Peter Kyllesbecks billede

Peter Kyllesbeck

Kommentarer

Kommentar til Apple vil låse iPhone op med ansigtet

øjenæblescanning ?

Er det en udvidet form for irisscanning?
Kommentar til Næsten alle biler har en alvorlig it-sårbarhed, som ikke kan fjernes

Re: ECU

Hm! fra https://en.wikipedia.org/wiki/ECU - Electronic control unit, a generic term for any embedded system that controls one or more of the electrical systems or subsystems in a motor vehicle - Engine control unit, one type of electronic control unit that manages an engine's operation
Kommentar til e-Boks: »Ideen om en log vil vi gerne tage med i vores overvejelser«

Re: En katastrofe

Men hvis Statens Serum Institut havde ringet til postvæsnet og gjort opmærksom på at en CD var sendt til den kinesiske ambassade ved en fejl, og de egentlig gerne ville have brevet tilbage inden det blev afleveret til kineserne, ville det så ikke være i orden at efterkomme det ønske? I den...
Kommentar til Sekscifrede telefonnumre giver MobilePay problemer på Grønland

Re: Det handler slet og ret om vilje

Jeg forstår dog ikke at Danske Bank har valgt at "isolere" MobilePay til de enkelte lande - Det har de vel heller ikke. Der gælder de almindelige regler for overførsel til udenlandsk konto, og der kræves nogle flere oplysninger. ;-)
Kommentar til »Helt ekstraordinært« fjerner e-Boks 2.046 fejlleverede lønsedler

Re: .

Ligner at resten af Danmark er enige om at vi har en postkasse "Hvor poster du et brev" - i en postkasse - og den er stadig rød. ;-) http://www.postnord.dk/kundeservice/opsaetning-af-brevkasser og så ligner det ikke noget. ;-)
Kommentar til »Helt ekstraordinært« fjerner e-Boks 2.046 fejlleverede lønsedler

Re: .

Bliver mere og mere glad for at breve til mig smides i min postkasse (Hvis ikke PostNord får dem gjort væk da :) ) Papirpost er da postet i postkasser og hvis PostNord vil, når de til din brevkasse. ;-)
Kommentar til Dødsklokkerne ringer for MS Paint

Re: Enig, et godt lille værktøj.

Snipping tool er bedre. ;-) Findes i Windows Accessories
Kommentar til Dansk netshop gemmer billedfiler af kunders pas i fem år

Re: Løsningsforslag til Proshop (helt gratis)

Nøglen krypteres med den offentlige nøgle og ligges i databasen ved siden af billedet. Hm! Den lægges vel.

Re: Åbenhed

at være åbne omkring angrebet. Åbne omkring (around) som i 'no fence'? Eller åbne om (about) angrebet? (ironi om sproglig forvirring)

Re: Sprog

"adgangskode styrke" .. som skulle være i et ord. Ja, de blander ordene. Hvad med 'feltråb'? ;-)
Kommentar til Især unge under 24 år glemmer at åbne Digital Post

Re: Midnats post

have glemt at slå mobilen på lydløs Det kan man jo så få mobilen til at gøre automatisk efter en selvvalgt tidsplan, og endda vælge undtagelser (f. eks. SMS - nej, opkald - ja, påmindelser - ja ;-)

Re: Begrænset åbningstid

Deres supportere, på bl.a. facebook, går ikke hjem før kl. 22. Så nu skal vi bruge Facebook for at få support mellem kl 20 og kl 22? Vist ikke noget der fremgå af hjemmesiden.

Re: Begrænset åbningstid

Deres support går ikke hjem før kl. 22. Åbningstider: Mandag - fredag: 8.00-20.00 Weekend og helligdage: 10.00-20.00 står der på hjemmesiden.

Begrænset åbningstid

Tja, det er vel et resultat af ikke at have kundeservice 24/7 :-( Man kan ikke altid melde fejl, når de opstår. Andre selskaber har døgnåben kundeservice.
Kommentar til Programmering: Derfor er der forskel på store og små bogstaver

Re: Spændende, interessant - men lidt it-baggrund mangler

det havde været rart med mere stringens og nøjagtighed i teksten Med risiko for thumps down så fejler du selv, men er ellers enig. Tal, ciffer, bogstav, tegn og hvad vi ellers kalder elementerne i et tegnsæt.
Kommentar til Nu laves Windows med software skabt af Linus Torvalds

Re: Filsystem

Det ligner med at de har lavet en filter driver, som går ind og søger folk at det kun er de ting der skal bruges som checkes ud, ?? Hvad er det lige, du vil sige? ;-) Jeg forsøger: " Det ser ud til, at de har lavet en filterdriver, som går ind og sørger for, at det kun er de ting, der...
Kommentar til Telenor: Klar til at tage pirat-sag til landsretten

Re: Ulovligt

Derudover er der langt fra at sige, at fordi jeg ejer et trådløst netværk, så er detmig der har downloaded ting. Desuden har nok de fleste af os en dynamisk IP-adresse. I en periode havde jeg op til 6 forskellige i løbet af en dag. Og nej det var initieret af ISP'en - noget med...

Re: alt andet lige

ligesom jeg ikke skal have rejse*ort i min pung. Så udelukker det vel også trådløst bankkort. ;-)

Re: Sådan burde det også være i Danmark...

Og det blev så noget vrøvl, da jeg ikke fik rettet i tide Og det kan jo også ske for andre, mig f. eks.. ;-)

Re: Sådan burde det også være i Danmark...

Og jeg vil gerne pointere, at jeg påstår på ingen måde hævder at hun er et uskyldsrent lam Åh mener du 'påstår' eller 'hævder'?