Frederik Nielsen

Kvalitetsjournalistik koster penge - også på Version2

Ikke nok med at sitet er blevet langsommere, så bliver jeg konstant nødt til at force-refreshe cachen for at kunne læse de seneste nyheder eller kommentarer. Ikke ligefrem en oplevelse jeg ønsker at bruge knap 200kr/md på.

12. september kl. 14:31
Ingen har brug for det: Det vrimler med tilbud på overflødige internetforbindelser

Jeg er stensikker på at I vil opleve at komme længere op i hastighed ved at have en 1000mbit linje i stedet for en 100mbit - Steam kan i hvert fald sagtens følge med godt deropad, og det gør også en forskel om man ligger linjen ned i 2½ time for at hente et nyt spil eller om man kan gøre det på et kvarter - Antaget et spil på 100GB og download-hastigheder på hhv. 100 og 1000mbit

Derudover; Siden hvornår er Fibia blevet solgt til Telenor?

24. juni 2020 kl. 10:44
Derfor skal du have en responsible disclosure policy

Jeg bruger Visual Studio til . NET core, men Jetbrains har også lavet Rider til .NET udvikling og det fungerer faktisk ganske glimrende på alle platforme.

5. februar 2018 kl. 12:27
Hvornår vil YouSee, Stofa og Waoo være med?

Hvis kunderne begynder at forlade de gamle udbydere med argumentet, at de kan få IPv6 hos en anden udbyder, tager det ikke lang tid, før IPv6 bliver udrullet overalt.

Jeg ville elske at have native IPv6, men da jeg har Fibia og er ret glad for min hastighed er det svært at forlade dem af den årsag :) Desværre bor jeg ikke i et område hvor andre end Fibia har fiber, så jeg er stuck med min IPv4 og min he.net tunnel ind til videre.

Men måske diskussionen over for eksempelvis TDC skal tages på en anden måde - i stedet for at fokusere på brugerne så fokuser på fordelene for dem selv som du selv har nævnt i posten her, eksempelvis lavere udgifter til CGN udstyr. Og når de så har rullet IPv6 ud til alle kan de begynde at sælge ud af deres mange IPv4 adresser og få skrabet lidt penge sammen på bundlinjen til at dække investeringen i IPv6 udstyr - win-win :)

11. oktober 2017 kl. 11:23
Hvornår vil YouSee, Stofa og Waoo være med?

Meget fint skriv. Jeg har et par gange prikket til Waoo/Fibia og spurgt hvornår der kommer IPv6, men det er ikke ligefrem noget de har travlt med.. Er det ikke noget I som ISP kunne være med til at sparke i gang hos de andre?

11. oktober 2017 kl. 10:34
Nets og Digitaliseringsstyrelsen advarer mod nøglekort-apps

Hvordan kan det ikke være to-faktor når man stadig kun har koden i hovedet? Uden koden kan man jo ikke komme ind..

29. oktober 2014 kl. 10:25
Jyske skoler udsat for DDoS-angreb - elever ville undgå eksamen

Ja det tænker jeg også.. Hvordan pokker kan udstyret blive beskadiget fysisk?

8. april 2014 kl. 08:19
Nysgerrige it-sikkerhedsfolk fandt sårbarheder i Yousees hotspots

Hvorfor lukker de helt af for at oplyse om de præcise flaws i systemet, når de nu har lukket helt ned for tjenesten alligevel?

31. marts 2014 kl. 13:33
Eniro mister kunders e-mails igen: 'Utilgivelig fejl'

Jeg forstår simpelthen ikke at folk brokker sig... Det er en gratis service? Hvis man vil være sikker på at beholde sine data så bruger man alt andet end en gratis service..

23. januar 2014 kl. 08:30
Linux-rivaler begraver stridsøksen

Fed nyhed at få som storforbruger af CentOS :)

9. januar 2014 kl. 09:11
It-ordfører: Indfør totalstop for links i mails fra Skat

Det vil jo ikke hjælpe en radisse at folk får at vide at SKAT ikke længere bruger links i deres mails.. De har de glemt næste gang der rent faktisk kommer en mail fra SKAT med et link i..

I den nyeste phishing-mail står der faktisk også i bunden af den, at man ikke skal indtaste sine personlige oplysninger på en side der bliver linket til i mailen, men det er jo præcist hvad man skal.

