Mark Jensen

Tilbagegang i Mac-salget for første gang siden 2001

Det er nu ikke korrekt det med iPhone 7 kræver dongle. Jeg er ret sikker på at der findes kabler med USB C i den ene ende og lightning i den anden. At det så skulle have fulgt med i æsken er en anden ting ...

25. januar 2017 kl. 13:16
Ny algoritme fra Adobe: Fjerner linselus fra dit feriefoto

Nu er en linselus en der med vilje forsøger at komme med på billeder. Det du beskriver lyder mere som om det har været tilfældigt.

12. oktober 2015 kl. 12:24
Medie: Ny iPhone får NFC-chip

Jesper: Så vender de vel heller ikke på en tallerken. Sådan som jeg forstår "vender på en tallerken", så skulle de tidligere have sagt at NFC aldrig vil findes i en iPhone eller at det er ubrugeligt. Hvilket ikke er tilfældet. Men det lyder selvfølgelig smartere at skrive "vende på en tallerken" hvis man skal hive lidt klik hjem (det fik da mig til at klikke).

NFC er vel nu så essentiel en feature, at det nu kan være en selling point for iPhone 6.

Hvorfor må det ikke være det?

2. september 2014 kl. 14:29
Medie: Ny iPhone får NFC-chip

Så vidt jeg husker sagde de at de ikke ville implementere det før det kunne betale sig. Så jeg kan ikke se at de skulle skifte mening, men mere at tiden er ved at være inde.

2. september 2014 kl. 13:50
Anmelder er begejstret: Android Wear er ekstremt brugbar

Min samsung fatter stadig hat af danske navne, så Call bliver 98 ud af 100 gange misforstået og der ringes til en anden end den der var ment.

Kan du ikke angive familierelationer eller lydskrift for personen? Sådan er jeg i hvert fald kommet uden om problemet (det er dog ikke en Android-telefon jeg har)

2. juli 2014 kl. 15:09
Æblet blev alligevel ramt: Apple patcher for Heartbleed

Hvor har de nævnt at andre ikke tager sikkerhed seriøst?

24. april 2014 kl. 16:37
Samsung Galaxy S5 får avanceret fingeraftryklæser

(...)</p>
<p>En fingeraftryks-scanner er en "nice feature", men ikke det fantastiske som Apple forkyndte ved at gungre på en næsten tom tønde.

Jeg er helt enig i at de har et problem med håndtering af problemer (hvilket er en af grundene til at jeg ikke kunne lide Apple for et par år siden). De var dog ude at undskylde mht. maps og viste i øvrigt alternative maps apps i App Store i en periode. Tim Cook er lidt mere nede på jorden end Steve var.

Jeg synes dog Apple fortjener ros for deres implementering som imo er bedre end både HTC's og Samsungs. Featuren virker kun hvis den ikke er til gene og er så usynlig som muligt.

27. februar 2014 kl. 11:44
Samsung Galaxy S5 får avanceret fingeraftryklæser

Apple gjorde den store fejl at de udbasunerede det som "highly secure".

Det kan du måske have ret i. Men det er nu også det at featuren var ligegyldig (fordi det var Apple der implementerede den?) hvor nu er den egentlig meget smart.

Jeg kan dog heller ikke helt se argumentet at det skulle være en dårlig ting bare fordi det ikke er sikkert nok til nationalbanken og at man så helt bør lade være. For manges vedkommende er det sikkert rigeligt til at beskytte deres kattebilleder og opskrifter de har fundet på Windows 8-maskinen.

27. februar 2014 kl. 09:34
Samsung Galaxy S5 får avanceret fingeraftryklæser

Afhuggede fingre og andre legemsdele er en reel bekymring ved biometrisk sikkerhed.
Især hvis det som beskyttes er af meget høj værdi.</p>
<p>De fleste folks smartphones klassificere dog næppe herunder.

Og derfor synes jeg det er morsomt at folk* enten skifter mening eller pludselig ikke længere er at finde herinde (eller andre steder). Jeg kan næsten ikke tolke det på anden måde end at det er ok med nye features, så længe det er ens yndlingsmærke der har implementeret det.

*Ikke nødvendigvis dig, men hvis man læser i indlæg omkring iPhone 5s, så er fingeraftryksscanner worst thing ever.

26. februar 2014 kl. 12:57
Samsung Galaxy S5 får avanceret fingeraftryklæser

Jeg er enig i at fingeraftryk er langt bedre end ingenting. Jeg er i hvert fald glad for det på min telefon hvor jeg tidligere ikke havde kode. Jeg synes bare det er mærkeligt at alle dem der mente at da iPhone kom med det, så ville verden bryde sammen og der ville ligge afhukkede fingre i bunkevis over det hele, de er pludselig forsvundet fra forummet.

26. februar 2014 kl. 11:43
Samsung Galaxy S5 får avanceret fingeraftryklæser

Nu har jeg ikke set eventet, men hvordan kan det være at sikkerhed ikke er noget man gider diskutere mere?

Edit: nå, det var en gammel nyhed. Er der ikke kommet en ny efter eventet?

25. februar 2014 kl. 14:45
Windows 8 booter 55 % hurtigere end Windows 7

Jeg slukker altid min stationære pc, og det gør alle andre jeg kender også. Og man kan jo godt installere Windows 8 på en ældre pc som blev købt inden SSD blev udbredt (som jeg stadig ikke mener det er).

11. juli 2012 kl. 21:42
Windows 8 booter 55 % hurtigere end Windows 7

Hos mig bliver animationen stoppet undervejs (det er animationen med flaget der samles, ikke?), så jeg kan ikke se hvorfor man skulle tro at man sidder og venter på den, men det kunne da være interessant at undersøge. I øvrigt bliver der solgt mange pc'er uden ssd. Måske ikke til folk herinde, men hvis man kigger der hvor de fleste mennesker køber computere, så ser jeg flest "gammeldags". Det er jo nok også noget nemmere at sælge 500 GB end 120 GB, så derfor vil jeg mene at en sådan test stadig er relevant, for version2's brugere er jo ikke de eneste det drejer sig om :)

11. juli 2012 kl. 11:18