Ronny Jakobsen

Komma eller punktum er bare første forhindring når du skal indlæse tal fra tekst

Hvor har jeg brugt mange timer på at forklare dette. Og det sker hver gang.....

3. april 2017 kl. 10:05
Du gætter aldrig, hvad denne nordmand fik et neuralt netværk til at gøre

Den overskrift er jo ren clickbait, og hvis V2.dk vil betragtes som et seriøst medie, bør I stoppe dem straks! Det høre eb.dk avisen.dk til. Ikke et fagmagasin.

16. oktober 2015 kl. 13:27
Apples tynde iPhone 6 Plus-phablet kan bukkes

99.9 % af alle telefoner kan bøjes, hvis man kommer dem i baglommen og smider sin bagdelen på kanten af en stol. Historien er i bund og grund ligegyldig, og er mere i kategorien clickbait.

BTW så har HTC vidst taget hensyn til dette ved at skrive i brugsvejledningen at man skal tage sin telefon op af lommen inden man sætter sig. Så hvis der skulle værre en historie af relevans af nogen art, Så er det hvis Apple ikke har en lignene passage i deres brugsvejldning. Men så er vi også ude i en ret kedelig historie, uden specielt mange klik..

24. september 2014 kl. 12:08
Rejsekortet – igen igen

MEN: de har et virkeligt godt og nemt alternativ, nemlig nogle venlige mennesker på et telefonnummer, som ordner det for dig på få sekunder. Virkede fantastisk for mig

Fordelen ved den løsning, er at også deres telefon system er lidt gammel dags og lidt ude af trit med tiden. Så man når igennem efter cirka 2 tastetryk og kun ganske få sekunders telefonkø... :-) men det er selvfølgelig også den pragmatiske og kedelige løsning, uden noget rigtigt at brokke sig over bagefter.

17. september 2014 kl. 19:39
Rejsekortet – igen igen

Ellers kunne det værre rigtigt spændene at se den :-)

17. september 2014 kl. 09:25
Trafikselskaber: Uklogt at droppe klippekort under opdatering af rejsekort

Det virker underligt, at der er 5 steder i Syddanmark, hvor man kan få rejsekort flex men ikke anonymt! Mon ikke det skyldes manglende opdatering af kort over salgssteder!</p>
<p>Øst for Storebælt 'vrimler' det med salgssteder for anonymt.

Tog knoglen og gav dem et kald, på deres kundeservice (Lynhurtigt igennem forresten Thumps up!) Og svaret var nej, man kan ikke købe rejsekortet I sydtrafiks område. Men man kan bastille et via Movias hjemmeside

Begrundelserne var

  1. det bliver ikke rigtigt brugt I området, Ok hvis man ikke sælger det bgrænser det markedet ret meget

  2. og nok den mere sandfærdige begrundelse... Det var blevet besluttet oppe fra...

Så nej herover vest på, er det med fuldt overlæg at man ikke kan bastille et rejsekort....

9. september 2014 kl. 14:27
Trafikselskaber: Uklogt at droppe klippekort under opdatering af rejsekort

Det rager heller ikke passagerene at nogen vildt gerne vil have ekstra statistik. De må klare sig med hvad de kan få uden at pålægge passagerene bare den mindste yderligere registrering.

Der kan næsten ikke engang tales om statestik I det her tilfælde hvor alt data indsamles. I min optik er der tale om decideret overvågning.

Ja jo du kan jo bare købe et rejsekort anonymt, vil nogen sikkert sige. Men de har sørget for at det aldrig kan blive en rentabel og praktisk mulighed.

  1. Rejsekort anonymts, priser er meget højere end hvad de to andre kort kan tilbyde. OK lidt for man for at tage sælvpapirhatten af. Men syntes godt nok det her er lige i overkanten.
  2. Det er et djævelskab at anskaffe. eks. Jeg bor i sydjylland. Nærmeste salgssted er Slagelse!

Bom bom nu har man så givet borgen mulighed for ikke at deltage i overvågningen. Men gjort det så uspiseligt for ham at han mere eller mindre er tvunget til det afligevel.

9. september 2014 kl. 08:59
Forbrugerrådet: TDC-praksis skævvrider markedet for internettjenester

Tror det menes at telefoni, internet, kabelTV, mobiltv bundles I en pakke (a'la TDC Trio/Duo) De andre services I nævner er ikke noget der er de store penge I og er næppe konkurence forvridende da de andre selskaber kan gøre det samme ret let. Det er straks sværer for dem at sælge en kabelTV pakke og en fastnet telefoni løsning for eksempel uden at få TDC ind over...

29. januar 2014 kl. 09:28
Pensioneret Windows XP i rejsekort-automater er en sikkerhedsrisiko

hvis den ikke havde en eller anden forbindelse "ud áf huset" måske ikke direkte men så igennem en gateway, hos rejsekortet. Der sidder trods alt en credit card terminal i den, gør der ikke?

9. december 2013 kl. 09:36
BitCoin bliver knust

Jeg tror du overser at bitcoin har andre formål/elementer end blot "get-rich-quick"-ideen

Men det er vel det der I sidste ende vil bringe den til sit endeligt? forstå mig ret når boblen brister, vil der jo ingen tiltro værre til den som gængs valuta? Hvis der ingen tiltro er til den er der ingen der tør røre den med en ildtang og så er de jo ligeså meget værd som brugt toiletpapir...

6. december 2013 kl. 12:43
Kontorgadgets

Store mængder LEGO ????

17. april 2013 kl. 16:17
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

Hvad i alverden har det med sagen at gøre?

Hvis der er en eller anden feature du mangler, banker du bare en virtuel pc op med det OS hvori den feature du mangler forefindes...

7. marts 2013 kl. 11:14
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

Man kan altså det samme på alle platforme?

Ja i bund og grund er der ikke så meget forskel længere, efter at virtualisering er blevet mere moden.

7. marts 2013 kl. 10:59
Gnome-stifter: Derfor droppede jeg Linux og skiftede til Mac

Er det rart bare at have noget der virker uden der skal pilles, besluttes tænkes for meget over hvilke pakker, inbdstillinger, features man ønsker sig af sin arbejds desktop....

Når alt kommer til alt så er der vel i bund og grund ikke noget man ikke kan på en OSX/Windows PC? Men kun er muligt i Linux?

7. marts 2013 kl. 10:46
Biologi-forskning ææælsker big data: Vælter sig i hele befolkningers genomer

Men et begreb som 'Big Data' for »meget data« virker lidt tyndt

Ja det er jo ikke hele sandheden at der skal værre, meget data, for at kalde det big data. Det der er humlen i det er jo at mængden af data er så tilpas stor og kompliceret at statestik/data mining er en nødvendighed for man kan drage nytte af den.

22. februar 2013 kl. 18:16