Rune Ploug

Professionelle it-folk får falsk VIP-status i bytte for personlige oplysninger

Hehe.. det var altså okay. Også reklamerne. Lagde mærke til flere af de lidt mere kendte foredragsholdere spoofede nogle fine falske identiteter :) Vi var nok én del der kunne se det på lang afstand men det man skulle godt nok have kikkert med at for at se beviset for det var snyd.

18. november 2014 kl. 15:53
EU: Nu skal det være slut med at vente på netneutralitet

Forsimplet: Alle trådløse teknologier er delt og derfor er der INGEN garanti på hvornår eller hvor meget du kan få. Det er efter bedste mulige service ikke noget med krav - det er hvad man som virksomhed betaler ekstra for. Man kan bare grundet en hvis forudsigelse i kravende til core-netværk/motorveje dimensionere rimeligt til den tid af dagen der er størst trængsel på en kabel linie som man jo ikke deler med nogen stort set i alle tilfælde til deres core-netværk. Men der er kraftige omkostnings og teknologiske grænser for hvor mange end-point telemaster man kan sætte op selv i KBH, ved Roskilde Festivalden eller ude på landet grundet når vi deler det samme tilslutnings-punkt går forbruget vanvittigt op og ned i løbet af milisekunder som slet ikke kan forudsiges. Samtidig er der typisk brug for meget mere båndbrede på dæknings-området i trængsel ved f.eks. en LTE mast end vi egentlig har råd til grundet prisen for selve mastens opsætnings, operations omkostninger og hvor hurtigt vi skifter til en ny teknologi samtidig med alle usikkerhederne omkring hvor meget og hvornår vi set over år kommer til at bruge det (det handle om vi har noget indhold vi gider at bruge).

@ Baldur De kan også sagtens levere det men servicen for alle andre på forbindelsen bliver bare super dårlig. Selv på LTE er det bare ikke teknisk muligt at skille folk ad. Det som at bede vandværket om at du gerne vil have rødt vand uden de andre må få rød vand. Det ikke muligt uden specielt net hele vejen til dig som er det du reelt får med ledninger. Som service kan du endda mange steder bestille din data på ISP's core net osv. hvor man deler kabler på først-kommer-først adskilt, garanteret hastighed og krypteret via VPN ligende protokoller vi fagfolk bruger til at tilbyde special services som dette og f.eks. det sådan kabel TV virker selv om det deler fiber med kabel-tv internet.

@Peter Man kommer bare ikke uden om at det er en delt resurse med begrænset kapacitet til mellem 1-10 tilsvarende kablet internet brugere. Kablet internet er ikke er delt i praksis. Alt der skal bruge meget kapacitet eller skal sendes og modtages inden for kort tid (live tv/radio/gaming etc.) lider voldsomt under hvis en større del af forbindelsen bruges over længere tid af en bruger. P2P i stil med torrents forbinder til mellem 100 og en million gange så mange andre modtagere i forhold til f.eks. hjemmeside læsning eller selv meget store online spil og sender og modtager en masse små pakker og så lukker forbindelsen til den anden igen. Men det gør P2P i MEGET lang tid i ét stræk. Normalt holder man en forbindelse åben meget, meget længere tid og sender eller modtager i en lang strøm af små pakker i små klynger ved f.eks. online spil eller hjemmesider. Ved hjemmesider forbinder du faktisk til hver site i X tid og skal forbinde igen hvis den tiden er gået - den kan ikke se du eventuelt er videre. Normal download eller upload over en offentlig delt trådløs linie i en større procent del af mastens kapacitet over længere tid er faktisk måske halv så slemt men kan f.eks. håndteres ved at man på masten kan prioritere uden det går ud over nogen mærkbart. Den prioritering laves dog måske-måske ikke - det jeg faktisk ikke helt klar over men over kabel linjer påstår de fleste ihvertfald normalt det ikke gøres.

