Peter Kyllesbeck

Kommentarer

Re: Mere til udlandet

Lod mærke til den her i Computerworld artiklen. Det lod vi så være at lægge mærke til. ;-)

Re: Opkrævet eller ikke!

Fredede ejendomme er fritaget skat. ;-)
Kommentar til Video: Hacker taler til offer gennem IoT-sikkerhedskamera

Re: En god lektie

pwsafe https://pwsafe.org er et andet bud.
Kommentar til Danmarks Statistik erkender regelbrud: Modtog gaver fra datavirksomhed

Re: Men reglerne er klar

Det gælder så ikke folketingsmedlemmer/regeringsmedlemmer De er så ikke offentigt ansatte i normal forstand. ;-)

Re: Bopælspligt?

Hvor længe kan man så være borte fra sin bopæl? I Vejledning om folkeregistrering 3.2 "I øvrigt kan der ikke gives nogen fast tidsgrænse for, hvor langt fraværet fra bopælen kan være, når den pågældende opholder sig her i landet."

Re: Bopælspligt?

Nu kan man godt have råderet over flere helårsboliger her i landet bare ikke i samme kommune. Hvilken der er den egentlige bopæl afgøres iht CPR-lovens § 7. (Samme kommune er for København, Frederiksberg og de gamle amter København, Roskilde og Frederiksborg en og samme kommune)

Re: Brug det gamle system

Hvor? Tomt link
Kommentar til Sådan finder og retter Facebook kodefejl med kunstig intelligens

Re: Ressource forbrug

Som jeg læser det der er frem lagt her, og Mark Harman citeres for er, at disse automatiserede AI tests køre på brugerenes tlf'er for som det argumenteres "så virker lab-tests kun i begrænset omfang !", de har ikke alle de forskellige tlf's der bruges og slet alle de...

Re: undefined

Smørrebrødspapir med hul i Hvis det ikke er tilstrækkeligt, hvad så med den normale sløring man ser foretaget, hvor kun ansigtet er sløret på fremmede?

Re: naiv.dk

Ja for jeg gætter på at man næppe lige kan slå op i udenlandske motorregistre på denne måde når f.eks en polsk bil kører forbi scanneren. Det behøver man vel heller ikke - køretøjet skal være at finde i registeret for udstete EcoSticker. (Landekode & Reg. nr.) Jeg formoder et sådant...

Re: Hold nu op

Hvis det du citerer korrekt, så står der jo intet om at de skal være i hvert sit rum? Tja, ikke helt korrekt: ;-) § 199. En bolig skal ud over et eller flere beboelsesrum have køkken og bade- og wc-rum.

Re: Jeg håber der bliver sanktioneret

Det var vist at gøre debatten en bjørnetjeneste. Var det? Man skal da, som du selv viser ved at citere RO, vælge sine ord med omhu. ;-)

Re: Jeg håber der bliver sanktioneret

Er du sikker på det? Ja, hun mener nok ikke det, jeg skriver ( fra Dansk Synonymordbog). ;-) Jeg forsøger bare at vise dualiteten i visse ord.

Re: Jeg håber der bliver sanktioneret

Jeg håber at der bliver sanktioneret markant på europæisk plan. Det mener du nok ikke. ;-) "sanktionere: godkende, være indforstået med, samtykke i, stadfæste, bekræfte, jf. tillade"

Re: Backup data

I stedet for at gå rundt og slette data her og der, så er det nok at slette nøglen. Det kan være mange gange nemmere. Ny nøgle hver dag. ;-)

Re: Backup data

Man kan komme langt med at skille persondata ud, og kryptere separat. Det kræver selvfølgelig systemer, som kan skille persondata ud og kryptere det. Hvad skulle formålet være? Gemme persondata bag lås - hvem har nøglen - og hvorfor, hvis relationen er 'glemt'?
Kommentar til Hvorfor stolede politiet ikke på ANPG under menneskejagten?

Re: ANPG er et totalitært tiltag ...

Præmissen er at ANPG skulle kunne sige om en given bil havde forladt Sjælland. Det vil systemet naturligvis aldrig kunne gøre, alt den stund at det kigger på nummerplader og at nummerplader og biler nemt kan adskilles. Det kan ANPG ved en positiv observation. (se den første kommentar til a...
Kommentar til Hvorfor stolede politiet ikke på ANPG under menneskejagten?

Re: Politiet mangler tillid til ANPG

Politiet selv sidder meget stærkt på anklagemyndigheden. Ja, det er jo en del af anklagemyndigheden. Politidirektøren er offentlig anklager i første instans.
Kommentar til Hvorfor stolede politiet ikke på ANPG under menneskejagten?

Re: Politiet mangler tillid til ANPG

Hvordan du kan få det til, at når JL taler om at kun 10% af registreringer kommer fra mobile enheder, at så skulle han referere til Sverige, og samtidig linke til at bilag, som har oplyst, at de kun har mobile enheder, det går over min forstand. Nu er det dig, der lægger ord i min mund. Je...
Kommentar til Hvorfor stolede politiet ikke på ANPG under menneskejagten?

Re: Politiet mangler tillid til ANPG

De må virkelig grine deres røv i laser, når de ser en debattør tale om, at "hot-listen er et glimrende værktøj for det kørende politi". Vi har vist forstået, at du hellere så politiet brugte tid på at huske lister med interessante (hot-listede) registreringsnumre. Du refererer...