Peter Kyllesbecks billede

Peter Kyllesbeck

Kommentarer

Re: Åbenhed

at være åbne omkring angrebet. Åbne omkring (around) som i 'no fence'? Eller åbne om (about) angrebet? (ironi om sproglig forvirring)

Re: Sprog

"adgangskode styrke" .. som skulle være i et ord. Ja, de blander ordene. Hvad med 'feltråb'? ;-)
Kommentar til Især unge under 24 år glemmer at åbne Digital Post

Re: Midnats post

have glemt at slå mobilen på lydløs Det kan man jo så få mobilen til at gøre automatisk efter en selvvalgt tidsplan, og endda vælge undtagelser (f. eks. SMS - nej, opkald - ja, påmindelser - ja ;-)

Re: Begrænset åbningstid

Deres supportere, på bl.a. facebook, går ikke hjem før kl. 22. Så nu skal vi bruge Facebook for at få support mellem kl 20 og kl 22? Vist ikke noget der fremgå af hjemmesiden.

Re: Begrænset åbningstid

Deres support går ikke hjem før kl. 22. Åbningstider: Mandag - fredag: 8.00-20.00 Weekend og helligdage: 10.00-20.00 står der på hjemmesiden.

Begrænset åbningstid

Tja, det er vel et resultat af ikke at have kundeservice 24/7 :-( Man kan ikke altid melde fejl, når de opstår. Andre selskaber har døgnåben kundeservice.
Kommentar til Programmering: Derfor er der forskel på store og små bogstaver

Re: Spændende, interessant - men lidt it-baggrund mangler

det havde været rart med mere stringens og nøjagtighed i teksten Med risiko for thumps down så fejler du selv, men er ellers enig. Tal, ciffer, bogstav, tegn og hvad vi ellers kalder elementerne i et tegnsæt.
Kommentar til Nu laves Windows med software skabt af Linus Torvalds

Re: Filsystem

Det ligner med at de har lavet en filter driver, som går ind og søger folk at det kun er de ting der skal bruges som checkes ud, ?? Hvad er det lige, du vil sige? ;-) Jeg forsøger: " Det ser ud til, at de har lavet en filterdriver, som går ind og sørger for, at det kun er de ting, der...
Kommentar til Telenor: Klar til at tage pirat-sag til landsretten

Re: Ulovligt

Derudover er der langt fra at sige, at fordi jeg ejer et trådløst netværk, så er detmig der har downloaded ting. Desuden har nok de fleste af os en dynamisk IP-adresse. I en periode havde jeg op til 6 forskellige i løbet af en dag. Og nej det var initieret af ISP'en - noget med...

Re: alt andet lige

ligesom jeg ikke skal have rejse*ort i min pung. Så udelukker det vel også trådløst bankkort. ;-)

Re: Sådan burde det også være i Danmark...

Og det blev så noget vrøvl, da jeg ikke fik rettet i tide Og det kan jo også ske for andre, mig f. eks.. ;-)

Re: Sådan burde det også være i Danmark...

Og jeg vil gerne pointere, at jeg påstår på ingen måde hævder at hun er et uskyldsrent lam Åh mener du 'påstår' eller 'hævder'?
Kommentar til Nedbrud: Når man kæmper mod uret

Re: Du er ikke den eneste

maskin skrivnings kursus Er det derfor du har delt ordet? <ironi kan forekommer>
Kommentar til Håndholdte rejsekortlæsere skal udskiftes med Android-løsning

Re: Rejsekort på Android

Det findes i forvejen: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bangbits.rejsekortscan... - men den virker desværre ikke på alle mobiler og versioner af Android! Nu skal man holde tungen lige i munden. Det er ikke rejsekort på Android, det er en scanner af rejsekort. ;-)
Kommentar til DSB ramt af omfattende nedbrud

Re: Single point of failure.

Som jeg skrev tidligere, men åbenbart skal skære ud i pap for dig, så var det (ud over dit elskede profileringskort) åbenbart alt andet i DSB regi der røg ned Åh ja. Du elsker jo papkort. Hvad angår kommunikation, så var det også den eksterne kommunikation til de andre trafikselskaber (bu...
Kommentar til DSB ramt af omfattende nedbrud

Re: Single point of failure.

Men at det hele går i dørken på en og samme gang er imo utilgiveligt, Rejsekortet fungerede som normalt.

Re: Rejsekort.. Nej tak.

Jeg bor langt ude på landet - dvs. 45 km fra Rådhuspladsen i København. Salgssted: Prøv denne side. ;-) http://www.rejsekort.dk/koeb-rejsekort/salgssteder.aspx?sps=8ffb29cc0f1c...

Re: Rejsekort.. Nej tak.

hvordan er det Anonyme mere besværligt end andre rejsekort ? Det kan kun tankes op på Rejsekortautomaterne (kun betalingskort) eller på slagssteder (både kort og kontanter).
Kommentar til Datatilsyn skeptisk over for Google-aftale på skole

Re: Gad vide om eleverne (-s forældre) har hjemmel til boykot?

(i udlandet .... det ville klæde V2 at nævne at det ikke er i DK). Citat: "Kommunen i Trondheim i Norge" - det første i artiklen. ;-)
Kommentar til Sundhedsplatformen udskrev forkerte doser til patienter

Re: Det er kun naturligt at folk brokker sig IMHO.

En sukkersygepatient skulle behandles med en cellegift, Allopurinol, Cellegift! Det nedsætter dannelsen af urinsyre i kroppen.