26. marts 2013 kl. 04:15
Dansk web-direktør mister opholdstilladelsen efter konkurs

Er det bare mig eller burde der være den åbenlyse regel at hvis dine børn er født og opvokset i danmark, du kommet ind som udlands arbejdskraft til et vidensjob så har du som udgangspunkt permanent opholdstilladelse lige meget om man er gift?

Synes det er meget langt ude at giftmål har noget med sagde at gøre - siden hvornår er det at blive gift mere alvorligt end børn i kød og blod. Det følger ligesom ikke rigtig med tiden.

Det meget svært for den logisk uddannede her at forstå.

8. marts 2013 kl. 09:35
Ministerium blev træt af nedbrud og flyttede maildrift til Microsofts sky

"Udfald på en mail server bør heller ikke være kritisk da email i sagens natur ikke er et "instant message" system. Jeg mener der er op til 24 eller er det 48 times tolerance i RFC'er for mail protokoller før en mail server overhovedet overvejer at brokke sig over udfald. I mellemtiden lægges mail i kø indtil der er forbindelse igen. Som oftest leveres email hurtigt, men det er mere "held" end en dikteret del af protokollen."

Minder mig om at man burde få lavet en ny RFC for mail som jo forventes af den menneskelige afsender i dag at modtages inden for mindre end time på server siden så det andet er jo faktisk dybt forældet. Mail bruges jo som alt længere end SMS og mere privat end sociale medier til asynkron information af de fleste i 2013. Man vil nok gerne vide om mail'en teknisk kommer frem. Om modtageren læser og svare inden for social acceptable tider i 2013 er jo ikke noget protokollen kan bestemme :-)

SMS har faktisk samme problem i nogen grad - der er ikke garanteret modtagelse hvis ellers modtageren er åben og keep-alive tiderne er også alt for lange eller mangler feedback til sender om modtageren ikke har modtaget den.

Måske man bare skulle overhale begge med en udvidelse eller 2.0 version så de relevante så vi ikke ender som på chat og softphones hvor det er et logistisk kaos er være tilgængelig for både venner, arbejde og B2B med mindre man er så heldig de alle kan bruge Skype hvilket jo er en lukket proprietær ting som heller ikke har alle nødvendige redskaber trods Facebook lignende brugergrundlag.

Lige nu har jeg på privaten alene hvor man ikke har f.eks. Cisco softphones: flere mail kontoer, Skype og andre lignende samlings programmer for dem der ikke har Skype, Teamspeak, Ventrillo, Mumble, Steam, Origin, Facebook m.m. ud over mobilen for bare at kunne få fat i langt flertallet af folk i de fleste situationer.

28. februar 2013 kl. 13:06
Sony afslører Playstation 4 med 8-kernet AMD-processor

Det sagde de også til release - sad og så det live. De brugte ordet APU. De andre ting kunne man gætte sig til bortset fra om det havde et drev. Det var jeg meget i tvivl om. Tror stadig der er håb for at købe billigere og mindre fysiske størrelser uden drev men det måske ønsketænkning fra min vestlige verden her i 2013 med ordenlige Streaming tjenester og rimeligt internet til download af hele kopier.

Forresten fik jeg altså en ide om den måde de talte om det til release at det ville være en normal moderne 4/8 kernet AMD CPU hvor test til relevant typer software viser de 4 ikke helt fulde kerne kun fungere rimeligt hvis man programmere specielt til dem og selvfølgelig til 8 kerner åbenlyst. Hvilket ikke vil være et problem her men det selvfølgelig også muligt det er 8 reelle kerner. Til dem der ikke kender til AMD's nyere CPU'er skal det siges deres rester kerne ikke forstås som Intel's HT system men som hele kerner der nogen ressourcer i par. Det valgte AMD med begrundelsen at man få mere ydelse per kvadart mm i forhold til 4 eller 6 identiske hele kerner som svarer der til.

