Walther Hansen

Apple kræver åbenhed om oddsene bag loot boxes

Så dit postulat er, at spil producenterne lige nu putter mere loot boksene end de er værd, for at snyde Apple ?

23. december 2017 kl. 10:56
Spritkørsel med PROSA

"Hvad siger du? Ville du komme, hvis PROSA i foråret holder en fredagsbar med Autonomous Mobility i Lyngby?"

Så ville jeg nok komme for øllets skyld. Jeg har svært ved at se noget teknologisk nyt og spændende, der ikke var kendt allerede i 70'erne. https://en.wikipedia.org/wiki/Shakey_the_robot

2. december 2017 kl. 11:19
Forbrugerrådet om Apple Pay: Kun dig der skal bestemme, hvordan du betaler

Det er fordi jeg ser tekniske udfordringer.

Hvordan afgør man at alle betalingsmuligheder er fundet, andet end at vente så man kan lave en liste til brugeren ? Når du har fået din liste med betalingsapps, tager du typisk din telefon op til ansigtet så du kan læse mulighederne, og så har du måske ikke længere forbindelse med NFC og Bluetooth.

Kontaktløs betaling har sin berettigelse ved at være hurtig, rigtig hurtig. Så jeg mener den første app der kan, betaler. Uanset platform og OS.

2. november 2017 kl. 09:30
Forbrugerrådet om Apple Pay: Kun dig der skal bestemme, hvordan du betaler

Så det forbrugerrådet og Martin ønsker sig er:

Når en telefon opdager en betalingssituation, skal den vente yderligere 10sek for at se om der er andre NFC chips i nærheden, om der er Bluetooth eller wifi betalingsmuligheder, evt. tilbyde brugeren at tænde for Bluetooth og wifi på enheden. Derefter præsentere en liste af betalingsmuligheder, med en oversigt over priser, gebyrer og omregningskurser. Og når man har valgt betalingsapp, skal man vælge hvilket tilknyttet kreditkort man vil bruge sammen med app'en eller PayPal ?

2. november 2017 kl. 07:11