Daniel Graversen

Så er den gal med DSB Billet-app – igen

Jeg har brugt appen 5 måneder 2 gange om ugen. Hver gang jeg prøver at starte appen får jeg at vide at den skal genstartes. Har kun en gang ikke fået billeten. Fik pengene refunderet efter nogle uger.

12. august 2012 kl. 21:17
Send SAP-systemet i skyen: Amazon klar med SAP-godkendt hosting

Ikke helt heldig timing med AWS nedbrud. Jeg håber ikke at det får den store betydning. Det giver i hvertfald mange fordele for virksomheder at de kan udøre den hurtige deployment.

Daniel Graversenhttp://figaf.com

22. maj 2011 kl. 16:18
Nu bliver Sharepoint og SAP integreret

SAPs portal er en applikation hvor man kan håndter bruger grænseflader bedre end i SAP GUI. Portalen gør det nemt at arbejde primært med SAP Processer.

Sharepoint giver mulighed for at arbejde mere med alle de andre processer i virksomheden. Så er udbredelsen af Sharepoint VS SAP Portalen nok også en grund til at det kan betale sig at arbejde med.

2. februar 2011 kl. 14:22
Her er hemmelighederne bag NNIT's nye datacenter

Hej Christian,

Jeg er fuld ening i at meget af det hardware der bliver hosted for virksomheder kunne placeres in et af de store optimerede datacenter. Men hvis du udvikler applikationer til f.eks. IBM AIX platformen kan det være svært at finde mulighed hos Amazon. Men det giver vel virksomheder en vis tryghed at de selv ejer maskinerne og ved hvordan de opføresig og de ikke deles. Et issue er vel netværksforbindeslsen til datacenteret, men her er Amazon vel ligeså godt sirket som et lokalt datacenter.

18. august 2010 kl. 12:39
Net-tv eller flimmerkasse

Jeg har været ved at se på Sonys tilsvarende versioner med en masse smarte internet funktioner. Men hvorfor? Jeg har jo aligvel computer/ipod/telefon inden for rækkevide hvis jeg skal på nettet. Det lydder smart, men det er på ingen måde brugbart.

mht flatpanels.dk så syntes jeg det er lidt ærgeligt at deres fjernsyn købsguide er 2 år gammel. Der må være sket en del med teknologierne.

20. april 2010 kl. 23:08
Statsforvaltning betalte 61.000 kroner for at fragte e-mails med lastbil

En teknisk løsning på problemet vil næppe kunne klares for mindre end et pr mio. (formentligt). Det er upraktisk, men det er vel en bedre workaround in at implemetere en halv færdig løsning.

14. april 2010 kl. 10:10
Derfor får kvinder mindre i løn

Hej,

Du har nok ret i at vi vælge udddannelser efter hvad vi syntes er spændende i Danmark, uden at skele til om det vil være nyttigt. Vi er vel blevet opdraget til den romantiske ide om at vi skal have et job vi elsker og vi skal kunne lide det altid.

Daniel

9. marts 2010 kl. 10:17
SAP og Salesforce rider med på Google Wave

De to nævnte eksempler er rigtig gode, og giver en rigtig god beskrivelse af hvad wave kan gøre i forbindelse med forretninger. Jeg prøvede at lave et tilsvarende eksempel, svarende til Salesforce og det var forholdsvis nemt at få lavet.

1. oktober 2009 kl. 21:14
Festugen er slut

Hej Tommy, Godt at se at nogle hjælpe folk med at få jobs.

/daniel

8. september 2009 kl. 10:33
Fra iPhone til Hero uden livrem

Ok, jeg afventer med spænding.

11. august 2009 kl. 12:15
Fra iPhone til Hero uden livrem

Kan det så anbefales at købe en Hero frem for en Iphone eller kommer den konklusion om en uges tid. /daniel

11. august 2009 kl. 10:49
Det kommer Windows Azure til at koste

Det ser umildbar ud til at kunne sammenliges meget vel med de øvrige konkurrenter. Det intersante er vel så om deres CPU'er er kraftiger end konkurrentens. /daniel

5. august 2009 kl. 12:29
HTC's Android-mobil Hero først med Flash-understøttelse

Er det muligt at lave sådanne nogle extensions på Android.

29. juni 2009 kl. 14:25
Hjælp en twitter-newbie (mig!)

Jesper, Du mangler en yderligere pointe. Der er også muligheden for at hvem som taler om noget som man brænder for. Det kan være hvem der taler om iran eller en konference man skal til. Her igennem kan man møde mennesker med samme interesser, men med andre baggrunde.

23. juni 2009 kl. 10:39
Hjælp en twitter-newbie (mig!)

Friendfeed virker lidt som en platform, der kan tage over for twitter. Det er nemmere at kommentere på andres indlæg.

/daniel

21. juni 2009 kl. 21:46
Feel the Wave..

københavn +1

21. juni 2009 kl. 21:43
SAP klar med software som en service

SAP har i sidste uge lanceret A1S under navnet ByDesign.

25. september 2007 kl. 08:48