22. februar 2013 kl. 10:12
Hackere udsender zombie-alarm på amerikanske tv-kanaler

Ja det var da super sejt gjort - ville have skidt grønne grise hvis det skete på mit TV med rigtig EAS lyd og det hele. I bedste Resident Evil stil kunne hele hacking delen jo godt være et røgslør hvis man havde sølvpapirs hatten på. Det var nok også lige over stregen og som så mange andre lægge afstand til ret faktisk at gøre noget lignende selv om vi lever i en verden hvor mange infrastruktur systemer grundet "omkostnings effektivitet" undskyldninger er utroligt nemme at yde terror i mod. Bare sådan noget simpelt som back-up på mobil og internet i et par timer er der jo ikke engang ved gangske almindeligt strømsvigt og selv med Tetra har det altså større og større konsekvenser.

Har vi egentligt et lignende her hjemme og hvordan lyder dette?

17. februar 2013 kl. 06:31
Ny taktik i SKI: Miniudbud skal presse prisen på it-konsulenter

Nødvendigt. Har hørt flere reelle eksempler sidst jeg arbejdede med mobil udvikling om Apps der burde koste måske 100-200.000 kostede det offentlige én million fordi der var tossede regler for hvem der kunne byde.

11. december 2012 kl. 23:19
Dårlige internetforbindelser undergraver danske forsøg med telemedicin

TDC har ikke en pind forstand på den slags så det er da et godt sted at spørge o.O 0.5 Mbit er da ingen ting i forhold til kvaliteten krævet for ordenlig video hvis man skal kigge på sår osv... Specielt når man kunne få fuld HD for samme penge hvis nogen dog bare tog TDC ud af deres lidelser.

11. december 2012 kl. 22:56
TDC: Danskerne er ligeglade med fiber

Forstår simpelthen ikke at der stadig ikke er nogen der griber ind over for denne form for monopolisme når TDC modsat i region syd bliver tævet som lille barn af bokser af den lokale fibernet udbyder fordi TDC's udbud er totalt ubrugelig til sammenligning og fibernet ejeren ikke ejer et kobbernet og derfor ikke sætter kunstigt høje priser... hov var det ikke dem der lige havde købt deres konkurrent Stofa. Det tror jeg nok det var. stort set samme historie andre steder i landet hvor den lokale energi udbyder ikke har været en fuck-up. Det er sindsygt TDC kan slippe væk med så lodrette misbrug og løgne bare for at forsinke udviklingen så meget så muligt når Jyderne og Svenskerne allerede har fået elektriske lamper og andre genstande der er normale i det 21 århundrede. I USA er Google begyndt at rulle fiber ud med gigabit altså 1000 MBIT begge veje til små 400 kr om måneden fordi de lokale internet udbydere er lige så korrupte.

7. december 2012 kl. 14:55
Efter 6 års maratonudvikling: Ny Hitman er både agil og vandfald

Man har haft mulighed for at vurdere det pågældende produkt som så meget ekspert i produkt serien man nu kan være som ekstern. Med hensyn til de par millioner brugere som er gengangere har I/De desværre fejlet voldsomt i den del med at undgå at den gennemgribende instinkt funktion ikke kom til at ødelægge bruger oplevelsen når det kommer til de svære sværhedsgrader og arbitrære sværhedsgrads niveau på enkelte steder. Kort sagt så er oplever alle på andre sværhedsgrader end easy at man uden grund bliver opdaget i at snige sig rundt i forklædninger der ellers helt normalt ville fungere i den virkelige verden og tidligere i serien hvis man ikke bruger eller har nok instinkt som kan være helt arbitrært tilgængelig. Det er klart den største problem der trækker meget ned. Modsat er det helt tydeligt at Kontrakt delen som udnytter det bedste fra de gamle med det bedste fra moderne social medier/konkurrencer meget lækkert, brugervenligt og underholdende. Men man har helt sikkert ikke haft testere inden over der ved hvad der er big no-no med begrundelser for at spillet mener man begået en uoprettelig fejlet og skal prøve igen. Det var ellers oftest rigtig godt i de gamle versioner og når det ikke virkede var det meget mere tilforladeligt end nu hvor alle jeg har snakket med om det, og det er måske 10-20 andre kunder, mener som undertegnet at selv hvis hr. Lightman og en synsk tankelæser fik et barn kunne de altså ikke på så kort tid og afstand bedømme at hr. 47 ikke måtte være i deres lokaliteter når man har korrekt uniform, opførelse og papirer. Hvem siger ikke du er vikar, ny, personen bare ikke har mødt dig osv.. Hvis det var mig ville jeg da i hvert fald nok spørge mine kollegaer eller en ansvarlig før jeg ville mener at man skulle skydes ned. Just saying.