Den eneste måde at komme uden om det på er at SKAT helt stopper med at sende emails, og kun bruger en kombination af snail-mail og E-boks.

20. marts 2013 kl. 11:30
Spilgigant kæmper med trafikpropper på overbelastede SimCity-servere

Synes da godt nok folk de whiner over at det er et always-on spil..

Det er da klart.. Der er ingen singleplayer del mere - det er udelukkende multiplayer.

Derudover synes jeg det fungerer ganske glimrende.

8. marts 2013 kl. 13:34
Hest i internetforbindelsen

@Joakim Koed: Der må da være et eller andet galt med din router så :)

Jeg har selv Fullrate, og man får som standard 1 DHCP tildelt statisk IP der er låst på routerens MAC adresse.

Desuden kan man sagtens selv gå ind og rette DNS på den - det har jeg da gjort på de to modeller jeg har haft, og da du har samme hastighed som mig, må man næsten gå ud fra at du også har samme udstyr.

4. marts 2013 kl. 07:55
Pornoskuespillere og edda-digte: Læsernes bedste hardwarenavne

Mine servere og computere hedder lige præcis hvilken funktion de har. For eksempel hedder min storage server PMS12ST001 - de første to står for hvorvidt maskinen er fysisk eller virtuel, og om det er et device eller en maskine. Så PM = fysisk maskine, VM = virtuel maskine, PD = fysisk device osv. De næste 3 er så styresystemet, som i det her tilfælde er Server 2012 Resten er så funktionen, hvor den her er storage - ST - og så et tal der gør det unikt.

Min workstation hedder så fx PMWIN8WKS001 - og ja der er et bogstav for meget i styresystemskolonnen, men hellere det end at man ikke aner hvad den kører af OS :)

Mit trådløse er det eneste der skiller sig ud med navnet "TryToHackMe" - og koden glemmer jeg hele tiden, da jeg aldrig bruger det.. Har også et par andre trådløse ud fra de forskellige netværk jeg har herhjemme.. fx "MGMT", "SRVNET", "FREXT", og til sidst et gæstenetværk der hedder "NoName-Guest".

21. februar 2013 kl. 23:09
Trods opdatering: Sikkerhedsfirma advarer stadig mod Java i browseren

»Hvis du bliver promptet til at køre en Java-applet på en hjemmeside, hvor du ikke forventer det, vil en vis procentdel af brugerne formentlig ikke køre den,« siger han.

De fleste brugere har mentaliteten til bare at trykke kør, uden at tænke på om Java er nødvendigt, så ovenstående er en gang fis i en hornlygte at sige :)

14. januar 2013 kl. 17:48
Microsoft lukker Messenger - nu skal alle bruge Skype

Skulle lige til at skrive det samme. Jeg har også Skype på min HTC 8X.

9. januar 2013 kl. 14:10
Stor online spilbutik på vej til Linux

Fantastisk nyhed! Så mangler jeg kun at VMware får konverteret deres vsphere client til linux også, og så er jeg ellers klar til at rykke over på det :)

17. juli 2012 kl. 21:24
Mozilla stopper udviklingen af mailklienten Thunderbird

Det er simpelthen bare ikke i orden.. Jeg har brugt den mailklient lige så længe jeg kan huske, og synes virkelig den er fantastisk!

  • Det eneste den mangler er Exchange funktionalitet - så er jeg helt klar til at skrotte Outlook fuldstændig.

Men sådan bliver det åbenbart ikke..

9. juli 2012 kl. 15:05
NemID's nøgleviser ramt af designfejl

Jeg har også været den "heldige" ejer af sådan en defekt børge. Ringer så ind for at få lavet en RMA på den - da jeg forventer det er standard procedure at man sender den ind, og så får en ny. Men næh nej, man skal have pengene ind på kontoen, og så selv bestille en ny..

Magen til besværlighed skal man lede længe efter, og det er også grunden til at jeg ikke har fået den fikset endnu, og nu har den trods alt været død i et par måneder eller 3...

Men nu fik jeg også en af de første (at dømme ud fra serienummeret, der, så vidt jeg husker, endte på omkring 120 - med en masse nuller foran :) ) - så at tro at den skulle være fejlfri ville nok være for meget..

7. juli 2012 kl. 02:11
Fujitsu lancerer Android-tablet med Tegra 3 til virtuelle desktoppe

Det mener jeg godt man kan, men jeg er ikke 100% sikker.

3. marts 2012 kl. 11:30