikke at anvende Rockbox' nyeste bootloader. Vi får se, nu gør jeg klar til at foretage opgraderingen - tak for kommentarerne so far, de bliver nærlæst - x fingre....

17. marts 2015 kl. 11:55
Bliv din egen mobilmekaniker

Jeg tog mig god tid på frankrigsturen. Den største hindring var faktisk, når den de stejle bjergveje over Mt. Blanc krævede nedgearing til 1. gear - det krævede, at bilen skulle hole helt stille, men så kunne køen bagefter os få mulighed til at overhale ;-) Et sæt bremseklodser til skivebremserne på forreste hjul kostede under 20 kroner i det lokale supermarked, og udskiftningen krævede en skruetrækker og fem minutter på supermarkedets parkeringsplads, akja ;-)

30. januar 2015 kl. 15:03
Bliv din egen mobilmekaniker

Nogle gange er debatten herinde noget topspændt. Hvis nogle ikke har lyst til at bakse med den slags selv, så er forståelsen bestemt til stede hos mig. Jeg synes bare den slags reparationer kan være sjovt tilfredsstillende for mig personligt. Så jeg har det fint med bare at informere om muligheden for postordre løsningen, næste gang kan det være jeg ikke gider og får min lokale hardwarepusher til at fixe det. Det hele er vel bare værd at forholde sig til, så vi ikke blot står som får hos de officielle reparationskanaler, som i den grad forstår at bon'e privatforbrugere. Og så synes jeg selvfølgelig, der er et negativt eksempel på manglende CSR, når firmaer vælger at spænde ben for reparationer ved at lime ting sammen og gøre det umuligt at skifte eksempelvis batteri på mobile enheder.

Tillad mig lidt nostalgi: Jeg kan stadig huske, når jeg skiftede bremseklodser på min 2CV under årlige ture til Frankrig, hvor jeg købte klodserne til lavpris i det lokale supermarked og brugte fem minutter på manøvren i ferien. Fornemmelsen af at spare danske værkstedspenge ved selv at udføre proceduren var god ;-) /kurt

27. januar 2015 kl. 20:53
Det digitale Tupperware-party

@phk Når jeg skriver "Men om der opstår et digitalt frirum bag Ellos hipsteragtige og ikke superintuitive brugergrænseflade, er det vist alt for tidligt at gisne om" er der ikke tale om en anprisning af Ello. Puds brillen phk ;-)

30. september 2014 kl. 10:54
Apati efter et år med Snowden?

Tak Dan. Clipper-chippen og eksportforbud mod stærk kryptering, taler vist et tydeligt og veldokumenteret sprog ;-) /kurt

10. juni 2014 kl. 15:58
Apati efter et år med Snowden?

@Martin Kirk - nu er scopet for rapporten jo den lovgivningsmæssige udvikling snarere end hvordan datacentre angiveligt har forbedret sikkerheden med endtoend-kryptering.

Og generelt tak for kommentarerne, det ville være skønt, som Rune Larsen foreslår, hvis nogle af jer kunne kaste et link eller to for at konkretisere nogle af de meget generelle påstande, som eksempelvis den om at journalister har udvist manglende indsats. Jeg kender ganske mange journalister, som ikke passer på Kelds beskrivelse. Anders fra "Aflyttet" f.eks: http://www.radio24syv.dk/programmer/aflyttet/ - prøv lige og se, hvormeget han har lavet om afsløringerne.

10. juni 2014 kl. 15:31
Lov om netneutralitet rykker et skridt nærmere i dag - men teksten bliver udvandet

Sjovt at sidde i Bruxelles til en databeskyttelseskonference og læse om lovgivningsarbejde omtalt som "EU-maskinen" af forfatteren til ovenstående artikel. Og tankevækkende at opleve en EU-kommissionsansat topjurist bebrejde regeringen i blandt andet Danmark for at være træge og bagstræberiske i samarbejdet om at forbedre og modernisere lovgivningen for databeskyttelse.

23. januar 2014 kl. 11:41
Kikset start på COOPs bankambitioner

Wow - informativt.

1. november 2013 kl. 10:48
Spark selv liv i displayet

I princippet er jeg sikker på du har ret. I praksis har jeg ikke oplevet en mærkbar forskel.

19. september 2013 kl. 21:56
Spark selv liv i displayet

Prøvliåhørhær: Med hensyn til garanti, kan man jo overveje at gemme det originale panel og skifte til det, hvis noget skulle gå galt.... ;-)

19. september 2013 kl. 10:50
Spark selv liv i displayet

God pointe, Kevin. Jeg stødte selv på en instruktionsvideo da jeg ledte efter paneludskiftning. Her: http://youtu.be/xQ48LTWo9CI

På min x220 er pladsen imidlertid optaget af plads til SIM-kort til mobilt bredbånd, så den mulighed har jeg ikke selv....

19. september 2013 kl. 10:48
Spark selv liv i displayet

Denne youtube-video giver et indtryk, som jeg kan bekræftehttp://youtu.be/Q2O63oBOvJU

Udover det kan jeg sige, at i praksis kan jeg nu sidde udendørs - endda i solskin - og benytte min laptop, det kunne jeg ikke med det gamle panel.

18. september 2013 kl. 15:16
Trådløst sci-fi-ur

Mine erfaringer med strømforbrug ligger på linje med det, der er nævnt i denne kommentartråd: Jeg vil skønne at bluetooth-forbindelsen snupper mindre end 10 procent ekstra i strømforbrug. @Jesper Arning - Det var en forglemmelse at jeg ikke meldte om strømforbruget, da jeg skrev om Pebble. Men tak for den indirekte opfordring til at sætte ord på.

13. maj 2013 kl. 10:14