1. december 2012 kl. 16:05
Endelig klar? Tysk webshop sælger dansk super-Android fra Lumigon til 5.200 kroner

En af de mest pindlige sager for Ingeniøren i lang tid. Hold op hvor har der været mange chancer for alle involveret at opdage producenten, produktet og al tidligere positiv omtale bare skal lide en stille død.... Det var jo sole klart fra starten at den her slags produkter er som at sætte diamanter på en gammel Nokia: gør den stadig ikke til et godt produkt eller relevant nyhed for seriøse fagmedier som Ingeniøren anden end måske at grave I hvorfor investorer ikke har trukket sig. Pro-tip hvis vi i branchen er i tvivl om Nokia og Microsoft tilsammen kan byde ind med noget reelt på sigt hvorfor i alverden tror nogen så at der er nogen der tror på dette? Det er sandsynligvis branchen i verden med aller største krav til hurtigt levering, kvalitet, marketing, kapital, viden, produktion og simpelthen oceaner af kompetente ansatte. Selv mellemvægtere som HTC er mere eller mindre på vej ud fordi ZTE ruller ind over scenen og de har svært ved at forstå de ikke har tyngde til at gøre som Samsung kan. Det ynkeligt.

27. november 2012 kl. 03:13
Sagsøger Microsoft: »Windows sluger 50 pct. af pladsen på min Surface«

Man må og skal skære over kam med disse grove misbrug af den almene forbrugers informations rettigheder før køb af produkter. Om det er en tablet eller internet bredbånd så gælder det at vise det viste afviger mere end 10-20% fra det faktiske i mere end 10-20% af tiden så det direkte vildledning eller bevist oversalg af en vare. Det jo helt sikkert at denne tablet ikke kan sammenlignes med rigtige tablets åbenbart lige som ADSL og 3/4G ikke kan sammenlignes med rigtig internet som så VDSL og ADSL under 1 km fra centralen, fiber eller kabel-tv internet(fiber til din bygning). Det er fuldkommen ude af proportioner af virksomheder kan lobby politikere, dommere og andre forbrugerbeskyttende institutioner og på den måde fuldkommen forvrænge brugernes opfattelse af hvor meget de i praksis får for deres penge fordi nogle producenter slet ikke kan levere eller konkurrer på de markeder de gerne vil så de "skriver reglerne om" ved at bruge grumset marketing der kan sælge forældet software eller hardware.

Det er helt, helt tydeligt at den er gal her. Jeg er lidt i chok over der ingen anmeldelser jeg har læst der ikke har havlet kritik ned over denne åbenlyse lemfældighed med sandheden:

Det svarer til at sælge 20/2Mbit internet og så kun levere 10/1Mbit som er et billigere produkt de fleste også sælger. Eller nå nej det jo lovligt i danmark!

16. november 2012 kl. 13:52
Kryptér dine data, før ny lov koster dig kassen

Altså jeg må sige der kan ikke være så meget debat for hvis man ikke ved hvad gængs praksis er i forhold til hvad der kan brydes og er fag mand skal man finde en fagmand med beviselige kvalifikationer. Det jo helt åbnetlyst kan hvis du prøver at holde dine data fri fra f.eks. USA efterretnings tjenester og du har dataerne tilsluttet internettet så kan du godt glemme 100% sikkerhed hvis du bliver decideret målrettet angrebet. Disse data skal holdes klinisk fysisk isoleret.

Ellers hvis de skal forbindes til nettet eller være mobile må man holde sig til fornuftige løsnings tider og så lige tage hatten af og huske alt ikke bare bliver målrettet angrebet.

Det skam lige som dem der ikke vil have en sort-box i bilen: enten må det være fordi man ikke forstår eller overholder færdselloven som altså gælder alle dage 24/7 i alle situationer eller også så er du skyldig i ikke at presse din politiker til at ændre loven om hvad de mål logge på den hvis du vitterlig mener de logger noget der kunne være personfølsomt. Man må f.eks. ikke logge folks adfærd uden det noget de har skrevet under på og det er reelt nødvendigt for produktet. Man skal samtidig så også håndtere det som personfølsom data osv. med nødvendig kryptering og kun reelt adgang til dem der rent faktisk skal bruge det - Det er områder persondatalovens håndhæver tager meget, meget alvorligt af en god grund.

Så slap af eller gør relevante myndigheder opmærksom på et specifikt problem. Som reel er de ret balancerede i deres bedømmelse. En rigtig sky løsning findes f.eks. i rigtig mange varianter.

1. november 2012 kl. 20:28
Bredbånd kan skabe 9.000 nye job i yderkommuner

Ja det er stort set det korte svar. Stor København bliver ned prioriteret fordi TDC har interesse i at beholde sit kabel TV monopol men ikke er interesseret i at investere i fibernet direkte til kunderne de så kan blive tvunget til at dele lige som kobbernettet med andre service udbydere da det er services hvor TDC/YouSee virkelig tjener pengene.

Det meste af Jylland uden for de store byer og andre yderkanter for kobbernettets muligheder er allerede tabt. Derfor er der ingen grund for at kæmpe for TDC nå lokale el-net operatører allerede er ude hos rigtig mange af land og småbys kunderne f.eks. i Sønderjylland.

Helt konkret kommer alle dem med under ca. 30 boliger samlet i ejer forening eller hos privat ejet udlejer i klemme da YouSee kræver et større udlæg til investering og de med alt vold og magt har sørget for at det ikke kan blive rentabelt at konkurrer som ny fiber udbyder når YouSee allerede sidder på så store dele af markedet via deres kabel TV fiber løsning hos alle større bolig områder de ikke er forpligtet til at dele som kobbernettet trods monopol og opkøb af alle kommunale og private fiber/kabel TV net de kan komme efter. F.eks. var der sagen i Køge hvor kommunen solgte nettet til YouSee trods det egentligt var privat ejet af borgerne der lagde ud for nettet i sin tid. Det var en mini-version af fadæsen omkring den gang TDC blev solgt fordi man fattes penge i den social hårdt belastede kommune.

26. september 2012 kl. 15:50
EU: Nu skal det være slut med at vente på netneutralitet

Peer-to-peer file sharing er et meget stort problem teknologisk fordi forbrugere tror man må bruge mobilt bredbånd til at hente via sådanne teknologier. Det må man bestemt ikke fordi teknologien ikke er lavet til at håndtere det. Det præcis samme årsag uddannelses institutioner og virksomheder prøver at bandlyse det da man primært bruger WiFi som deler samme problem som alle andre trådløse teknologier omkring delt båndbrede og inkompatibilitet med p2p fildelings internet infrastruktur software som torrent systemer. Via IDA var vi en del der var til et arrangement omkring internet kvalitet og det blev der fortalt at det var et sted mellem 80 og nogle 90 procent af mobilbredbånds kapaciteten der blev brugt til p2p file deling! Derfor er det reelt og meget stort problem at folk brugte der mobilt bredbånd som om det var deres kabel linie der hjemme og dermed kvæler båndbredten og forbindelses kvaliteten generelt for alle os andre. Selv om der absolut er masser af gode og lovlige bruge til at skulle bruge p2p teknologi generelt og specielt fildeling da mange streaming og opdaterings tjenester bruger det. Jeg var lige som mange andre den dag meget uenig i teleudbydernes udlægning af at man skulle kunne have lov til at blokere individuelt så som VOIP/Skype bare fordi man har brugte mange penge på at tilbyde en knokurrende ydelse. Det ændre bare ikke på at det ikke kan teknologisk lade så gøre både alle måde at lade mobil bredbånd frit så længe P2P fil deling ikke tager hensyn til trådløse overførsels teknologi, forbrugerne ikke forstår at selv almindelig download af store filer ikke er understøttet på mobilt bredbånd og teknologien i mobil bredbånd ikke ser ud som om man teknologisk kan få den kapacitet med hensyn til båndbrede i forhold til antal kunder per mast og andre kvalitets parametre der ville gøre det muligt med mindre en voldsom software opdatering magisk løst problemet fra den ene dag, til den næste.

Ret teknologisk tror jeg det MÅSKE er muligt at tillade begrænset P2P fil deling med rigtig 4G når det kommer som en opgradering etc. til LTE om et par år samtidig med alle torrent software som repræsentere langt største delen af de lovelige og ulovlige p2p fil delings netværks infrastruktur får sig et trådsløs detektions system sådan at de kan modificere opførslen til at være sødere ved den trådløse infrastruktur samt fungere mere stabilt over sådanne internet opkoblinger. Men det mere ønske tænkning end noget konkret der bliver arbejdet på så vidt jeg ved.

26. juli 2012 kl. 13:57
Kæmpenedbrud i betalingssystemer kører på 3. døgn – kunder taber millioner

Hvis man ikke prøvet det så er total hardware reboot med opstart fra kold hen over en nat nok en ret potenciel løsning. Men det kræver også at alle samkoblere som SDC gør det samme. Den eneste måde flere af de store internationale IT løsnminger der blev ramt af sekundtet kunne klare deres problemer trods alle mulige forsøg. Det nok blevet forsøgt men man ved jo aldrig om der sidder en eller anden hos DIPS og tænker "det gør vi simpelthen ikke!" - I så fald kan vi nok godt forstå jer :-) Nå men det var bare hvad jeg har opserveret de sidste par dage.

3. juli 2012 kl. 12:54
Succes i Jylland: Patienter kan passes i hjemmet med open source-software og tablet

Har selv i sin tid prøvede at få noget lignede i gang på Regionerne omkring KBH i forbindelse med at jeg rodede med nogen special fag i mobil udvikling og havde det som mit projekt i DTU's virksomheds fag.

Det en hidtidig uset enorm mulighed i forhold cost/benefit for det offentlige at skære store dele af sundhedssektorens udgifter og forbedre kvaliteten: det kan laves rigtig billigt, brugernemt og udvikles hurtigt så man kan tilpasse til brugerne eller klinikernes ønsker bogstaveligt dagligt. En løsning til f.eks. observation og hjælp til genoptræning i hjemmet kan ud over transport spare mindst 1990 kr.- per døgn for senge dage der sparet som er i snit 21 dage i følge CFO fra Bispebjerg Hospital. Det eksemplet var på Apopleksi afdelingen som ville være meget relevant og der er kæmpe yderligere besparelse på da de " 1990 kr per døgn eksklusiv løn til læger, sekretær og portør, da de er ansat fælles for hele afdelingen, og ikke kun apopleksiafsnittet. Endvidere mangler udgifter fra andre afdelinger - her især fysioterapi og ergoterapi, røntgen mv."

Forstil jer der ud over at vi der gerne vil undgå indlæggelse og hellere ligge der hjemme også for kvalitets forbedringer oven i.

Udgifterne til sådanne systemer i større er primært består af rådgivning og brugermedinput fra klinikere og brugerene. F.eks. vil instruktions videoer eller grafik der kan tilpasses de fleste patienter og lidelser koste langt mere end udvikling. Skype lignede kontakt er delvis muligt hvor der er god 4G(LTE) dækning. Men det stadigt usikkert om 4G med tiden har båndbrede nok når vi alle bruger det eller om garanteret klinisk "god nok" video link først er muligt med den første større opdatering af 4G om et par år.

I velkommen til at kontakte mig hvis I vil vide mere :-)

27. juni 2012 kl. 21:48
Hvorfor er du ikke på IPv6?

Heh... Læg lige mærke til at Fullrate lige som Telmore er det primære TDC måtte opkøbe da de ikke selv kunne lave noget tidsvarende. YouSee er ligeså udskilt fordi de rent faktisk levere et konkurrence dygtigt produkt hvis man ser bort fra de stadig misbruger deres monopol status med høje priser på TV kanal delen. Ja ikke at Viasat eller Kanal-Digital er meget bedre der men de ejer da kanalerne og sælger dem væsentligt billigere til Bokser eller deres egne pakker.

Men tilbage til IPv6 - det alt sammen TDC firmaer og det alt sammen forhalet lige som deres fibernet opkøb der reelt gør deres monopol kobbernettet umådeligt dyrt at vedligeholde oven i de gamle og væsentlige dårligere services.

For god ordens skyld skal jeg lige skynde mig at nævne at jeg har selv Fullrate, Telmore og tidligere YouSee og er som regel ret tilfreds med deres service på mobil og internet siden. Men som ingeniør i branchen har jeg aldrig mødt nogen der kunne komme med et seriøst svar på hvorfor TDC for lov til at fortsætte med deres konkurrence forvridende opførsel ud over at det selvfølgelig er en politisk revision på området der mangler og ikke noget en juridisk klage fra konkurrenterne kan afhjælpe.

7. juni 2012 kl. 02:17
Her er CSC's it-skandaler

Nu er vores virksomhed alt for lille til de fleste udbud men som jeg forstår det er det umuligt med mindre du er en større virksomhed der kan stille større sikring at byde selv på mindre ting. Mange af de større firmaer er bare dårligere til at håndtere det på grund af deres store størrelse men ved ikke om man slipper helt om det på store projekter. Google bruger dog (forsimpelt som jeg forstår det) f.eks. aldrig mere end et par hundrede mand på et område ellers bryder de det ned i mindre grupper der arbejder mere autonomt og de arbejder som sagt meget med at fast holde udviklere via rigtige gode arbejdsforhold lige som alle de gode virksomheder. Ved ikke om CSC måske ikke kan holde på folk af forskellige årsager. Ved at der er virksomheder der hvert år er med på DTU's DSE messe som vi ingeniører altid har set meget ned på fordi de f.eks. "ikke vil hyre folk der ikke har en master" og andre håbløse krav der ikke nødvendig vis har en direkte relation mellem folks projekt håndterings-, ledelses- eller IT evner.

Ved at vores virksomhed stort set kun har kunder der forarvet over de vilde overpriser der er på de mindre projekter i det offentlige hvor vores kunder har fået tilsvarende til mellem ½ og en tiende del af prisen. Men skal ikke kunne sige om det offentlige også har nogen vilde krav de ikke kan/vil flytte fra på grund af udbuds-regler de er bundet til.

14. februar 2012 kl. 16:08
Hostingfirma trækker støtte til omstridt SOPA-antipiratlov tilbage efter kundeflugt

Jeg anbefaler alle at gå langt uden om de danske internetudbydere af en masse gode grunde så som internet hastighed (opslag m.m.), børnesikkerhed, mere sikkerhed ved netbank m.m. Der ud over giver det tilgang til fuldt lovligt (under dansk lov i hvert fald) indhold som ved "fejl" bliver masse blokeret af forskellige juridiske finurligheder. Det meste er i stil med dette: Hotmail og Gmail har en bruger der sender spam derfor er alle e-mail udbyderer som ikke er internet udbydere i Danmark nu DNS blokeret. Brug f.eks. Google DNS: http://code.google.com/intl/da/speed/public-dns/Eller OpenDNS: http://www.opendns.com/home-solutions/

Alting bliver generelt hurtigere og mærkbart med en god DNS host. Jeg kan nævne at noget så massivt brugt som F.eks. Online spillet World Of Warcraft's automatiske download system bliver hurtigere da det og mange andre MMO'er bruger ganske lovlig fildeling blandt deres brugere men de kan ikke forbinde til den del informations serverer der indeholder/koordinere hvem der også deler de relevante data.

30. december 2011 kl. 18:21